Midden-Amerika

Rondreizen door de VS

Vs

De Verenigde Staten van Amerika is waarschijnlijk het bekendste land ter wereld. Iedereen weet wel wie de Verenigde Staten zijn, zoals het land vaak genoemd wordt. Een ontzettend dik land om te bezoeken met jouw dispuut of jaarclub. Maar als je de VS bezoekt moet je dit natuurlijk wel in de vorm van een rondreis doen. 

Westcoast

Vs 1

Om te beginnen met Zuidwest-Amerika. Misschien wel de bekendste route door de VS, waar je  steden als San Francisco, Las Vegas en Los Angeles gaat bezoeken. Deze wereldsteden beschikken over diepe canyons en vuurrode rotsformaties. Onderweg doorkruis je een woestijn, hike je langs watervallen en kan je je waarschijnlijk erg goed vermaken in de clubs en barretjes. 

Great Eastern Cities 

Vs 2

Naast de westkust mag ook het oosten er wezen. Met prachtige parels als Niagara Falls, Washington DC en niet te vergeten metropool New York. Zie je jezelf al staan? Fancy met een cocktailtje in een vette rooftop bar in NYC? Naast een bezoek aan vette steden gaan jullie natuurlijk ook wat cultuur snuiven. In deze rondreis staan de Niagara Falls ook op de planning en de Amish Country – dit is een zeer uniek volk met een bijzondere levensstijl.

The Canyon

Vs 3

Last but not least, een rondreis door alle Canyon parken van Amerika. Hier bezoeken jullie niet alleen de welbekende Grand Canyon, maar ook iets kleinere zoals Antelope Canyon en Bryce. Er wordt zelfs een stukje meegepakt van route 66. Voor de echte avonturiers onder ons is dit een super vette rondreis.

Wil jij ook een rondreis maken door de VS?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies