Europa

Tips voor een bedrijfsuitje naar Berlijn

Berlijn Berliner Dom Boottocht

Ontdek waarom Berlijn de ideale bestemming is voor een inspirerende bedrijfsreis. Kom erachter welke activiteiten jullie kunnen doen om het team samen te brengen. Je leest het allemaal in deze blog.

Tijdens jullie bedrijfsreis verkennen jullie Berlijn op verschillende manieren

Ga opzoek naar de verborgen schatten tijdens jullie bedrijfsuitje naar Berlijn. Stap met het team op jullie fietsen en laat de wind jullie leiden door de levendige straten. Voel de energie van de stad terwijl jullie langs beroemde bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur fietsen. Willen jullie Berlijn vanuit een ander perspectief bekijken? Maak je dan klaar voor een ontspannende boottocht door de wateren van Berlijn. Terwijl jullie op een catemaran op zonne energie zitten, hebben jullie genoeg tijd om het team beter te leren kennen. Geniet naast de diepgaande gesprekken van de verschillende bezienswaardigheden varen als Museuminsel en de Berliner Dom. Trek tot slot jullie wandelschoenen aan om door de charmante buurten van de stad te dwalen. Stap ’s avonds een duurzaam restaurantje binnen en leer de regionale producten kennen tijdens een heerlijk driegangen diner.  

Verken de Berlijnse kunst tijdens jullie bedrijfsreis

Laat je meenemen door een lokale gids om meer te weten te komen over de graffiti van Berlijn. Leer de verschillen tussen graffiti en street art om vervolgens tijdens een workshop zelf de technieken te leren. Nu jullie de technieken kennen gaan jullie zelf aan de slag met jullie eigen graffiti art. Wanneer jullie je artistieke talenten hebben kunnen laten zien, gaan jullie door voor een energie volle kanotocht over het water door de historische stad. Een gids zal jullie ondertussen van alles vertellen over de highlights die vanaf het water te bewonderen zijn. Sluit de dag af met een traditionele bierproeverij. Geniet van de heerlijke drankjes terwijl een lokale gids verteld over alle ins- en outs van de verschillende bieren.

Laat jullie bedrijfsreis naar Berlijn een onvergetelijk avontuur zijn. Er wachten verrijkende ervaringen op jullie terwijl jullie samen de stad verkennen en nieuwe hoogtes bereiken.

Zelf Berlijn ontdekken tijdens jullie bedrijfsreis

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies