Smakelijk

Napels

Napels - straat
Europa

Napels

Stap binnen in de betoverende wereld van Napels, een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde levenslust. Een reis naar Napels neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis door smalle steegjes, langs eeuwenoude paleizen en bruisende pleinen. Van de adembenemende uitzichten op de Golf van Napels tot de intrigerende ondergrondse wereld van Napoli Sotterranea, elk moment is hier een ontdekking. Proef de wereldberoemde Napolitaanse pizza, ervaar de passie van het dagelijkse leven en bewonder de mix van prachtige architectuur en ruwe schoonheid. Deze diamond in the rough wacht op jullie!

"Deze stad bekend zijn om zijn schitterende architectuur, heerlijke pizza's en de ruïnes van Pompeii is de ideale bestemming voor een onvergetelijke reis!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Andy holmes w R Tk Hzj Vro0 unsplash
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Italiaans
  • Proost Salute / Cin Cin
  • Cultuur 93%
  • Activiteiten 80%
  • Natuur 78%
  • Avontuur 72%
Zo vliegen wij Napels aan

Hoogtepunten

Napels - amalfi
1

Amalfitan Lemon Excursie

Napels - boot
2

Capri boot tour

Napoli - fiets
3

Fiets tour

Napels - kayak
4

Kajak excursie

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Napels - strand
Napels - strand
Napels - stad
Napels - straat
Napels - straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies