Vulkanisch

Nicaragua

Nicaragua - vulkaan
Midden-Amerika

Nicaragua

Dit uitgestrekte ‘Land van Meren en Vulkanen’ is een nog relatief onbekend pareltje tussen de Stille Oceaan en de Caribische Zee. Maar vergis je niet. Voor gedurfde lustrum reizigers die in de voetsporen van Spaanse veroveraars durven te treden wacht een wereld vol avontuurlijke schatten. Twee weken in Nicaragua en jullie bucket list is door alle adrenaline kicks gegarandeerd stukken korter! Het grootste land van Midden Amerika gaat hoe dan ook betoveren met haar dichte regenwouden en bruisende nachtleven. Ook de machtige vulkanen en picture perfect sunsets op de vele prachtige witte palmstranden hebben een grote aantrekkingskracht. Een passie voor poëzie hebben ze hier zeker en het zal jullie snel duidelijk worden waarom. We dagen jullie uit deze magische lustrumreis onder woorden te brengen bij thuiskomst!

"Nicaragua is een onvergetelijk avontuur, van het verkennen van betoverende koloniale steden zoals Granada tot surfen op de golven van San Juan del Sur. Op Ometepe Island wandelde ik tussen vulkanen en verkende ik warmwaterbronnen. In León klom ik naar de top van de kathedraal en ging vulkaanboarden. Daarnaast heeft Nicaragua de beste feestjes en mag je zeker niet missen als je hier bent. Deze reis was een must voor avontuurlijke ontdekkingsreizigers."
Nicaragua - by night
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Nicaraguaanse córdoba
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 81%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 81%
  • Avontuur 92%
Zo vliegen wij Nicaragua aan

Hoogtepunten

Nicaragua - vulkaanboarden
1

Vulkaanboarden op de Cerro Negro vulkaan

Nicaragua - kajakken
2

Kajakken tussen de vulkanische eilanden Las Isletas

Nicaragua - pool crawl
3

Sunday Funday Pool Crawl in San Juan del Sur

Nicaragua - Corn island
4

Diepzeevissen bij Corn Island

Nicaragua - vulkaanboarden
Nicaragua
Nicaragua - Lustrumreizen

Boyan Nijpels

‘Onze reis met ons jaar naar Nicaragua was een groot succes! Bohemian Birds had alles perfect geregeld, van goede accommodaties tot vette activiteiten. Het contact was erg prettig, ook tijdens de reis was het contact uitstekend. Bedankt!”

Bekijk deze bestemming
Guatemala - Belize - vulkaan
Guatemala & Belize
Guatemala & Belize - Lustrumreizen

JC Obana

“Onze 2e lustrumreis was in alle opzichten perfect! Alle activiteiten waren een succes, goede service en alles liep perfect volgens plan! Guatemala en Belize is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een combinatie van actief en recreatief! De zeil/snorkeltour met Raggamuffin tours kan in geen enkele reis naar deze locatie ontbreken! Dank voor de waanzinnige vakantie!”

Bekijk deze bestemming
Mexico - groepsfoto
Mexico
Mexico - Lustrumreizen

JC Chief - Veritas

Bohemian Birds heeft deze zomer onze lustrumreis fantastisch georganiseerd. We hebben 2,5 week door Mexico en Guatemala gereisd. Dankzij Bohemian Birds hebben wij een geheel zorgeloze tijd gehad. Overal was aan gedacht. Ook stond er 24/7 een medewerker ter beschikking die al onze vragen kon beantwoorden. Bedankt namens JC Chief!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Nicaragua - straat
Nicaragua - winkel
Nicaragua - architectuur
Nicaragua - jungle

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies