Sierlijk

Thailand

Thailand - boot
Azië

Thailand

Reis met jouw vereniging af naar het betoverende Thailand en ontdek een wereld van exotische pracht en praal. Verken eeuwenoude Boeddhistische tempels, gehuld in een sfeer van mystiek en rust. Dompel jezelf onder in de kleurrijke chaos van bruisende markten, waar de aroma's van smakelijke gerechten de lucht vullen. Ontspan op schitterende tropische stranden, omgeven door azuurblauwe wateren. De gastvrijheid van de lokale bevolking verwarmt je hart terwijl je door levendige straten dwaalt, gevuld met de levendige energie van het land. Of je nu geniet van de historische pracht, de avontuurlijke excursies of gewoonweg de serene schoonheid, Thailand betovert elke zintuig en belooft een reis vol met onvergetelijke herinneringen!

"Wat vond ik de veelzijdigheid van Thailand fantastisch: van rustgevende tempels in Bangkok tot de jungles in Chiang Mai en ontspannen op het strand; en dat terwijl je geniet van de geweldige Thaise keuken!"
Bohemian Birds - Team - Manon Majoor
Manon Majoor
HR-Specialist
Thailand - tuktuk
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Thaise baht
  • Taal Thai
  • Proost Chiyo
  • Cultuur 81%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 81%
  • Avontuur 92%
Zo vliegen wij Thailand aan

Hoogtepunten

Thailand - Koh Phi Phi
1

Ultiem relaxen & party op Koh Phi Phi

Thailand - Chiang Mai
2

Hill tribe avontuur Chiang Mai

Thailand - Koh Tao
3

Duiken bij de beroemde Chumphon Pinnacle Koh Tao

Thailand - Bamboo Island
4

Overnachten op het onbewoonde Bamboo Island

DISPUUT FUNEST MONTENEGRO 300x200
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Funest

“Wij zijn via Bohemian Birds naar Montenegro en Kroatie geweest en hebben een fantastische lustrumreis gehad! BB had een heel gevarieerd programma op maat voor ons gemaakt en het was echt zooo leuk allemaal. Ze waren continu goed bereikbaar en flexibel en dachten heel chil met ons mee. We zouden het zeker aanraden! We konden als commissie ook continu chillen omdat we helemaal niks meer hoefden te doen op locatie. Tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Thailand - bootjes
Thailand - Tuktuk
Thailand - tempel
Thailand - straat

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies