Inspiratie

Laat je verrassen tijdens een bedrijfsreis naar het buitenland

Lissabon trem cable car trein

Benieuwd naar verschillende bedrijfsreizen in het buitenland? Laat je in deze blog verrassen en inspireren over een bedrijfsreis naar Lissabon, Boedapest of Slovenië. Bereid je voor op een opwindende reis vol avontuur en verkenning.

Een bedrijfsreis naar Lissabon vol nieuwe ervaringen en herinneringen 

Bereid je voor op een onvergetelijke bedrijfsreis naar de levendige stad Lissabon. Hier maken jullie je klaar voor een rondreis door de stad met de tram. Rijd door de historische wijken langs de bezienswaardigheden met tramlijn 28. Als jullie de hele stad hebben verkend, is het tijd om een drankje te doen op een rooftop bar. Geniet van het prachtige uitzicht dat jullie hebben over de hele stad. Na de stad verkend te hebben, is het tijd om Lissabon van een compleet andere kant te zien. Stap voor een spannend avontuur in de rib boten om Lissabon vanaf de rivier Taag te ontdekken. Geniet hier van de prachtige omgeving waarin jullie je bevinden. 

Ervaar Boedapest op een unieke manier met jullie bedrijfsreis

Verken Boedapest tijdens jullie bedrijfsreis op een unieke manier met segways. Laat de wind door je haren waaien terwijl jullie door de straten rijden en kennis maken met de cultuur. Rij met het team over de Kettingbrug terwijl jullie je verwonderen over het uitzicht over de rivier. Duik vervolgens in de geschiedenis met een stop bij het Heldenplein. Een bezoek aan Castle Hill kan niet missen tijdens jullie bedrijfsreis. Verlies jezelf hier in de kronkelende steegjes. Wanneer jullie aankomen bij het Vissersbastion kijken jullie uit over de gigantische stad en de Donau. Geniet van een lekker drankje tijdens een stop bij een van de charmante cafés.

Laat je meeslepen door de schoonheid van Slovenië tijdens jullie bedrijfsreis 

Laat je betoveren tijdens een bedrijfsreis naar Slovenië. Bezoek de stad Bled en bewonder je over de azuurblauwe meer van Bled. In het midden van het meer staat het Kasteel van Bled. Met een boottocht over het meer, maken jullie ook een bezoek aan het kasteel. Vergeet niet om hier te genieten van het prachtige uitzicht dat het eiland te bieden heeft. Ga vervolgens naar de kust in Piran en laat je betoveren door de zeebries die je begroet. Terwijl jullie wandelen door de kronkelende straatjes, voel je de warme zon op je huid. Stap aan boord van een boot en geniet van de prachtige uitzichten.

Maak je bedrijfsreis onvergetelijk en ontdek nieuwe horizonnen in het buitenland! Ervaar avontuur, cultuur en prachtige uitzichten die je team zullen inspireren.

Laat je verrassen tijdens jullie bedrijfsreis in het buitenland

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies