Top

OVER ONS Met een grote passie voor reizen maken wij sinds 2015 bedrijfsreizen persoonlijk en onvergetelijk.

HET TEAM Wij werken samen met lokale partners in meer dan 100 landen en het vaste team in Amsterdam bestaat inmiddels uit 22 werknemers. NEEM CONTACT MET ONS OP
keyboard_arrow_down

OVER BOHEMIAN BIRDS

INTRODUCTIE

Ervaren is het nieuwe hebben, maar wat betekent dat voor bedrijfsreizen?

Uit onze omgeving kwam regelmatig naar voren dat bedrijfsreizen als eentonig, saai en onpersoonlijk werden ervaren. Beoogde doelstellingen, zoals het vieren van succes, het verbinden van teams of het inspireren van klanten werden hierdoor zelden gehaald. Zonde. Zeker als je je realiseert dat er aanzienlijke budgetten mee gemoeid zijn die anderzijds beter besteed hadden kunnen worden.

REIZEN

Daarom besloot Bohemian Birds vanaf 2015 haar expertise op het gebied van bucketlist-waardige lustrumreizen ook voor bedrijven in te zetten. Met onze compleet verzorgde reizen, staan wij voor gepersonaliseerde, originele en onvergetelijke ervaringen.

Inmiddels opereren wij met onze lokale partners in meer dan 100 landen, bestaat het team uit 22 reisspecialisten en groeien we ieder jaar exponentieel. 

HET TEAM

Sarah Theunissen

B2B Managing Director

Sarah woonde en werkte in San Francisco, reisde langs de Gold Coast in Australië en gaat onbehoorlijk vaak op citytrips naar bijvoorbeeld Riga, Marrakech en Tel Aviv.

Suzan Franssen

Product Manager

Suzan beklom bergen in de Franse Alpen en de Himalaya en snorkelt graag met vriendelijke walvishaaien in de Filipijnen. Bovenaan haar bucket list staat het beklimmen van de Kilimanjaro.

Priscilla Menick, Yogyakarta

Priscilla Menick

Travel Product Specialist

Priscilla reisde maanden in Indonesië, is lyrisch over duiken in Flores sprong met bungeekoord van de hoogste brug van Zuid Afrika. Haar next stop is duiken bij wrakstukken in de Filipijnen.

Pauline van Monsjou

Travel Product Specialist

Pauline reisde het meest van allemaal. IJsland, Alaska, Iran en Nepal zijn haar favoriet, maar de meest bijzondere ervaring was snorkelen met orka’s in het noorden van Noorwegen.

Cathy Spek

Junior Travel Specialist

Cathy is gek op verschillende talen en culturen. Ze studeerde in Indonesië en Thailand en sindsdien is haar reislust gegroeid. Up next: een hike in Scandinavië en een roadtrip door Amerika.

Rolf Akerboom

Rolf Akerboom

Sales Specialist

Rolf wilt vooral ver weg zijn huis als hij op reis gaat. In de wintermaanden zoekt hij het iets dichterbij in de bergen van het Europese continent. Als zelfbenoemd snelheidsjunkie is er niemand die hem tijdens de afdaling op de ski’s kan bijhouden.

Arvid van de Reep - Growth Hacker - Bohemian Birds

Arvid van de Reep

Growth Hacker

Arvid is altijd op zoek naar iets nieuws. Hij beklom met zijn vader en drie broers de Cotopaxi-vulkaan in Ecuador. Op 5897 meter hoogte streepte hij dit item van zijn bucket-list, maar die is daarmee nog lang niet leeg.

Victor Versluijs

Growth Hacker

Victor is een echte globetrotter. Hij woonde en werkte in Londen, Parijs, Barcelona en Kaapstad. Qua reizen heeft hij nog een wereld te ontdekken.

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Gebruik het online formulier. Na jouw online aanvraag nemen we contact met je op om jullie wens goed in kaart te brengen

Voorstel

We sturen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel die je gemakkelijk digitaal kunt bekijken en delen

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld. Enige wat jullie hoeven doen is ervaren!

VACATURES

Stage Junior Travel Specialist

Fulltime | Per direct

OPEN SOLLICITATIE

Heb jij het travel DNA? Stuur ons je CV + motivatie!

Heb je een vraag?

You don't have permission to register