Europa

Het unieke van een bedrijfsreis naar Rome

Italië Rome Via della Conciliazione

Als jullie klaar zijn voor een bedrijfsreis naar Rome, bereid je dan voor op een avontuur dat een ademloze verwondering zal achterlaten. Wat is nu een betere manier om dit eeuwenoude wonder te verkennen dan tijdens een spannende scootertocht. Benieuwd naar de unieke plekken die Rome te bieden heeft voor jullie bedrijfsreis? Lees dan gerust verder. 

Unieke Vespatour door Rome 

Italië Rome Scooter

Willen jullie Rome op een unieke manier ontdekken tijdens een bedrijfsreis? Geniet van de wind door je haren en de zon die schijnt op je gezicht. Jullie kijken je ogen uit wanneer jullie door de leuke straatjes van Rome rijden. Van het majestueuze Colosseum tot de betoverende charme van de Spaanse Trappen. Elke bezienswaardigheid biedt een uniek perspectief in de rijke geschiedenis van de stad. Geen reis naar Rome is compleet zonder te genieten van de culinaire hoogstandjes. Proef tijdens een pauze van de heerlijke pastagerechten en pizza’s die Italië te bieden heeft. Deze Vespatour door Rome tijdens een bedrijfsreis belooft een ervaring als geen ander. 

Wandel door de geschiedenis van Rome in de Sixtijnse Kapel 

Italië Roome Sixtijnse Kapel

Reis terug in de tijd tijdens jullie bedrijfsreis naar Rome met een bezoek aan de Sixtijnse Kapel. Deze Kapel staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Als je binnenkomt in de Sixtijnse Kapel, is het net alsof je een meesterwerk binnenstapt. Het is versierd met enkele beroemdste schilderijen en prachtige fresco's van onder andere Michelangelo. Hij werd als een van de grootste kunstenaars van die tijd beschouwd door de paus. Ontdek de betoverende plafondschilderingen die op elke centimeter een verhaal vertellen. De rust van deze heilige ruimte spoelt over je heen spoelen terwijl je in het midden van de Sixtijnse Kapel staat. Laat je tijdens jullie bedrijfsreis inspireren door de schoonheid van dit historische wonder, voordat jullie Rome verder gaan ontdekken. 

Ontdek de smaakvolle geheimen van Rome 

Italië kookcursus

Jullie bedrijfsreis naar Rome belooft niet alleen sightseeing, maar de mogelijkheid om te genieten van de culinaire hoogstandjes in Italië. Maak je klaar voor een Italiaanse kookcursus. In de straatjes van Rome ruik je de versgebakken pizza's en pastasauzen. Laat je meenemen door de koks waar de geheimen van het bereiden van overheerlijke gerechten zullen onthullen. Na een interactieve kooksessie, kunnen jullie lekker ontspannen terwijl jullie genieten van de heerlijke gerechten die met eigen handen zijn bereid. Eet smakelijk! 

Een onvergetelijke bedrijfsreis rond de Spaanse Trappen 

Italië Rome Spaanse trappen

Het wonder van de Spaanse Trappen zijn een must-see tijdens jullie bedrijfsreis naar Rome. Dit zijn niet zomaar trappen. De trappen staan symbool voor elegantie en romantiek. De 135 treden verbinden de Trinità dei Monti kerk met het Piazza di Spagna. Neem, terwijl je de trappen beklimt, de tijd om te genieten van de geschiedenis om je heen. Na de trappen te hebben beklommen worden jullie beloond op een prachtig uitzicht op Piazza di Spagna. Vergeet je camera niet mee te nemen, want in elke hoek van de Spaanse Trappen zijn fotomogelijkheden in overvloed! Of jullie nu op de trappen poseren of de bruisende sfeer van Piazza di Spagna onderaan de trappen vastlegt. Deze plek is de droom van elke fotograaf. Na de Spaanse Trappen verkend te hebben, trakteren jullie jezelf op een culinair avontuur. Geniet tijdens jullie bedrijfsreis van de onweerstaanbare smaken die Rome te bieden heeft in de nabijgelegen cafés en restaurantjes. Loop met een bolletje ijs door de charmante straatjes rondom de Spaanse Trappen.  

Kortom, gedurende jullie bedrijfsreis Rome staan er tal van toffe activiteiten voor jullie klaar. Maak onvergetelijke herinneringen met jouw collega’s!

Klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies