Tips

Heb jij wat te vieren? Deze bestemmingen zijn ideaal voor een jubileumreis!

Bohemian Birds - groepsfoto

Hebben jullie binnenkort wat te vieren? In dit blog vertellen we je meer over de ideale bestemmingen voor een jubileumreis. Wil je meer weten? Lees dan zeker even verder. 

Culinair genieten in Florence

Zeg je iets vieren, gaat dit vaak gepaard met goed gezelschap en lekker eten en drinken. In Florence ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Met zijn schitterende historische architectuur en pittoreske restaurantjes is het de ideale bestemming om even te genieten met jouw collega's. Ga voor een heerlijke wijnproeverij bij wijnhuis Antinori en maak je eigen parfum bij Aquaflor! Ook een oldtimer rally door de binnenstad van Florence behoort tot de mogelijkheden. 

Florence - cafe

Ontspannen en feest vieren op Ibiza

Als ze ergens weten hoe je een feestje moet bouwen is dit wel op Ibiza. Op dit eiland vind je de tofste clubs waar je met je collega's ultiem geniet van het jubileum. Ook voor ontspanning zit je goed op dit eiland. Met zijn schitterende baaitjes en magische zonsondergangen geniet je ultiem van jullie bedrijfsuitje. Bovendien kunnen jullie de reis nog onvergetelijker maken door diverse toffe activiteiten. Zo varen jullie de zonsondergang tegemoet op een catamaran en gaan jullie op ontdekkingstocht over het eiland met een jeep of een beetle. 

Ibiza - catamaran

Kom dichter tot elkaar in het adembenemende Lapland

Willen jullie een unieke jubileumreis beleven in het koude noorden? Dan is Lapland de ultieme bestemming voor jullie! Dit stukje wildernis in het uiterste noorden van Zweden en Finland is een oase van schoonheid en rust waar je onvergetelijke herinneringen maakt met jouw team. Van met sneeuw bezaaide bergtoppen tot aan schitterende gletsjers. Ook voor avontuur ben je hier zeker aan het juiste adres. Van de aankomst op sneeuwscooters tot aan een husky sleigh ride!

Lapland huskies

Welk land zou jij bezoeken tijdens een jubileumreis?

Heb jij wat te vieren met jouw team?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies