Zuid-Amerika

5x bucketlist activiteiten in Zuid-Amerika

Zuid Amerika

Wie van jullie durft deze vette bucketlist activiteiten te ondergaan met zijn of haar dispuut? In Zuid-Amerika tref je de meest tropische en bijzondere plekken met super gave must-discovers. Wij hebben een lijstje voor jullie gemaakt!

#1 Galapagos eilanden

GALAPAGOS EILANDEN

Ontdek de fantastische onderwaterwereld van de Galapagos eilanden tijdens een duik of snorkel tocht. Trek je wetsuit aan en ga samen met je dispuut de mooiste tocht van je leven maken. Met een boot vaar je de oceaan over en kom je de meest prachtige en tropische vissen tegen. Van zeeschildpadden tot haaien, wie durft het aan?

#2 Machu Picchu

Peru Machu Picchu

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de prachtige ruïne stad Machu Picchu in Peru. Met al je maten een reis maken naar dit wereldwonder, lijkt je dit wat? Samen met een gids maak je een te gekke  hike naar de stad. Naast het bezoeken van de stad is het beklimmen van de Huayana Picchua absoluut de moeite waard! Op het topje van de berg heb je een adembenemend uitzicht.

#3 Serra de Bocaina National Park

Vogel Zuid Amerika

Klim in de jeep en cross over de ruige wegen op zoek naar de ongerepte natuur en tropische vogels die Brazilië te bieden heeft. Tijdens een Jeep tour zie je mooiste watervallen en prachtige landschappen. Maak onderweg ook een stop om de heerlijke Cachaca te proeven. Deze rum is afkomstig uit Brazilië en meeega lekker!

#4 Masaya Volcano Park

Bergen

Dit park in Nicaragua vol met vulkanen is zeer indrukwekkend. De masaya vulkaan heeft een hoogte van 635 meter en is zeer toegankelijk. Samen met je jaarclub of dispuut een tocht maken door het park en een bezoek brengen aan een rokende krater, hoe vet?!

#5 Patagonië

Patagonie

Een van de mooiste plekken op aarde, Patagonië. In het uiterste puntje van Zuid-Amerika tref je deze toegangspoort tot Antarctica. Hier maak je de mooiste hikes, tussen de gletsjers en prachtige natuur. Deze unieke plek is absoluut een hele bijzondere plek om te bezoeken tijdens een lustrumreis.

---

Durf jij een van deze bucketlist activiteiten aan? Samen jouw jaarclub of Dispuut? Vraag dan nu onze vrijblijvende offerte aan! Op zoek naar meer inspiratie voor jullie reis? Check dan onze insta

Wil je zelf je bucketlist legen in Zuid-Amerika?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies