BOHEMIAN BIRDS IN CIJFERS

Een community van 11.000+ avonturiers in 7 continenten

41 TEAMLEDEN
7 CONTINENTEN
4850 REIZIGERS
11142 FACEBOOK FANS

Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te helpen met het legen van hun Bucket List. Onze Bucket List Consultants werken samen met ‘world-class’ lokale specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in de reisbranche in ruim 100 landen om zo de ultieme reiservaringen te kunnen bieden. Wij creëren op maat gemaakte reizen voor groepen vrienden, families, collega’s, disputen & jaarclubs vanaf zes personen. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep.

In 2015 trokken we wereldwijde aandacht tijdens onze poging om een privé eiland te crowdfunden in Zweden. We verschenen in onderstaande toonaangevende media.

 

 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/1.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/2.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/3.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/4.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/5.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/6.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/7.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/8.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/9.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/10.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/11.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/12.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/13.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/14.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/15.jpg

ONS TEAM

Jasper Mutsaerts
 • -Founder

Jasper Mutsaerts (1986) is een Nederlandse ondernemer en blogger. Hij heeft leren lopen en praten in Igogwe, Tanzania. Vanuit daar hebben zijn nieuwsgierigheid en rusteloosheid hem over de halve wereld heen gesleept! Hij heeft voor langere tijd gewoond in Den Haag, Salamanca, Amsterdam, Buenos Aires, Delhi en Londen. Jasper vindt het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Hij heeft projecten gedaan voor organisaties zoals McKinsey, Stichting Run for Human Rights Watch, De Nationale DenkTank, THNK, ImpactHub & Emerce. Sinds 2013 stopt hij zijn energie in Bohemian Birds met als missie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te inspireren hun Bucket List te legen.

Michiel Stoffels
 • -Chief Executive Officer

Michiel (1987) kwam in februari 2016 bij Bohemian Birds werken. Hij heeft drie jaar lang een eigen restaurant gehad en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn op e-commerce gerichte baan bij Albert Heijn. Hij heeft voor meer dan een jaar in New York City gewoond, en heeft onder andere gereisd naar Lapland, Mongolië, Costa Rica, China, Indonesië, de Arabische Emiraten om de ultieme Bucket List ervaring te beleven. Vorig jaar is hij naar Burning Man geweest! Still to go on his never-empty list: Een trip naar Alaska.

Maxime Fischer
 • -Manager Lustrumreizen

Haar bucketlist is afgelopen jaar flink geleegd tijdens een éénjarige reis door 
Zuid- en Midden-Amerika: Zwemmen met roze dolfijnen in de Boliviaanse jungle, cavia eten in Peru, carnaval vieren in Colombia, sandboarden in een woestijn, Sunday Funday in Nicaragua meepakken, ga zo maar door.
Vanaf haar 17e levensjaar heeft ze een enorme nieuwsgierigheid ontwikkeld naar de rest van de wereld, haar mensen, talen en culturen. Om deze reden heeft ze voor langere tijd gewoond in Spanje, Buenos Aires, Duitsland en Colombia; bij en met lokale mensen.
Haar doel: van reizen haar leven maken. Hoe past een baan bij Bohemian Birds daar nou beter bij!

Duco Vermeulen
 • -Sales Director

Duco Vermeulen is onze Sales Director. Hij is gespecialiseerd in Midden en Zuid-Amerika. Hij heeft hiervoor gewerkt bij een wervingsbureau, Sharp en Smart. Hij houdt van reizen, en doet dat het liefst zo vaak mogelijk! Hij heeft een jaar lang gereisd, waarin hij onder andere Australië en Bali heeft bezocht.

Roderick Verstegen
 • -Legal Director

Roderick is de legal director en houdt zich sinds mei 2016 bezig met de juridische zaken van Bohemian Birds. Roderick krijgt er energie van zijn kennis en expertise in de breedste zin in te zetten en experimenteert graag in de keuken. Hij is werkzaam als bedrijfsjurist voor EBN en werkte eerder als advocaat voor Houthoff Buruma en Diageo. Favoriete bestemmingen zijn Spaanstalige landen en Zuid-Afrika. Hoog op de Bucket List staan: Great Migration in de Serengeti en een trekking langs de Noorse fjorden.

Pauline van Monsjou
 • -Senior Bucket List Consultant

Pauline kwam in september 2016 bij Bohemian Birds werken. Haar ‘wanderlust’ heeft haar al naar een aantal gave en spectaculaire plaatsen gebracht! Vraag haar naar IJsland en ze vertelt je over alle prachtige plekken die dit bijzonder land te bieden heeft. Na een semester studeren in Denemarken, groeide haar liefde voor Scandinavische landen enorm. Haar volgende item op de Bucket List is dan ook Lapland!

Harm Ligtenberg
 • -Travel Specialist; Zuid/Midden Amerika

Harm begon in mei 2017 met werken bij Bohemian Birds. Door zijn passie om andere landen en culturen te ontdekken heeft hij 3x in het buitenland gewoond. Een half jaar in Australië, Spanje en Zuid-Afrika. Door zijn ervaring als tailor-made travel agent en zijn liefde voor Zuid & Midden Amerika heeft de drive om de reis van jouw leven te maken. Verder is hij aan land gegaan bij oa Nieuw-Zeeland, Moorea, Ijsland en de Dominicaanse Republieken. Zijn Bucket List items zijn dan ook om alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in Zuid & Midden Amerika

Youri Wagenvoord
 • -Bucket List Consultant

Door zijn drive en studie 'Tourism & Management' heeft hij onwijs veel vette bestemmingen toegevoegd aan zijn Bucket List. Zijn passie is om deze toffe plekken te delen met de rest van de wereld, vandaar dat hij ook een travel account beheert op Instagram! Op die manier probeert hij zijn passie door te geven aan alle andere travelista's. Hoog op zijn Bucket List staat het binnenland van Brazilië en een roadtrip langs de Australische 'Gold Coast'! Als kleine jongen namen zijn ouders hem al mee naar veel verschillende continenten en op fantastische rondreizen. Zij hebben hem enthousiast gemaakt om deze mooie planeet van top tot teen te ontdekken!

Romy van Velzen
 • -Bucket List Consultant

De wens om te reizen en veel van de wereld te zien heeft zij al heel lang en koos daarom ook om de opleiding Tourism Management in Haarlem te gaan doen. In 2017 kreeg zij de kans om een semester in het buitenland te gaan studeren en deze kans greep ze met beide handen aan. Bestemming: Noorwegen! Tijdens haar tijd in Noorwegen heeft ze veel dingen van haar bucket list kunnen afstrepen, maar het lijstje is zeker niet kleiner geworden. Haar ultieme doel als Bucket List Consultant bij Bohemian Birds is mensen de reis van hun leven bezorgen, maar ook zelf nieuwe inspiratie opdoen. Haar nummer 1 bucketlist item is rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland.

Lindy Hendriks
 • -Bucket List Consultant

Lindy kwam in juni 2018 het team versterken. Voordat zij aan haar studie Tourism & Management in Diemen begon, was haar passie voor reizen helemaal opgebloeid. Dit gebeurde doordat haar ouders deze kleine meid meenamen naar verre bestemmingen zoals Maleisië en Amerika. Tijdens haar studie is zij voor stage een half jaar naar Australië gegaan om daar voor een reisbureau te werken. Veel reizen en meerdere keren voor lange tijd in het buitenland wonen hebben haar de drive gegeven om ook andere mensen te helpen met het legen van hun bucket list. Bovenaan haar eigen bucket list staat op dit moment: zwemmen in een ‘hidden cave’ in Mexico.

Marthe van Vugt
 • -Bucket List Explorer

Voorheen was Marthe al City Chief van Utrecht bij Bohemian Birds. Als Bucket List Explorer gaat zij nu op zoek naar de mooiste hotspots en vetste nieuwe activiteiten voor Bohemian Birds. Zelf woonde ze even in Californië, reisde naar Mexico en Colombia en ging deze zomer nog op avontuur in Oost-Europa. Ze verloor haar hart aan Centraal en Zuid-amerika en kan niet wachten om met een rum-cola in de zon te zitten. Still on the bucketlist: een coast to coast roadtrip door de USA.

 

ONZE CITY CHIEFS

Oscar Crol

City Chief RSC - Rotterdam

Annemiek van der Sluis

City Chief Laurentius - Rotterdam

Luit Onvlee

City Chief Minerva - Leiden

Justin Mulder

City Chief DSC - Delft

Tim Wolkers

City Chief Virgiel - Delft

Stijn Derksen

City Chief Vindicat - Groningen

Laura Smid

City Chief Albertus - Groningen

Vita van Hall

City Chief UVSV - Utrecht

Rudolf van Schaik

City Chief USC - Utrecht

Suzette Hendriks

City Chief Ceres - Wageningen

Carlotte Dessauvagie

City Chief LANX - Amsterdam

Mike van den Heuvel

City Chief Audentis - Enschede

Dennis Kok

City Chief E.S.C. - Eindhoven

Maurits Leenaers

City Chief SV Circumflex - Maastricht

Marijn Ouwehand

City Chief La Confrérie - Den Haag

Frédérique Popelier

City Chief N.S.V. Carolus Magnus - Nijmegen

Loes Rocour

City Chief Nijmegen

Sophie Cooijmans

City Chief T.S.R. Vidar - Tilburg

Jop Heuvelmans

City Chief Plato - Tilburg

Veerle van der Linden

City Chief Olof - Tilburg

Frederique Schukking

City Chief Vindicat - Groningen

Bette Benerink

City Chief RVSV - Rotterdam

Yorick Noomen

City Chief Veritas - Utrecht

Marthe van Vugt

City Chief Veritas - Utrecht