Europa

Beleef een onvergetelijke bedrijfsreis naar Londen

Londen brug mensen

Tijdens jullie bedrijfsuitje naar Londen maken jullie bijzondere ervaringen met jullie team. Laat je in deze blog inspireren over verschillende activiteiten om jullie reis onvergetelijk te maken.

Ontdek de kracht van teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje naar Londen

Begin jullie bedrijfsuitje met een vliegende start terwijl jullie boven de Engelse landschappen zweven. Deze helikopter transfer brengt jullie team naar de Aston Martin Track voor een onvergetelijke ervaring. Voel de adrenaline door je lichaam, terwijl jullie genieten van de adembenemende uitzichten die Londen te bieden heeft. Wanneer jullie na een opwindende rit aankomen op het Silverstone Circuit is het tijd voor de lunch. Geniet van een heerlijke lunch met uitzicht op het circuit. Hier komen heerlijke gerechten samen met de motorgeschiedenis. Het eerste officiële Formule 1 wedstrijd werd gehouden in 1950 op het Silverstone Circuit. Toost op jullie unieke bedrijfsuitje terwijl jullie verhalen delen over verschillende wedstrijden en overwinningen.

Een bedrijfsreis naar Londen wordt onvergetelijk met een martini workshop

Sluit de dag af met een martini workshop begeleid door experts. Zij leren jullie de kunst van het maken van deze cocktails terwijl jullie ze aan het shaken zijn. Nadat jullie de drankjes hebben gemixt is het tijd om met alle collega’s te genieten van de zelfgemaakte cocktails. Er gaat niks boven een martini workshop wanneer jullie het team beter willen leren kennen.

Breng jullie team dichter bij elkaar tijdens jullie bedrijfsuitje naar Londen en pak deze kans om samen te ervaringen op te doen om nooit te vergeten.

Maak onvergetelijke ervaringen in Londen

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies