Top

Laat je inspireren met een van onze voorbeeldreizen van Azië

Lustrumreis Bali

Zeventien duizend eilanden, als sproeten verspreid in de Aziatische Middelzee. Voortgekomen uit vulkanen waarvan er zeker nog zo’n 100 actief zijn. Een rokende uitbarsting van cultuur, natuurpracht en historie; neergedaald op een bevolking net zo gigantisch en divers als de eindeloze lijst avonturen die hier op jullie wachten.

Lustrumreis Cambodja

Ook wel het land van de magische tempels genoemd. Tempels die niet van je netvlies vervagen en een geschiedenis die je niet in de koude kleren gaat zitten. Cambodja is gelegen in Zuidoost-Azië en grenst aan Laos, Thailand en Vietnam. Van de negende tot de veertiende eeuw was het land onderdeel van het Khmer-rijk en in deze periode zijn de meeste historische tempels van het land gebouwd. Hoewel de Vietnamoorlog en het bewind van de Rode Khmer haar voetsporen heeft achtergelaten, staat Cambodja bekend om de gastvrije bevolking en fantastische…

Lustrumreis Filipijnen

Vaar mee in de kielzog van Maleisische kolonisten, Spaanse veroveraars en Chinese handelaren en zet voet op deze tropische bestemming; de Filipijnen! Een cocktail van wereldse invloeden kleurde de ruim 7.000 (!) eilanden en haar diverse bevolking.

Lustrumreis India

Bezoek Jodhpur, een indrukwekkende stad op zo’n 600 kilometer van Delhi, met je jaarclub! Eén van de grootste forten in India is hier namelijk te vinden; het Mehrangarh Fortress. Het steekt 120 meter boven Jodhpur uit en is gebouwd op een rotsachtige berg. Het is dan ook de perfecte plek om met zijn allen te gaan ziplinen! Je hebt dan namelijk een prachtig uitzicht over de stad die ook wel de Blue City genoemd wordt.

Lustrumreis Japan

Het land van de rijzende zon. Het prachtige Japan is eeuwenlang een gesloten land geweest waarbij het in die tijd nauwelijks is beïnvloed door andere landen en culturen. Hierdoor is alles zó anders dan wij in het westen gewend zijn en dit maakt het ontzettend interessant om te ontdekken.

Lustrumreis Nepal

Nepal, gelegen in Zuid-Azië en omringd door India en Tibet, biedt een unieke combinatie van prachtige landschappen, wildlife en een waanzinnige cultuur. Na een verwoestende aardbeving lag het leven volledig overhoop maar nu dat langzaamaan weer flink is verbeterd vinden reizigers steeds beter hun weg naar dit prachtige land.
sri lanka trein

Lustrumreis Sri-Lanka

Marco Polo beschreef Sri Lanka als het mooiste eiland van deze grootte in de wereld. Nou zijn we knap bijdehand, maar wie zijn wij om deze beste man tegen te spreken? Dit kleine eiland verleidt namelijk al eeuwenlang reizigers uit alle hoeken van de wereld.

Lustrumreis Thailand

Allen verlangend naar de bedwelmende geuren van de avondmarkt van Chiang Mai, de kolossale Boeddhabeelden en rimpelloze lotusvijvers van Sukhothai, de beruchte full moon parties van Koh Phi Phi en het intense gejuich tijdens een van de vele Muay Thai bokswedstrijden.

Lustrumreis Vietnam

Als een lang gerekt lint omarmt Vietnam de uiteinden van Zuid-Oost Azië. Dit land op haar smalste punt slechts 40 kilometer breed. Toch puilt het uit van de adembenemende natuurlijke schoonheid, moderne steden, unieke erfgoed en de talrijke avonturen die hier werkelijk overal op de loer liggen.

Een reisvoorstel op maat ontvangen?