Inspiratie

Ervaar luxe en avontuur tijdens jullie lustrumreis!

Bali mensen strand

Willen jullie graag dat extra stukje luxe ervaren tijdens jullie lustrumreis? Wij hebben hier een aantal bestemmingen voor jullie op een rijtje gezet waar jullie een onvergetelijke luxe lustrumreis beleven.

Ontdek Ibiza in stijl tijdens jullie lustrumreis

Ibiza beach

Vier jullie lustrumreis in stijl met een luxe uitje naar Ibiza. Vanaf het moment dat jullie aankomen, komt een golf van opwinding jullie tegemoet. Voel de zachte zeebries door jullie haren waaien en kijk jullie ogen uit met de mooie azuurblauwe lucht. Op Ibiza vind je tal van luxe accommodaties.  

Van een villa aan het strand met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee tot een chic hotel midden in Ibiza-stad. Geniet van een glaasje champagne tijdens het diner met prachtig uitzicht over de glinsterende zee. Geen lustrumreis is compleet zonder een vleugje verwennerij en ontspanning. Gun je geest en lichaam wat rust bij luxe spa's of een wellness. Nadat jullie tot rust zijn gekomen kunnen jullie genieten van het bruisende nachtleven en clubs die Ibiza te bieden heeft. Proost hier met een drankje op jullie lustrumreis. 

Op safari tijdens jullie lustrumreis in Zuid-Afrika

Zuid Afrika safari

Stel je voor dat jullie op lustrumreis naar Zuid-Afrika gaan. Hier maken jullie kennis met een compleet nieuwe cultuur en de ongetemde wildernis die het land te bieden heeft. Bereid je voor om betoverd te worden tijdens een unieke safari expeditie. De deskundige gidsen rijden jullie rond over de uitgestrekte savanne. Met kloppende harten en een verrekijker in de aanslag scannen jullie de omgeving, op zoek naar de Big Five. Ze kunnen elk moment voor je staan! De reis zou niet compleet zijn zonder je te verdiepen in de diverse culturen van Zuid-Afrika. Verken de bruisende markten vol kleurrijke ambachten en de traditionele dansvoorstellingen. Laat tot slot je voeten zakken in het zand aan de kustlijn van Zuid-Afrika. Geniet van de warme zon en de turquoise wateren van Zuid-Afrika. Wanneer het avontuur er bijna op zit is het tijd om na te genieten van de herinneringen die zijn gecreëerd. 

Verwen jezelf met een luxe lustrumreis naar de Malediven

Malediven duiken

Maak je klaar voor een luxe lustrumreis naar de adembenemende Malediven. Hier staan spannende excursies en luxe accommodaties op jullie te wachten. Loop over de ongerepte witte zandstranden met kristalhelder water. Duik in het blauwe water en bewonder de onderwaterwereld. Als je goed zoekt kan je samen zwemmen met schildpadden, walvishaaien en roggen. Tijdens een bootexcursie heb je ook nog eens de kans om dolfijnen te spotten. De Malediven zijn ook een geweldige plek om te suppen of paddle boarden terwijl de vissen om jullie heen zwemmen. Het is ook belangrijk om af en toe even tot rust te komen. Voel de frisse zeebries tijdens een rustgevende yogales. Om de dag goed te beginnen, gaan jullie mediteren op het strand met de ochtendzon die langzaam opkomt. Wanneer jullie lustrumreis ten einde loopt is het tijd om na te genieten met een heerlijke kokosnoot en prachtig uitzicht. 

Verken de natuurlijke wonderen van Tulum

Mexico Tulum Cenotes

Tulum is een bijzondere locatie in Mexico. Het is een mix van oude wonderen en moderne luxe. Begin jullie reis door je onder te dompelen in de rijke geschiedenis van Tulum. Loop door de Maya-ruïnes boven op kliffen met prachtig uitzicht op de Caribische Zee. Terwijl jullie de ruïnes bewonderen vertelt een gids over de geheimen van deze heilige gronden.  

Degenen die uit zijn op avontuur, gaan de betoverende cenotes verkennen. Dit zijn natuurlijke sinkholes met kristalhelder water. Neem een duik of dobber lekker rond terwijl je geniet van de luxe om je in deze wonderen van de natuur te bevinden.

Duik tijdens een luxe lustrumreis in de betoverende onderwaterwereld van Bali

Bali strand

Beleef een onvergetelijke lustrumreis wanneer jullie afreizen naar het tropische Bali.  Dit eiland leent zich voor prachtige snorkelsessies waar jullie de meest kleurrijke koraalriffen vol met exotisch zeeleven ontdekken. Kijk je ogen uit terwijl jullie zwemmen tussen de kleurrijke tropische vissen en schildpadden. De watersportliefhebbers verkennen de gevarieerde kustlijn van Bali, waar ze de kans krijgen om te surfen op de uitdagende golven. Tijdens het eilandhoppen ontdekken jullie diverse landschappen, van weelderige bossen tot idyllische stranden. Terwijl jullie door de grote rijstvelden wandelen die over de heuvels van Bali verspreid liggen, ervaren jullie de rust. Een bezoek aan de tempels van Bali biedt een fascinerend inzicht in de hindoeïstische cultuur van het eiland.

Laat jullie dromen uitkomen met een onvergetelijke luxe lustrumreis onder de stralende zon.

Wil jij zelf ook naar zo'n luxe bestemming?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies