Tips

Top 5 unieke winterse bedrijfsuitjes in Europa

Krakau skiën en snowboarden

Laat je meenemen door een reis van verschillende winterse activiteiten door Europa. Lees hier de verschillende opwindende ervaringen van besneeuwde uitzichten. Laat je inspireren door de unieke charme van elk gebied terwijl je geniet van de winterse lekkernijen. 

Schaatsen Berlijn 

Hoe kom je meer in de kerstsfeer dan door de ijzers onder te binden en de schaatsbaan op te gaan in Berlijn! Ervaar de klassieke sfeer van de Eisbahn am Neptunbrunnen of de historische omgeving van de Winterwelt am Potsdamer Plats. Ontdek hoe elke ijsbaan zijn eigen charme van de Berlijnse winterse magie weerspiegelt. De winterse lekkernijen maken het schaatsavontuur compleet. Probeer de lokale lekkernijen zoals Glühwein, warme pretzels en heerlijke Duitse gerechten om jezelf te verwarmen na een dag op het ijs.  

Berlijn schaatsen

Ontdek de Karpaten op ski’s en snowboards 

Krakau is de ultieme bestemming voor wintersporters. Ski en snowboard door de besneeuwde hellingen in het betoverende landschap Karpaten. Na een dag vol activiteiten, genieten jullie van de moderne en historische architectuur. Ontdek hoe het leven van vele Poolse koningen eruitzag in het Koninklijke Wawel kasteel. 

Krakau skiën en snowboarden

Adrenaline opzoeken in Praag  

In het midden van het besneeuwde landschap van Praag wacht een opwindende ervaring op jullie. Hier kun je namelijk kiezen voor snowtuben! Ervaar een adrenalinerush terwijl je door de van heuvels van Petřín glijdt. Laat de wind door je haren waaien en geniet van het magische uitzicht op de stad.  

Het is de perfecte mix van adrenaline en winterse vreugde. 

Praag snowtuben

Op huskyslee door besneeuwde landschappen 

Rij samen met de husky’s door de besneeuwde bossen van Lapland. Geniet van het uitgestrekte landschappen terwijl je luistert naar het knisperende sneeuw en het opgewonden geblaf van de husky’s. De sfeer is magisch terwijl de slede glijdt over de bevroren paden. Het samenwerken met deze dieren en het navigeren door het winterse landschap, creëren herinneringen die je nooit zult vergeten. 

Lapland huskyslee

Ontdek de sneeuw met snowshoes 

Verken Slovenië op een leuke manier met snowshoeing. Met een paar technische instructies zul je de snowshoes snel overwinnen en loop je zelfverzekerd rond. Geniet van de vrijheid in de besneeuwde landschappen en verleg je grenzen. Volg één van de vele paden in verschillende gebieden. Elke route brengt zijn eigen unieke ervaring met zich mee. 

slovenië snowshoe

Laat de kou je niet tegenhouden. Creëer samen met je collega’s warme herinneringen met verschillende winterse activiteiten! 

Waar wil jij deze winter naar toe?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies