Architectonisch

Polen

Polen - straat
Europa

Polen

Hoewel Polen vroeger altijd tot Oost-Europa werd gerekend, zijn de westerse tijden sinds de toetreding tot de Europese Unie ook hier aangebroken. Dit land van rijke tradities en prachtige natuur maakt de laatste decennia een stormachtige ontwikkeling door. Zeker, Polen zal altijd een pijnlijk middelpunt blijven van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. De vele gedenkplaatsen door het hele land vormen voor altijd een kras op de ziel van dit taaie maar gepassioneerde volk. Wie echter voorbij de vele historische monumenten kijkt, vindt in de herrezen steden van Krakau en Warschau een van de meest bruisende culturele centra van Europa. Ook is het een adrenaline walhalla voor ware thrillseekers! Avontuurlijke actie en de meest waanzinnige clubs wachten op eigenzinnige lustrum reizigers die weten dat je voor epische lustrumreizen echt niet altijd de halve wereld over hoeft. Ideaal voor grote groepen en nog lekker goedkoop vliegen ook!

"Ben je op zoek naar een indrukwekkende stad met een rijke geschiedenis? Dan is Krakau de plek voor jou! De beste manier om Krakau te ondekken is op de fiets, lekker Nederlands. De gids laat je de meest unieke plekken zien en verteld je alle ins en outs."
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Polen - stad
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Pools
  • Proost Na Zdrowie
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 76%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Polen aan

Hoogtepunten

Pexels wendy wei 1190298
1

VIP clubben in de vetste clubs van Krakau

Polen - Raften
2

Wildwater raften in de ruige Poolse natuur

Polen - quads
3

Scheuren met UTV's & Quads

Polen - wodka
4

Wodka proeverij

Microsoft Teams image 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

JC Cosmo

“Onze reis naar Georgië was er eentje om niet te vergeten! De ontzettend behulpzame gids heeft ons over de meest prachtige plekjes van het land verteld en ons meegenomen in de gastvrijheid van dit land. Historische dorpjes, raften, een heerlijke wijnproeverij en als hoogtepunt een hike door het National Park. Alles vooraf top geregeld door Bohemian Birds, waarbij met al onze wensen rekening is gehouden. Ook tijdens en na de reis erg betrokken en geen vraag was te veel moeite. Zeker een aanrader!”

Bekijk deze bestemming
Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka & Malediven
Sri Lanka & Malediven - Lustrumreizen

Damesdispuut Persephone

Wij zijn met een damesdispuut van 19 meiden naar Sri Lanka geweest en wat was het een top reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en er is nul gedoe geweest. We hebben een hele aardige gids meegehad die ons de hele reis bij is gebleven. Al onze vragen konden we stellen en we voelde ons geen enkel moment onveilig. De samenwerking met BB ging goed, dus ik raad BB zeker aan, vooral als je dus met een grote groep gaat reizen, want met elkaar reizen zonder ervaring is (bijna) niet te doen! Wij zijn dus als groep erg tevreden over BB!!

Bekijk deze bestemming
Jordanie woestijn
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut Sorriso

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Polen - Gdansk
Polen - plein
Polen - station
Polen - straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies