Onontdekt

Bolivia

Trucs in Bolivia
Zuid-Amerika

Bolivia

Dit rauwe, kloppende hart van Zuid-Amerika vormt een unieke mini-versie van het hele continent. Een bruisend stuk land vol duizelingwekkende contrasten en bizarre extremen. Trek van mistige Amazone jungles naar besneeuwde Andes pieken. Trotseer surrealistische zoutvlaktes en rokende vulkanen of dwaal door eindeloze wijnvelden en uitgestrekte savannes. Overleef ’s werelds meest gevaarlijke weg naar Coroico en maak kennis met de hoogste stad (La Paz) en het hoogste grote meer (Titicaca) op aarde. Door de adembenemende hoge ligging wordt Bolivia vaak geïsoleerd en onbereikbaar gezien. Maar wie de originele Quechua-indianen ontmoet of een gesprek aanknoopt met een van de vele ‘mestizos’ ervaart direct de enorme gastvrijheid en interesse voor elke bezoeker. Roep dus snel al je lustrum gringo’s bij elkaar en laat jullie hierdoor overrompelen. ¡Velay!

"Bolivia is nog een onontdekte parel. Denk aan de prachtige zoutvlaktes in Uyuni tot aan het Amazone-regenwoud. De natuur is waanzinnig en heel divers. Met bergen en valleien die je kunt verkennen, tot aan bergen beklimmen in de sneeuw. Het beste is dat Bolivia nog niet zo ontdekt is, dus als je op zoek bent naar iets unieks en bijzonders, dan is dit land een echte aanrader!"
Nanda Verschuren
Nanda Verschuren
Reisspecialist
Alpaca in Bolivia
  • Aantal uren vliegen 9
  • Valuta Boliviano
  • Spreektaal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 78%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 76%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Bolivia aan

Hoogtepunten

Moon Valley Quad tour
1

Moon Valley Quad tour

Santa Rosa del Yacuma
2

Jungle avontuur in Santa Rosa del Yacuma

Zoutvlaktes van Uyuni
3

Zoutvlaktes van Uyuni

Paragliding bij La Paz
4

Paragliding bij La Paz

Zonsondergang in Brazillie
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Edd

“JC Edd heeft ontzettend genoten van het prachtige Brazilië dankzij een zeer goed georganiseerde en unieke reis die ons mogelijk is gemaakt door Bohemian Birds. Samen met deze organisatie hebben we ruim een jaar naar onze eerste lustrumreis toegewerkt. Tijdens de voorbereidingen kwamen ze met originele ideeën, en andersom hebben ze goed geluisterd naar onze wensen en deze in de trip geïncorporeerd. Het contact was plezierig, en er werd snel gehandeld wanneer dat nodig was. Op de lustrumreis zelf hebben we ons goed geamuseerd: de natuur, de cultuur, de activiteiten, maar bovenal de zeer vriendelijke en behulpzame gidsen hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt. Bij dezen raden we iedereen dan ook aan om zijn of haar (lustrum)reis met Bohemian Birds te organiseren. No regrets!”

Bekijk deze bestemming
Tayrona national park Colombia
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

Dispuut A One

“Ter ere van ons 17e lustrum zijn wij afgelopen zomer naar Colombia vertrokken voor twee weken. Via een bekende van ons zijn we uitgekomen bij Bohemian Birds. Tijdens het intake gesprek en brainstormsessies bleek al snel dat ze, buiten de kennis over landen, ook veel creatief inzicht hebben met betrekking tot het programma, wat heeft geleid tot een top vakantie. Na een aantal reisopties te hebben gekregen was het geen enkel probleem om aanpassingen door te geven. Ook tijdens de reis kregen we een lokale reisleidster toegewezen waar we al onze vragen aan konden stellen. Wij hebben de samenwerking ervaren als top.”

Bekijk deze bestemming
JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Gurkha

Wij hebben een geweldige reis door Colombia via Bohemian Birds geboekt. Alles was tot in de puntjes verzorgt; transport, accommodaties, activiteiten etc. Communicatie verliep altijd soepel en er werd goed naar onze wensen geluisterd. In Colombia hadden wij een lokaal contact persoon (Laura) die altijd voor ons klaarstond. Wij raden Bohemian 100% aan voor een groepsreis!

Bekijk deze bestemming
Panama - vulkaan
Panama
Panama - Lustrumreizen

Bestuur Ceres

Wij zijn via Bohemian Birds op reis geweest naar Panama met een groep van 8. Het was een prachtige reis die ontzettend goed in elkaar zat met weinig aanmerkingen. Zowel de locatie als de reisorganisatie zijn zeker aan te raden!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Waterval in Bolivia
Vers fruit in Bolivia
Uitzicht over La Paz
Cactussen aan het water in Bolivia

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies