Top

OVER BOHEMIAN BIRDS

INTRODUCTIE

Ervaren is het nieuwe hebben, maar wat betekent dat voor bedrijfsreizen?

Uit onze omgeving kwam regelmatig naar voren dat bedrijfsreizen als eentonig, saai en onpersoonlijk werden ervaren. Beoogde doelstellingen, zoals het vieren van succes, het verbinden van teams of het inspireren van klanten werden hierdoor zelden gehaald. Zonde. Zeker als je je realiseert dat er aanzienlijke budgetten mee gemoeid zijn die anderzijds beter besteed hadden kunnen worden.

REIZEN

Daarom besloot Bohemian Birds vanaf 2015 haar expertise op het gebied van bucketlist-waardige lustrumreizen ook voor bedrijven in te zetten. Met onze compleet verzorgde reizen, staan wij voor gepersonaliseerde, originele en onvergetelijke ervaringen.

Inmiddels opereren wij met onze lokale partners in meer dan 100 landen, bestaat het team uit 22 reisspecialisten en groeien we ieder jaar exponentieel. 

[/vc_section]

HET TEAM

Mylou Muller

Travel Consultant Mylou vond het langs tempels struinen en wekenlang rijst eten toen ze nog jong was maar niks. Pas toen ze de wereld zonder haar ouders kon ontdekken werd ze écht enthousiast. Ze woonde in Maleisië en verloor haar hart toen ze een reis maakte door Panama, Colombia en Peru. STERKE PUNTEN VAN ENFP’S ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen.

Lisanne

Lisanne Plantenga

Bucketlist Consultant Mexico Lisanne heeft een grote liefde voor Latijns-Amerika. Na haar stage in Colombia besloot ze er nog een paar maanden aan vast te plakken om te gaan backpacken door Centraal Amerika. Lisanne is toen helemaal verliefd geworden op het land van de taco’s en tequila en wist één ding zeker: zodra het weer kan, wil ze terug naar Mexico! Deze droom heeft ze nagejaagd door haar scriptie te gaan schrijven in Mexico en daarna voor Bohemian Birds Mexico aan de slag te gaan. Haar favoriete plekken in Mexico zijn Puerto Escondido, Mexico City en San Cristobal. Op haar bucketlist staan Brazilië en Argentinië. STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Anna

Anna Vissers

Junior Travel Consultant Als kind ging Anna al ieder jaar op stedentrips door Europa met haar familie. Hier ontstond haar verwondering voor reizen en sindsdien zijn de prachtige steden over de hele wereld een plek waar zij zich thuis voelt. Door de jaren heen werd ze vooral verliefd op de Spaanse cultuur en –levensstijl. Daarom gaat ze geregeld met vriendinnen erop uit naar het buitenland. Naast het feit dat ze graag alle dining hotspots, boutiques en musea afgaat, staat ook surfen hoog op haar activiteiten lijst. Haar lievelingssteden zijn daarom San Sebastian en Valencia. De combinatie van strand, stad en cultuur is volgens haar onderdeel van de ideale trip. Het is geen verrassing voor vrienden en familie dat een bezoek aan Mexico, Costa Rica, Australië (en nog veeeul meer) hoog op haar bucketlist staan. STERKE PUNTEN VAN ENFP’S ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen.

Donna

Donna Van Den Berg

IATA Specialist Donna beschikt over een flinke portie nieuwsgierig- en avontuurlijkheid. Reizen, vooral naar zonnige bestemmingen, biedt daarin de ideale uitkomst. Op haar Bucket List staan Jordanië, Lapland (uiteraard voor het Noorderlicht). Na haar opleiding Marketing en Communicatie en cursus International Air Transport Association boekt zij nu jouw vliegtickets! STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Sarah Theunissen

Head of Sales Sarah woonde en werkte in San Francisco, reisde langs de Gold Coast in Australië en gaat onbehoorlijk vaak op citytrips naar bijvoorbeeld Riga, Marrakech en Tel Aviv. STERKE PUNTEN VAN ENFP’S ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen.

Tessa Kaarsgaren

Head of Operations Tessa is gek op kamperen en kent bijna alle Franse campings op haar duimpje. Ze studeerde in China, werkte in London, haar favoriete bestemmingen zijn Sri Lanka, Puerto Rico en Cuba. Het liefste duikt ze daar het hele dag tussen de whalesharks en koraal, maar een overnachting op een vulkaan in Canada staat ook nog op de planning. STERKE PUNTEN VAN ESFP’S ESFP-persoonlijkheidstypes passen zich vaak gemakkelijk aan en zijn vriendelijk en spraakzaam. Ze zijn levensgenieters en houden ervan mensen om zich heen te hebben. Dit persoonlijkheidstype vindt het leuk om met anderen samen te werken en nieuwe ervaringen op te doen.

Suzan Franssen

Head of Product Suzan beklom bergen in de Franse Alpen en de Himalaya en snorkelt graag met vriendelijke walvishaaien in de Filipijnen. Bovenaan haar bucket list staat het beklimmen van de Kilimanjaro. STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Ferry

Ferry Bounin

Digital Product Owner Ademloos luisterde ik naar mijn vader als hij vertelde over witte stranden en klimmen in kokosnootbomen. Toen ik 18 was, wilde ik die bijzondere wereld uit de verhalen van mijn vader zelf ontdekken en boekte ik mijn eerste grote reis. Met mijn gloednieuwe zelf bij elkaar gespaarde rugzak vertrok ik naar Australië en Indonesië. Vanaf het moment dat ik in het vliegtuig stapte, was ik verkocht en sinds die tijd heb ik jarenlang over de wereld gereisd. STERKE PUNTEN VAN INFP’S INFP’s zijn idealisten en staan altijd voor een ander klaar. Ze zijn en werken graag alleen, maar hechten tegelijkertijd veel waarde aan het onderhouden van goede relaties. Ze bijten zich vast in zaken die ze belangrijk vinden en laten niet snel los.

Amber

Amber Snaterse

Travel Consultant Amber volgde anderhalve maand een Spaans cursus in Malaga. Daar begon haar liefde voor de Spaanse cultuur. Later woonde ze voor een half jaar in Palma de Mallorca en genoot van de relaxte levensstijl, het eten en de idyllische plekjes op het eiland. De mooiste reis die ze maakte was naar Costa Rica. Bovenaan haar Bucket List staan onder andere Colombia, Cuba en Marrakech. STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Romy Van Velzen

Travel Consultant Romy woonde een half jaar in Noorwegen waar ze veel items van haar bucket-list streepte: Hiken door alle uithoeken van het land, het noorderlicht spotten en een husky tocht! Nu organiseert ze bij Bohemian Birds de mooiste lustrumreizen door Europa. Van zeiltochten door Kroatië tot jeep tours door Georgië! STERKE PUNTEN VAN ENFJ’S ENFJ’s zijn in staat het beste uit een team te halen door nauw samen te werken en beslissingen te nemen. Bij het nemen van beslissingen respecteren ze de waarden van anderen en betrekken ze anderen in het proces. Ze zijn vaak bedreven in consensus bereiken en als leider anderen te inspireren.

Britt Tiggelman

Junior Travel Consultant Britt is al sinds jongs af aan geïnspireerd met reizen en wist al lang dat ze later in de reiswereld wilde gaan werken. Ze heeft al verschillende plekken in Europa bezocht en wil graag in de toekomst nog veel mooie reizen gaan maken over de hele wereld. Haar hoogtepunt was een rondreis door Albanië, waar ze meerdere steden in dit mooie land heeft bezocht. Van hiken door de bergen tot een boottocht over de Ionische Zee. Haar bucket list is voorlopig nog niet leeg. Boven aan haar bucketlist staat Sri Lanka, Mexico en Noord-Amerika. STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Charlotte Tönjann

Travel Consultant Charlotte vertrok op haar 18e naar Amerika met een tennisbeurs onder haar arm en ervaarde de “American College Experience”. De 4 jaren van huis waren nog niet genoeg en ze besloot nog een jaar te gaan backpacken. Cuba, Nepal, Nieuw-Zeeland en Sri Lanka zijn haar favoriete bestemmingen. Bovenaan de bucket list staan een Afrikaanse Safari, duiken in de Caribbean en een hike tocht door IJsland. STERKE PUNTEN VAN ENFJ’S ENFJ’s zijn in staat het beste uit een team te halen door nauw samen te werken en beslissingen te nemen. Bij het nemen van beslissingen respecteren ze de waarden van anderen en betrekken ze anderen in het proces. Ze zijn vaak bedreven in consensus bereiken en als leider anderen te inspireren.

Carola Van Gelstwijk

Travel Consultant (Europa) Carola heeft de Chinese muur beklommen, overnacht bij de inheemse bevolking in Suriname, beren gespot in de Rocky Mountains en verschillende Europese voetbalclubs gesupport. Dit zijn slechts een paar activiteiten die Carola al mocht afvinken van haar Bucket List. Met ruim 15 jaar werkervaring in de reiswereld maakte ze al veel mooie reizen maar nog steeds staan Japan & Australië op een gedeelde eerste plaats op haar to-do-list om nog te bezoeken. STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Fleur

Fleur Sips

Senior Travel Specialist Europa Fleur woonde vanaf haar vierde tot haar achttiende in Engeland, Tsjechië, Cyprus en België. Door de ervaringen in deze landen is haar liefde voor reizen & verschillende culturen ontstaan. Ze verloor haar hart aan Bali en Australië tijdens haar laatste grote reis en wilt nog graag zwemmen met schildpadden in Hawaii en hiken Nieuw Zeeland van haar bucketlist afstrepen. Door Fleur haar ervaringen in het buitenland en haar “local point of view” is zij de uitgelegen persoon om jou te helpen met het plannen van jouw lustrumreis! STERKE PUNTEN VAN ISFJ’S ISFJ’s delen graag hun kennis en ervaring binnen het team. Ze zorgen ervoor dat dingen volgens de hoogste standaard worden gedaan. Tijdens dit proces werken ze praktisch, toegewijd en streven ze voor een win-win situatie.

Merel

Merel Van Der Wal

Travel Specialist Azië Merel haar hart gaat al sneller kloppen zodra ze de luchtverkeerstoren van Schiphol tegemoet rijdt. Ze heeft in de afgelopen jaren al veel mooie dingen van haar bucketlist af mogen strepen; van zwemmen met walvishaaien in Mexico, beklimmen van de Chinese Muur tot overnachten in een hutje in de Jungle van Thailand. Het liefst zou ze nog voor een langere tijd een solo-reis door Azië maken. Tot die tijd droomt ze graag mee tijdens het organiseren van alle toffe bucketlist reizen. STERKE PUNTEN VAN ENFP’S ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen.

Berber Bosma

Bucket List Consultant Europa (B2B) Berber is vanaf jongs af aan al geïntrigeerd door andere landen, culturen en talen en wilde dolgraag in het buitenland wonen. Deze wens kwam uit toen ze voor haar studie een half jaar naar Zuid-Afrika mocht. Na deze ervaring verloor ze haar hart aan Afrika en volgden reizen naar Zambia, Zimbabwe en Kenia. Ook heeft ze twee jaar genoten van het Spaanse eilandleven op Mallorca waar ze zich de Spaanse taal machtig heeft gemaakt en verschillende landen in Azië mogen ontdekken. Uiteraard staan er nog veel wensen op haar bucket list, zoals surfen in Portugal en een roadtrip door Marokko. STERKE PUNTEN VAN ENFJ’S ENFJ’s proberen om een positieve impact te hebben op hun omgeving. Ze proberen in contact te komen en anderen te inspireren om goed te doen. Verder hebben ze hebben een sterke mening en komen op waar ze voor staan. Bij onrecht zal een protagonist dan ook zeker van zich laten horen.

Kathleen

Kathleen Umbdenstock

Travel Consultant Kathleen heeft de smaak voor het reizen te pakken gekregen na veel vakanties door Europa als kind zijnde. Naast Europa is zij ook heel nieuwsgierig geworden naar verdere continenten. Highlights tijdens haar reizen waren een 3-daagse jungletocht in Chiang Mai, Thailand, of het beklimmen van Table Mountain in Zuid-Afrika. Volgende item op haar bucketlist is de Transsiberië Express of self-drive door Rwanda en Uganda. STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Alana

Alana Deijle

Travel Consultant Azië Alana is altijd al geïnteresseerd geweest in reizen en andere culturen. Toen zij de mogelijkheid kreeg vanuit haar opleiding om een half jaar in Indonesië te studeren, greep zij deze kans met beide handen aan. De diversiteit van het land en de vriendelijke bevolking zorgde ervoor dat zij na het semester nog niet uitgekeken was op Azië. Ze heeft inmiddels meerdere landen in Azië bezocht en daarbij prachtige bestemmingen gezien. Zwemmen met schildpadden heeft zij van haar bucket list kunnen afstrepen. Nu staat reizen door Australië met een campervan hoog bovenaan. STERKE PUNTEN VAN ENFJ’S ENFJ’s zijn in staat het beste uit een team te halen door nauw samen te werken en beslissingen te nemen. Bij het nemen van beslissingen respecteren ze de waarden van anderen en betrekken ze anderen in het proces. Ze zijn vaak bedreven in consensus bereiken en als leider anderen te inspireren.

Vincent

Vincent Pool

Commercial Director Vincent besloot spontaan van zijn passie zijn carrière te maken na een goed gesprek met een vriend over de meest waardevolle momenten uit zijn leven. Als kind reisde hij naar Afrika, Azië, Australië en Amerika. Hij woonde in Korea en Engeland, deed onderzoek voor een bierbrouwer in Indonesië en ging met zijn dispuut op reis naar Israël. Hij probeert zich momenteel de Spaanse taal maestro te maken zodat hij het Zuid-Amerikaanse continent kan gaan ontdekken. ¿Practicas con él? STERKE PUNTEN VAN ENFP’S ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen.

Dani

Dani Voogt

Junior Travel Consultant Dani heeft vanuit de familie al van jongs af aan het reizen meegekregen. Zijn opa reisde heel de wereld rond en nam dan altijd een souvenir mee uit de omgeving. Hierna wist hij het zeker dat hij hetzelfde zou willen doen. Rijden op een kameel en slapen in de woestijn heeft hij al van zijn bucketlist kunnen afschrijven maar het bezoeken van de wereldwonderen staat nog hoog op het lijstje. STERKE PUNTEN VAN ESTP’S ESTP’s motiveren anderen door leven in de brouwerij te brengen. Problemen kunnen ze snel analyseren en oplossen op basis van hun gezonde verstand en ervaring, vaak op een vindingrijke of creatieve manier.

Niek

Niek Van Wieringen

CEO Niek woonde periodes in de DR Congo, Zuid-Afrika, Oostenrijk en reisde lange periodes door zowel M/Z-Amerika als grote delen van Azië. Heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt in de FMCG en de sportindustrie maar heeft besloten van zijn passie zijn werk te maken bij Bohemian Birds. Nooit te vergeten ervaringen waren een onderonsje met een silverback gorilla in het Virunga park (DRC) en het aanschouwen van een Arriba waarbij duizenden schildpadden eieren leggen op het strand (Ostional Costa Rica). Het volgende op de bucketlist is het aanschouwen van de great migration in Kenya. STERKE PUNTEN VAN ENFJ’S ENFJ’s proberen om een positieve impact te hebben op hun omgeving. Ze proberen in contact te komen en anderen te inspireren om goed te doen. Verder hebben ze hebben een sterke mening en komen op waar ze voor staan. Bij onrecht zal een protagonist dan ook zeker van zich laten horen.

Annemijn

Annemijn Bakker

Junior Travel Consultant Mexico Annemijn reisde als kind al naar verschillende uithoeken van de wereld. Enkele hoogtepunten hiervan waren naar de jungle van Suriname, een bounty eiland op de Dominicaanse Republiek en een bezoek aan het Jezus beeld in Rio de Janeiro. Na haar middelbare school heeft ze ruim 20 staten van Amerika bezocht tijdens haar tussenjaar als au pair in Colorado, met als highlight 3 weken rondtrekken over de eilanden van Hawaii. Nu is ze klaar voor haar volgende avontuur; als afstudeerstage gaat ze het kantoor in Playa del Carmen versterken. Ze kijkt er heel erg naar uit om alles van dit prachtige land te gaan ontdekken! STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Nathan

Nathan Hollander

Junior Bucketlist Consultant & Marketing Nathan reisde 3 maanden in zuidoost Azië waarin hij het echte backpack leven heeft ervaren. Nu zit hij in het derde jaar van de opleiding Tourism Management. Nathan is gepassioneerd over de unieke en diverse reizen die Europa te bieden heeft. Met zijn kennis over dit mooie continent wilt hij jou graag helpen met het ontwikkelen van jouw perfecte reis. STERKE PUNTEN VAN ENFP’S ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen.

Wieger

Wieger Houtman

Junior Travel Consultant Mexico Wieger neigt al vanaf jongs af aan naar het buitenland, voor zowel studie, werken als reizen. Zo heeft hij onder meer gewerkt in de Zwitserse Alpen, stage gelopen in Kaapstad en de gaafste reizen meegemaakt in Azië, Amerika, Kenia en Tanzania. Nu staat als kers op de taart een avontuurlijke eindstage in Mexico op de planning. Hij komt vanaf Februari 2022 het team versterken en hij kan niet wachten om het land, de mensen en de cultuur te leren kennen! STERKE PUNTEN VAN ESFJ’S ESFJ’s zijn over het algemeen sociaal en extravert. Ze begrijpen wat anderen nodig hebben en uiten hun waardering voor bijdragen van anderen. Om een beslissing te kunnen nemen, verzamelen ze benodigde feiten. Ze vinden het leuk om effectieve procedures op te zetten.

Alexander Smaal

Travel Consultant Latijns-Amerika Alexander reist al van kinds af aan en vertrok elk jaar op interrail met vrienden door Europa. Vier jaar geleden besloot hij tijdelijk te verhuizen naar Buenos Aires in Argentinië, waar zijn liefde voor Latijns-Amerika ontstond. De afgelopen jaren waren zijn hoogtepunten mountainbiken op de Death Road in Bolivia, duiken in Mexicaanse cenotes en hiken op de Acatenango vulkaan in Guatemala. Na vele mooie reizen door Latijns-Amerika, besloot Alexander van zijn passie zijn werk te maken! Bovenaan zijn bucketlist: Het magische eiland Madagaskar ontdekken. STERKE PUNTEN VAN ENFJ’S ENFJ’s proberen om een positieve impact te hebben op hun omgeving. Ze proberen in contact te komen en anderen te inspireren om goed te doen. Verder hebben ze hebben een sterke mening en komen op waar ze voor staan. Bij onrecht zal een protagonist dan ook zeker van zich laten horen.

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Gebruik het online formulier. Na jouw online aanvraag nemen we contact met je op om jullie wens goed in kaart te brengen

Voorstel

We sturen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel die je gemakkelijk digitaal kunt bekijken en delen

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld. Enige wat jullie hoeven doen is ervaren!

VACATURES

OPEN SOLLICITATIE

Heb jij het travel DNA? Stuur ons je CV + motivatie!

Heb je een vraag?