Architectonisch

Polen

Polen - straat
Europa

Polen

Hoewel Polen vroeger altijd tot Oost-Europa werd gerekend, zijn de westerse tijden sinds de toetreding tot de Europese Unie ook hier aangebroken. Dit land van rijke tradities en prachtige natuur maakt de laatste decennia een stormachtige ontwikkeling door. Zeker, Polen zal altijd een pijnlijk middelpunt blijven van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. De vele gedenkplaatsen door het hele land vormen voor altijd een kras op de ziel van dit taaie maar gepassioneerde volk. Wie echter voorbij de vele historische monumenten kijkt, vindt in de herrezen steden van Krakau en Warschau een van de meest bruisende culturele centra van Europa. Ook is het een adrenaline walhalla voor ware thrillseekers! Avontuurlijke actie en de meest waanzinnige clubs wachten op eigenzinnige lustrum reizigers die weten dat je voor epische lustrumreizen echt niet altijd de halve wereld over hoeft. Ideaal voor grote groepen en nog lekker goedkoop vliegen ook!

"Ben je op zoek naar een indrukwekkende stad met een rijke geschiedenis? Dan is Krakau de plek voor jou! De beste manier om Krakau te ondekken is op de fiets, lekker Nederlands. De gids laat je de meest unieke plekken zien en verteld je alle ins en outs."
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Polen - stad
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Pools
  • Proost Na Zdrowie
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 76%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Polen aan

Hoogtepunten

Pexels wendy wei 1190298

VIP clubben in de vetste clubs van Krakau

Polen - Raften

Wildwater raften in de ruige Poolse natuur

Polen - quads

Scheuren met UTV's & Quads

Polen - wodka

Wodka proeverij

Bialowieza Polen Safari
Polen
Polen - Lustrumreizen

Joost - Dispuut M.A.R.N.I.X. ASC

“Wij zijn met een groep van 64 vrienden via Bohemian Birds naar Polen geweest. De combinatie tussen Warschau en Krakau zorgde voor een onvergetelijke tijd die door de strakke organisatie van Bohemian Birds vlekkeloos verliep. Over het logistieke gedeelte en de accommodaties was niets aan te merken en het was erg plezierig om samen te werken met deze organisatie vanwege de oprechte interesse in onze wensen en hierop de reis te bepalen met leuke activiteiten. Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds in Polen heeft, wat erg fijn samenwerken is. Voor een grote groep vrienden/studenten is Bohemian Birds zeer aan te raden!”

Bekijk deze bestemming
Kroatië - Dubrovnik
Kroatië
Kroatië - Lustrumreizen

JC Extase

“Bohemian Birds heeft voor ons een heel vette 2e lustrumreis georganiseerd naar Kroatië en Montenegro. Het avontuur begon met een paar dagen op de zeilboot langs de Kroatische eilanden, wat echt een fantastische ervaring was! Bij het ophalen van de boot waren er wat haperingen in de organisatie, maar Bohemian Birds pakte dat meteen op waardoor wij weer onbezorgd konden genieten. Het tweede gedeelte van de reis gingen we naar Montenegro, waar we op prachtige plekken hebben overnacht, zoals met tentjes in Durmitor National Park en in een eco lodge, en waar Bohemian Birds voor gave extra’s had gezorgd, zoals een enorme taart voor de jarige en schapen voor ons om te scheren. Ook alle chauffeurs, gidsen, schipper, etc. op locatie waren leuke en vriendelijke mensen, wat de reis extra aangenaam maakte. Dank Bohemian Birds, voor deze onvergetelijke reis!”

Bekijk deze bestemming
Hongarije - tram
Hongarije
Hongarije - Lustrumreizen

Iris - Dispuut Loos RVSV

Bohemian Birds heeft ons maar liefst één jaar lang fantastisch geholpen bij het organiseren van dé ultieme lustrumreis voor ons dispuut. Ze stonden altijd klaar voor onze vragen, suggesties en wijzigingen, hoe last-minute het ook was. Dit heeft geresulteerd in een geweldige lustrumreis in Boedapest om nooit te vergeten. Team Bohemian Birds: super bedankt namens ons allemaal!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Polen - Gdansk
Polen - plein
Polen - station
Polen - straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies