Inspiratie

Benieuwd hoe jullie groepsreis op maat eruit kan zien?

I Jsland Blue lagoon

Willen jullie graag een unieke reis maken die op jullie interesses is afgestemd? In deze blog lees je waarom Bohemian Birds jullie reis op maat maakt en hoe jullie groepsreis eruit kan komen te zien.

Jullie persoonlijke groepsreis op maat gemaakt

Wanneer jullie op een op maat gemaakte groepsreis gaan, wordt de reis op al jullie interesses en voorkeuren afgestemd. Zo kunnen jullie een unieke reis beleven die aansluiten bij specifieke wensen. Zijn jullie ontzettend fan van avontuur? Pak dan de kajak of ga met een raft de rivier af terwijl de adrenaline door je aderen stroomt. Breng je groep naar hogere hoogte met een luchtballonvaart over het Atlasgebergte in Marokko. Jullie bepalen zelf jullie eigen reisschema en activiteiten. Door de reis op maat te laten maken, kunnen jullie dieper in gaan op specifieke interesses of bestemmingen. Dit varieert van culturele rondleidingen tot avontuurlijke activiteiten.

Zo ziet een onvergetelijke groepsreis op maat eruit naar Bergen

Noorwegen Bergen Stad

Een op maat gemaakte reis naar het stadje Bergen in Noorwegen, bestaat uit diverse activiteiten. Begin jullie groepsreis met een wandeling door de charmante straten van Bergen. Geniet van het traditionele gerecht ‘Persetorsk’ in een van de gezellige restaurants. Bestel een kopje koffie in een café terwijl jullie je bevinden in de rijke geschiedenis van de stad. Zijn jullie op zoek naar outdoor activiteiten? Dat kan allemaal met jullie op maat gemaakte groepsreis. Maak dan een wandeling door de weelderige bossen, voel de frisse berglucht terwijl je geniet van de prachtige uitzichten op de fjorden. Iets verderop in Voss kunnen jullie nog meer genieten van outdoor activiteiten. Ga mountainbiken over kronkelende paden omringd door adembenemende landschappen of laat je hart sneller kloppen door te raften door de wilde rivieren. Vergeet niet dat je met een op maat gemaakte reis in een panorama hotel kan overnachten met prachtige uitzichten over Bergen.

Een unieke ervaring die niet kan ontbreken tijdens jullie groepsreis naar Bergen is ‘from fjord to table’. Hier gaan jullie zelf de fjorden en bossen in om delicatessen te verzamelen die in verschillende gerechten kunnen worden gebruikt. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de koks te laten koken en jullie genieten van een interactieve tasting.

Jullie actieve groepsreis op maat die alle verwachtingen overtreft

Noorderlicht in I Jsland

Bereid je voor op een onvergetelijke groepsreis naar IJsland om nooit te vergeten. Met een op maat gemaakte reis beleven jullie een uniek avontuur die aansluit bij jullie wensen. De reis begint op een wel heel bijzondere plek, de Blue Lagoon. Dompel je onder in de geothermische wateren en geef je over voor pure ontspanning. Ontdek de schoonheid van IJsland tijdens een hike door de grotten en gletsjers. Bezoek een van de langste en meest bekende lava tunnel van IJsland, Raufarhólshellir. Kijk je ogen uit wanneer jullie  de geweldige kans krijgen om getuige te zijn van overblijfselen van een vulkaanuitbarsting. Dit is een tocht die jullie niet snel zullen vergeten! Tijdens opwindende sneeuwscooter- en jeeptochten verkennen jullie de ruige terreinen van dit prachtige landschap. Wat natuurlijk ook niet kan missen aan jullie op maat gemaakte reis is het spotten van het noorderlicht. Bewonder de lucht die gevuld is met verwondering terwijl de kleuren dansen boven jullie hoofd. Een groepsreis naar IJsland raakt je van binnen en verrijkt jullie met herinneringen die een leven lang meegaan.

Willen jullie ook een groepsreis die helemaal aansluit op jullie interesses en voorkeuren? Laat de reis op maat maken om elke activiteit uit te voeren volgens jullie wensen. Ontdek de perfecte groepsreis op maat, speciaal voor jullie.

Ontdek jullie perfecte groepsreis op maat

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies