Schilderachtig

Portugal

Portugal - Sintra
Europa

Portugal

Portugal, één van onze favoriete bestemmingen. En dan is dit niet stiekem alleen door het grote aantal surfers dat hierheen komt ;). Portugal is mega veelzijdig, en heeft een goede afwisseling van mooie stranden, natuur, party en avontuur. Bezoek de romantische wijken in Lissabon, plof neer op één van de prachtige stranden van de Algarve of proef de beste port rechtstreeks uit de Douro Vallei. De mensen in Portugal zijn erg vriendelijk en je zal merken dat oude tradities hier nog leven. De gekleurde huisjes brengen een hele warme sfeer met zich mee, ook over het klimaat is geen slecht woord te spreken. ‘s Nachts staat het leven in Portugal ook niet stil, de meeste steden barsten hier van de gezellige bars, kroegen en café’s. Show je Nederlandse dansskills in een van de clubs en maak er vooral een reis van om niet te vergeten!

"Portugal is dé plek voor city trips, surf vakanties en party! Al sinds kleins of aan reis ik naar Portugal, daarom heeft dit land ook een speciaal plekje in mijn hart. Als het nu gaat om pasteis de natas eten in Lissabon tot ik erbij neerval, porto drinken in Porto of surfen in Cascais: ik ben erbij!"
Bohemian Birds - Team - Manon Majoor
Manon Majoor
HR-Specialist
Portugal - Lissabon
  • Aantal uren vliegen 3
  • Valuta Euro
  • Taal Portugees
  • Proost À sua saúde
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 80%
  • Avontuur 81%
Zo vliegen wij Portugal aan

Hoogtepunten

Portugal - Surfen
1

Surfen in Ericeira

Portugal - Lagos
2

Kanoën in Lagos

Portugal - Lissabon
3

Stappen in Pink Street, Lissabon

Portugal - Douro
4

Wijnproeven in de Douro Valley

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Portugal - zee
Portugal - Porto
Portugal - Porto
Portugal - Porto straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies