Europa

Ontdek duurzaam Schotland tijdens jullie bedrijfsreis

Schotland - straat

Welkom in het land van de uitgestrekte highlands, historische kastelen, kilts en whiskey; Schotland! Dit dunbevolkte gebied in het Verenigd Koninkrijk is de ideale bestemming voor een onvergetelijke bedrijfsreis met jouw collega's. Deze locatie niet alleen adembenemend mooi, maar is ook hét land voor een groene bedrijfsreis. Waarom dit de perfecte bestemming is voor jou en jouw team? Dat vertellen we je hier!

Ontdek de Schotse Hooglanden tijdens jullie bedrijfsreis

Schotland staat bekend om zijn ongerepte natuur en leent zich dan ook voor een schitterende tocht door deze natuur. En hoe kun je dit beter doen dan met een 4x4 Jeep Safari! De drivers staan voor jullie klaar om jullie door dit magische landschap mee te nemen. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje om vervolgens je ogen uit te kijken. Een deel van de rit brengt je door het bos en je krijgt hier ook even de kans om zelf een poging achter het stuur te wagen. Ga de robuuste natuur te lijf met de auto tijdens jullie bedrijfsreis Schotland. 

Uniek ervaren tijdens het kleiduifschieten

Dit land is uniek om zijn landschap maar ook zeker om de diversiteit in activiteiten. Zo is kleiduifschieten een van deze activiteiten die jullie bedrijfsreis in Schotland uniek maakt. Hier zullen instructeurs uitleg en demonstratie geven waarna jullie als team vervolgens zelf een poging mogen wagen. Iedereen heeft een aantal keer de kans. Word jij de beste kleiduifschieter van jouw team?

Beleef de bijzondere Schotse cultuur

Denk je aan Schotland, denk je aan de Schotse hooglanden. Maar wist je dat hier ook de Highland Games plaatsvinden? Deze Highland Games zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de cultuur en hiermee dus ook ontzettend tof om met jouw collega's te mogen ervaren. Hier ervaar je het ultieme gevoel van traditie, gemeenschap en natuurlijk ook een bijbehorend knallend feest. Bij de Highland Games gaat het om traditionele sporten zoals touwtrekken, kogelslingeren, paalwerpen maar ook danswedstrijden vind je hier en muziek is ook iets wat overal terugkomt. 

Actief genieten tijdens een bedrijfsreis Schotland

De adembenemende natuur is ook hét speelveld voor een actieve reis. Zo is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om op de mountainbike te stappen en samen met een gids op ontdekkingstocht te gaan. Ben jij liever te voet? Ook hiken behoort tot de opties tijdens jullie bedrijfsreis in Schotland. De hike die je kunt maken is eveneens met een gids en kan worden aangepast aan het niveau. Voor de echte adventure seekers in de groep kun je ook nog white water raften. Stap in de boot en begeef je op de wateren van het mooie Schotland. 

Schotland is dé bestemming om compleet tot elkaar te komen in de natuur en de Schotse cultuur te gaan ontdekken. 

Zie jij jou en je team wel zitten in Schotland?

Ontdek duurzaam Schotland tijdens jullie bedrijfsreis

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies