Ecologisch divers

Oeganda

Oeganda - dans
Afrika

Oeganda

Oeganda, een land dat bij velen op de wishlist staat vanwege de berggorilla’s die hier nog in het wild te spotten zijn! Het is gelegen in Oost-Afrika, grenzend aan onder andere Kenia en Tanzania, maar veel minder toeristisch dan beide landen. Oeganda staat vooral bekend om de grote diversiteit in natuur, de vriendelijke locals en de wildparken. Deze parken die ideaal zijn voor safari’s bestaan grotendeels uit felgroen tropisch regenwoud, wat de leefruimte is van onder andere olifanten, nijlpaarden, giraffen en chimpansees. Doordat het land precies op de evenaar ligt, is er een lekker tropisch klimaat. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur het hele jaar schommelt rond de 26 graden! Heerlijk temperatuurtje natuurlijk voor een lustrumreis!

"Oeganda, ook wel bekend als de parel van Afrika, is een once in a lifetime bestemming. Kom oog in oog te staan met berg gorilla's, zwem in het Lake Victoria meer, en spot de Big Five in het Elizabeth National Park. Dans tot in de vroege uurtjes met de vriendelijke bevolking in Kampala om de volgende ochtend met een bodaboda de stad te verkennen."
Bohemian Birds - Team - Mylou Muller
Mylou Muller
Reisspecialist
Oeganda - winkel
  • Aantal uren vliegen 8
  • Valuta Oegandese shilling
  • Spreektaal Engels / Swahili
  • Proost Cheers / Maisha Marefu
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Oeganda aan

Hoogtepunten

Oeganda - gorilla's
1

Spot berggorilla's en chimpansees in het regenwoud

Oeganda - raften
2

Raften op de wateren van de Nijl

Oeganda - kinderen
3

Bezoek de Karamojong - Tribe

Oeganda - nijlpaarden
4

Ga op bootsafari en spot nijlpaarden

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Oeganda - aapjes
Oeganda - fiets
Oeganda - straten
Oeganda - auto

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies