Inspiratie

Top 3 teambuilding bestemmingen in het buitenland

Teambuilding volleybal

Willen jullie werken aan teambuilding in het buitenland? Lees hieronder welke bestemmingen erg geschikt zijn voor jullie team om elkaar beter te leren kennen. Leer hoe teambuilding in het buitenland unieke uitdagingen biedt om samen grenzen te verleggen en een nog hechter en sterker team te ontwikkelen.

Ontdek adembenemende landschappen met teambuilding activiteiten

Marrakech Luchtballon

Tijdens een teambuildingsreis naar Marrakech verbazen jullie je over de adembenemende landschappen en buitengewone activiteiten. Zo begeven jullie je op grote hoogte terwijl jullie het Atlasgebergte van bovenaf bekijken in een luchtballon. Stap vervolgens uit jullie comfortzone en omarm de opwinding van het avontuur wanneer jullie met quads door de woestijn rijden. Geniet van de prachtige uitzichten terwijl jullie over de duinen rijden. Zo versterken jullie niet alleen het zelfvertrouwen van individuele teamleden, maar ook de samenwerking van het hele team met deze nieuwe uitdaging. Sluit het teamuitje af met een traditioneel Marokkaans diner en geniet met alle collega’s na van de teambuildingsreis naar Marrakech. Geniet van de heerlijke lokale gerechten die voor jullie op tafel staan en geniet van deze gelegenheid om samen een nog hechter en sterker team te vormen.

Ontdek het ultieme teambuildingsavontuur in de stralende stad Málaga!

Málaga hike Caminito del Rey

Betreed de bruisende stad Málaga voor een onvergetelijk avontuur in teamverband. Stap met het team op de fiets en cruise door de charmante straten van Málaga. Voel de wind door je haren waaien terwijl jullie langs historische monumenten, levendige markten en gezellige cafés fietsen. Trek vervolgens jullie wandelschoenen aan voor een verbazingwekkende hike naar Caminito del Rey. Versterk de teambanden terwijl jullie door het ruige terrein en de adembenemende landschappen navigeren. Wanneer jullie het eind van de route hebben bereikt, is het tijd voor jullie om jezelf te verwennen. Geniet aan het strand van het heerlijke weer door lekker te relaxen of met een potje volleybal met het hele team.

Werk aan teambuilding terwijl jullie een prachtig avontuur beleven

Sevilla stad straat

Maak je klaar om onvergetelijke herinneringen te creëren met een bedrijfsreis naar Sevilla. Zo rijden jullie met een buggytocht door het ruige terrein van Gerena. Versterk het gevoel van eenheid binnen jullie groep tijdens deze opwindende tocht. Na een dag vol actie, ontspannen jullie met een heerlijke wijnproeverij van de rijke smaken. Leer de lokale hapjes nog meer kennen met een heerlijke tapas en prikkel jullie zintuigen nog meer met deze unieke smaken. Vervolgens is het tijd om de stad Sevilla te verkennen met een fietstocht. Fiets door de prachtige architectuur en ontdek de levendige cultuur van de stad. Ervaar met het hele team hoe het is op een olijvenboerderij. Geniet van de rust op het platteland van de boer terwijl jullie meer te weten krijgen over de olijven.

Ontdek met verschillende avontuurlijke activiteiten hoe jullie werken aan teambuilding tijdens jullie bedrijfsreis in het buitenland. Stap uit jullie comfortzone en leer elkaar beter kennen. Laat het hele team groeien in inspirerende buitenlandse omgevingen.

Willen jullie ook werken aan teambuilding?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies