Tips

5 Tips voor persoonlijke ontwikkeling

Tips persoonlijke ontwikkeleing

Meer aandacht geven aan persoonlijke ontwikkeling, maar je weet niet hoe? Hieronder 5 tips!

Voor veel mensen is persoonlijke ontwikkeling een belangrijke factor in het leven. Om dit ook te doen is het belangrijk om je te verdiepen in jezelf. Wil jij ook meer uit je leven halen, wil jij gelukkiger zijn, dromen waarmaken en doelen bereiken in jouw leven? Dan is het tijd om goed naar jezelf te kijken en zelf te veranderen! Neem leiding in en over je eigen leven, ga niet in de slachtofferrol zitten en geef factoren buiten jezelf of anderen niet de schuld. Leef bewust en start met groeien! Dit is niet altijd even makkelijk, hierom geven wij jou 5 tips voor het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling!

1. Your lab

Hoe zou jij het vinden om leiding te geven op een manier dat jij mensen laat groeien en beter maakt? Hoe voelt het als je niet vanuit de aangeleerde concepten en kaders mensen kunt inspireren, maar vanuit jouw innerlijke kracht? Your Lab is een leiderschapsretraite die deelnemers traint in authentiek leiderschap, hierdoor zal je voorlopen op de huidige culturele transitie. Geef de toekomst zelf vorm door een retraite te volgen die wordt georganiseerd in een prachtig klooster in Umbrië te Italië. Ga naar dit prachtige klooster en ga bewust bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Tip 1 persoonlijke ontwikkeleing

2. Voeding

Naast ademhaling, voortplanting en rust/slaap is voeding één van de vier basisbehoeften van het leven. Hierdoor kan je zelf wel invullen dat voedingstherapie erg effectief is wat betreft persoonlijke ontwikkeling! Voeding heeft een erg gunstige invloed op jouw lichaam en geest. Je krijgt er energie van, het reinigt je lichaam en zorgt voor een opbouwende werking. Ook zal de immuniteit van lichaam en geest verhogen! Zorg goed voor jezelf, eet en drink gezond. Voedingstherapie, voedingsadvies of een voedingsworkshop is op vele plekken in de wereld mogelijk en goed te combineren met een bedrijfsreis!

Tip 2 persoonlijke ontwikkeleing

3. Boksen

Door te boksen zal je achter veel eigenschappen van jezelf komen. Een zeer dynamische manier van persoonlijke ontwikkeling! Je bent actief bezig met jouw gehele lichaam en geest. Je zal letten op je houding, voetenwerk, evenwicht en ademhaling, Zij zullen je alle boks technieken leren, waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt. Met bokstherapie komt de ware jij naar boven, ben jij een aanvaller, verdediger of denk jij na over elke move? Ontwikkel jezelf met boksen! Dit is te combineren met een bedrijfsreis als workshop, maar ook goed te doen om jezelf thuis persoonlijk te ontwikkelen!

Tip 3 persoonlijke ontwikkeleing

4. Vipassana

Misschien heb je er wel eerder van gehoord? 10 dagen in silence als persoonlijke ontwikkeling! Het is een Boeddhistische vorm van meditatie en de letterlijke vertaling is ‘inzicht’. Voor de mensen die de Zen-meditatie kennen, het lijkt erop maar dan met een andere techniek. The main thing is; aandachtig zijn, constant bewust zijn wat er in het hier en nu gebeurd. Denk aan emoties, gevoelens of jouw ademhaling. Wees ook bewust van je zintuigen zoals wat je ziet, hoort, ruikt, proeft, en voelt!

Tip 4 persoonlijke ontwikkeleing

5. Paardenfluisteraar

Eveneens is coaching door middel van paarden en paardenfluisteraars mogelijk. Dit is volgens ons een origineel en goed werkend concept. De manier hoe jij met een paard communiceert en de houding van het paard zegt wat over jouw skills. de paardenfluisteraar zal de ‘meaning’ van de houding van het paard reflecteren, waardoor jij een beter beeld zal krijgen van jezelf als persoon. Jouw skills zullen zichtbaar worden, waarna jij, samen met de paardenfluisteraar, bezig kunt met naar je innerlijke ik kijken en de mogelijkheid hebt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen!

Tip 5 persoonlijke ontwikkeleing

Zelf tips voor persoonlijke ontwikkeling? Let us know!

Heb jij zelf een geweldig idee voor persoonlijke ontwikkeling hier of in het buitenland? Laat het ons weten! Gun iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen. Voor meer informatie, tips en tops over bedrijfsreizen, check het blog of de FAQ van www.bedrijfsreis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds

Wil jij ook met jouw bedrijf werken aan persoonlijke ontwikkeling?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies