Charmant

Slovenië

Slovenië - Ljubljana
Europa

Slovenië

Welkom in het verborgen juweel van Europa, Slovenië. Dit betoverende land, ingeklemd tussen de Alpen en de Adriatische Zee, belichaamt de perfecte harmonie tussen natuurlijke pracht en culturele schatten. Van majestueuze bergen tot schilderachtige meren en weelderige wijngaarden, Slovenië biedt een ongerepte speeltuin voor natuurliefhebbers. Maar het land heeft meer te bieden dan alleen adembenemende landschappen: charmante stadjes, rijke folklore en een bloeiende culinaire scene vormen de culturele rijkdom. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten of ontspannen ontdekkingen. Tijdens jullie bedrijfsreis naar dit schitterende land maken jullie herinneringen voor het leven. 

"Je zou er misschien niet meteen aan denken als je op zoek bent naar een vakantiebestemming, maar Slovenië heeft mij enorm verbaasd tijdens mijn bezoek aan dit prachtige land! Slovenië heeft veel te bieden voor een geweldige trip. Ze hebben daar hoge bergpieken waar je te gekke hikes kunt doen, Ljubljana als bruisende stad, maar je kunt er ook heerlijk relaxen aan de kust. Een perfecte combinatie!"
BB logo offwhite
Eline Tordoir
Reisspecialist
Slovenië - Lake Bled
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Sloveens
  • Proost Na zdravje
  • Cultuur 70%
  • Activiteiten 75%
  • Natuur 90%
  • Avontuur 80%
Zo vliegen wij Slovenië aan

Hoogtepunten

Slovenië - Ljubljana
1

City tour Ljubljana

Slovenië - Lake Bled
2

Kajakken

Slovenië - wijnproeverij
3

Wijnproeverij

Slovenië - Izola
4

Boottocht bij Izola

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Slovenië - brug
Slovenië - beer
Slovenië - brug
Slovenië - water

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies