Onontdekt

Bolivia

Trucs in Bolivia
Zuid-Amerika

Bolivia

Dit rauwe, kloppende hart van Zuid-Amerika vormt een unieke mini-versie van het hele continent. Een bruisend stuk land vol duizelingwekkende contrasten en bizarre extremen. Trek van mistige Amazone jungles naar besneeuwde Andes pieken. Trotseer surrealistische zoutvlaktes en rokende vulkanen of dwaal door eindeloze wijnvelden en uitgestrekte savannes. Overleef ’s werelds meest gevaarlijke weg naar Coroico en maak kennis met de hoogste stad (La Paz) en het hoogste grote meer (Titicaca) op aarde. Door de adembenemende hoge ligging wordt Bolivia vaak geïsoleerd en onbereikbaar gezien. Maar wie de originele Quechua-indianen ontmoet of een gesprek aanknoopt met een van de vele ‘mestizos’ ervaart direct de enorme gastvrijheid en interesse voor elke bezoeker. Roep dus snel al je lustrum gringo’s bij elkaar en laat jullie hierdoor overrompelen. ¡Velay!

"Bolivia is nog een onontdekte parel. Denk aan de prachtige zoutvlaktes in Uyuni tot aan het Amazone-regenwoud. De natuur is waanzinnig en heel divers. Met bergen en valleien die je kunt verkennen, tot aan bergen beklimmen in de sneeuw. Het beste is dat Bolivia nog niet zo ontdekt is, dus als je op zoek bent naar iets unieks en bijzonders, dan is dit land een echte aanrader!"
Bohemian Birds - Team - Tessa Boonstra
Tessa Boonstra
Reisspecialist
Alpaca in Bolivia
  • Aantal uren vliegen 9
  • Valuta Boliviano
  • Spreektaal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 78%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 76%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Bolivia aan

Hoogtepunten

Moon Valley Quad tour
1

Moon Valley Quad tour

Santa Rosa del Yacuma
2

Jungle avontuur in Santa Rosa del Yacuma

Zoutvlaktes van Uyuni
3

Zoutvlaktes van Uyuni

Paragliding bij La Paz
4

Paragliding bij La Paz

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Waterval in Bolivia
Vers fruit in Bolivia
Uitzicht over La Paz
Cactussen aan het water in Bolivia

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies