Tips

Bedrijfsweekend herbeleven! Tips & Tricks

Bedrijfsweekend

De beste tips om een geweldige rendez-vous van jouw afgelopen bedrijfsweekend te organiseren

Stel: je hebt een onvergetelijk bedrijfsweekend gehad met je team. Je merkt dat je team hechter is geworden en dagelijks spreekt over de geweldige reis die jij ze hebt aangeboden. Betekende dat niemand dit weekend wilt vergeten en je bent op zoek naar het organiseren van een meeting waardoor jij en je team samen kunnen nagenieten van deze geweldige reis. We helpen je graag verder op weg – zie hieronder een overzicht van de belangrijkste elementen en informatie om de rendez-vous te organiseren.

Zorg voor een hoge opkomst 

Het bedrijfsweekend was voor iedereen. Daarom is het een ‘must do’ om ook samen met iedereen na te genieten van de geweldige reis. Het is daarom belangrijk om op tijd een datum vast te stellen – dus wanneer iedereen kan. Er zijn een aantal manieren om een datum vast te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via een digitale agenda of Datumprikker.

Bedrijfsweekend0

Doe het niet alleen 

Het organiseren van zo'n bijeenkomst is meer werk dan je denkt. Tenslotte is het veel gezelliger dat je team betrokken wordt bij het organiseren van de onvergetelijke ‘bedrijfsweekend rendez-vous’! Laat je team helpen met het bedenken van een thema, meehelpen met de aankleding, verzorgen van de catering of het maken van foto’s.

Kies een thema

Een thema laat de meegemaakte ‘vibe’ van de onvergetelijke reis herleven! Een tip om een thema te kiezen is; kies een thema dat gelijk is aan het bedrijfsweekend. Denk bij een ‘wintersport incentive reis‘ aan bijvoorbeeld een ‘Après Ski’ thema en bij een ‘safari incentive reis’ een thema in de safari-stijl. Verder zal een thema het plannen van de activiteiten, catering, uitnodigingen en andere onderdelen vergemakkelijken.

Bedrijfsweekend2

Beeldmateriaal is een must 

Beeldmateriaal van alles dat jullie hebben meegemaakt tijdens de reis, zal de ‘bedrijfsweekend rendez-vous’ een succes maken. Laat degene die verantwoordelijk is voor al het beeldmateriaal een ‘highlight film‘ maken van het bedrijfsweekend (maximaal 7 minuten). Zorg voor een beamer die werkt en geniet samen met je team van de film. Reis samen met je team door de prachtige hoogtepunten en herinneringen van het bedrijfsweekend. Uiteraard naast de hoogtepunten, ook een aantal bloopers laten zien, zodat er veel gelachen kan worden en jullie terugkijken naar een geslaagd bedrijfsweekend!

Een hapje en een drankje maakt het compleet!

Een meeting zonder bijpassende drankjes en hapjes is volgens ons geen geslaagde meeting. De keuze van de soort hapjes of drankjes wordt een stuk gemakkelijker zodra er een thema is gekozen is. Kies bijvoorbeeld met de meeting van een ‘Thailand incentive’ hapjes  Pad Thai, Pad See Ew of Massaman Curry en als drankjes typisch Thaise drankjes zoals: begin met de lokale koffie of thee die jullie hebben meegenomen als souvenir, sluit vervolgens af met Chang Bier of de lolale Whiskey die je hebt meegenomen uit Thailand. Een idee voor de hapjes: laat je team een poging wagen om de traditionele gerechten zelf te te maken. Waardoor het  lijkt of jullie weer helemaal terug zijn op de bestemming van jouw bedrijfsweekend.

Bedrijfsweekend1

Meer tips & tops voor jullie bedrijfsweekend?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.

Wil jij ook op bedrijfsweekend?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies