Historisch

Cuba

Cuba - auto
Noord-Amerika

Cuba

Hoewel dit Caribische eiland een pittige geschiedenis achter de rug heeft – en grote, omstreden leiders versleten heeft zoals Che Guevara & Fidel Castro – vind je in het kleurrijke Cuba een trotse bevolking. Niet rijk, maar ware levensgenieters! Want die verleidelijke salsa stroomt hier nog altijd rijkelijk door de aderen. De klok heeft hier decennia lang stil gestaan maar komt langzaam weer in beweging. Kleurrijke en koloniale steden, hagelwitte stranden, de met palmbomen bezaaide bergen en valleien en een ontzettend gastvrije, relaxte cultuur. Een ding is zeker, Cuba moet je absoluut ervaren. Al was het maar om ooit eens die typische sigaren – de ‘habanos’ – of dé nationale drank – Cubaanse rum – te proeven!

"Naar mijn mening de dansende ziel van de Cariben, waar vintage auto's de kleurrijke straten sieren en de oprechte warmte van de lokale bevolking je omarmt! Een heerlijk cultureel paradijs vol strand en muziek!"
Bohemian Birds - Team Alexander Smaal
Alexander Smaal
Reisspecialist
Ban yido r P8 CP8us Wc unsplash
  • Aantal uren vliegen 10
  • Valuta Cubaanse Peso
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 91%
  • Avontuur 83%
Zo vliegen wij Cuba aan

Hoogtepunten

Cuba - Amaerican Classic Car
1

American Classic Car tour door Havana

Cuba - paardrijden
2

Paardrijden langs de tabaksplantages in Viñales

Cuba - Varadero
3

Catamaran seafari naar Cayo Blanco

Cuba - Varadero
4

Prachtige stranden van Playa Larga of Varadero

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Simon berger a Zjw7x I3 QAA unsplash
Daniel sessler a D8 1 Roxf Vg unsplash
Jason gamble Gg Ecw J Kf3l M unsplash
Ethan rheams Dn D Baapa RO4 unsplash

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies