BOHEMIAN BIRDS IN CIJFERS

Een community van 11.000+ avonturiers in 7 continenten

41 TEAMLEDEN
7 CONTINENTEN
4850 REIZIGERS
11142 FACEBOOK FANS

Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te helpen met het legen van hun Bucket List. Onze Bucket List Consultants werken samen met ‘world-class’ lokale specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in de reisbranche in ruim 100 landen om zo de ultieme reiservaringen te kunnen bieden. Wij creëren op maat gemaakte reizen voor groepen vrienden, families, collega’s, disputen & jaarclubs vanaf zes personen. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep.

In 2015 trokken we wereldwijde aandacht tijdens onze poging om een privé eiland te crowdfunden in Zweden. We verschenen in onderstaande toonaangevende media.

 

 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/1.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/2.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/3.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/4.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/5.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/6.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/7.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/8.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/9.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/10.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/11.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/12.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/13.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/14.jpg
 • https://bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/15.jpg

ONS TEAM

Jasper Mutsaerts
 • -Founder

Jasper Mutsaerts (1986) is een Nederlandse ondernemer en blogger. Hij heeft leren lopen en praten in Igogwe, Tanzania. Vanuit daar hebben zijn nieuwsgierigheid en rusteloosheid hem over de halve wereld heen gesleept! Hij heeft voor langere tijd gewoond in Den Haag, Salamanca, Amsterdam, Buenos Aires, Delhi en Londen. Jasper vindt het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Hij heeft projecten gedaan voor organisaties zoals McKinsey, Stichting Run for Human Rights Watch, De Nationale DenkTank, THNK, ImpactHub & Emerce. Sinds 2013 stopt hij zijn energie in Bohemian Birds met als missie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te inspireren hun Bucket List te legen.

Michiel Stoffels
 • -Chief Executive Officer

Michiel (1987) kwam in februari 2016 bij Bohemian Birds werken. Hij heeft drie jaar lang een eigen restaurant gehad en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn op e-commerce gerichte baan bij Albert Heijn. Hij heeft voor meer dan een jaar in New York City gewoond, en heeft onder andere gereisd naar Lapland, Mongolië, Costa Rica, China, Indonesië, de Arabische Emiraten om de ultieme Bucket List ervaring te beleven. Vorig jaar is hij naar Burning Man geweest! Still to go on his never-empty list: Een trip naar Alaska.

Maxime Fischer
 • -Manager Lustrumreizen

Haar bucketlist is afgelopen jaar flink geleegd tijdens een éénjarige reis door 
Zuid- en Midden-Amerika: Zwemmen met roze dolfijnen in de Boliviaanse jungle, cavia eten in Peru, carnaval vieren in Colombia, sandboarden in een woestijn, Sunday Funday in Nicaragua meepakken, ga zo maar door.
Vanaf haar 17e levensjaar heeft ze een enorme nieuwsgierigheid ontwikkeld naar de rest van de wereld, haar mensen, talen en culturen. Om deze reden heeft ze voor langere tijd gewoond in Spanje, Buenos Aires, Duitsland en Colombia; bij en met lokale mensen.
Haar doel: van reizen haar leven maken. Hoe past een baan bij Bohemian Birds daar nou beter bij!

Duco Vermeulen
 • -Commercial Director

Duco Vermeulen is onze Commercial Director. Hij is gespecialiseerd in Midden en Zuid-Amerika. Hij heeft hiervoor gewerkt bij een wervingsbureau, Sharp en Smart. Hij houdt van reizen, en doet dat het liefst zo vaak mogelijk! Hij heeft een jaar lang gereisd, waarin hij onder andere Australië en Bali heeft bezocht.

Roderick Verstegen
 • -Legal Director

Roderick is de legal director en houdt zich sinds mei 2016 bezig met de juridische zaken van Bohemian Birds. Roderick krijgt er energie van zijn kennis en expertise in de breedste zin in te zetten en experimenteert graag in de keuken. Hij is werkzaam als bedrijfsjurist voor EBN en werkte eerder als advocaat voor Houthoff Buruma en Diageo. Favoriete bestemmingen zijn Spaanstalige landen en Zuid-Afrika. Hoog op de Bucket List staan: Great Migration in de Serengeti en een trekking langs de Noorse fjorden.

Pauline van Monsjou
 • -Senior Bucket List Consultant

Pauline kwam in september 2016 bij Bohemian Birds werken. Haar ‘wanderlust’ heeft haar al naar een aantal gave en spectaculaire plaatsen gebracht! Vraag haar naar IJsland en ze vertelt je over alle prachtige plekken die dit bijzonder land te bieden heeft. Na een semester studeren in Denemarken, groeide haar liefde voor Scandinavische landen enorm, waarbij snorkelen met orca's het hoogtepunt was. Haar volgende item op de Bucket List is; een trektocht maken door Patagonië!

Harm Ligtenberg
 • -Senior Bucket List Consultant

Harm begon in mei 2017 met werken bij Bohemian Birds. Door zijn passie om andere landen en culturen te ontdekken heeft hij 3x in het buitenland gewoond. Een half jaar in Australië, Spanje en Zuid-Afrika. Door zijn ervaring als tailor-made travel agent en zijn liefde voor Zuid & Midden Amerika heeft de drive om de reis van jouw leven te maken. Verder is hij aan land gegaan bij oa Nieuw-Zeeland, Moorea, Ijsland en de Dominicaanse Republieken. Zijn Bucket List items zijn dan ook om alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in Zuid & Midden Amerika

Romy van Velzen
 • -Bucket List Consultant

De wens om te reizen en veel van de wereld te zien heeft zij al heel lang en koos daarom ook om de opleiding Tourism Management in Haarlem te gaan doen. In 2017 kreeg zij de kans om een semester in het buitenland te gaan studeren en deze kans greep ze met beide handen aan. Bestemming: Noorwegen! Tijdens haar tijd in Noorwegen heeft ze veel dingen van haar bucket list kunnen afstrepen, maar het lijstje is zeker niet kleiner geworden. Haar ultieme doel als Bucket List Consultant bij Bohemian Birds is mensen de reis van hun leven bezorgen, maar ook zelf nieuwe inspiratie opdoen. Haar nummer 1 bucketlist item is rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland.

Marie van den Bemd
 • -Bucket List Consultant

Als jong meisje wilde Marie altijd in haar moeder’s koffer zitten, terwijl ze luisterde naar alle avonturen die haar moeder weer had meegemaakt in India. Deze verhalen, in combinatie met alle geuren en kleuren die uit de koffer kwamen, inspireerde Marie om na haar middelbare school in een weeshuis in India te gaan werken. Hierna heeft ze nog een jaar door Laos, Cambodja, Thailand, en Maleisië gebackpacked. Tijdens haar studie Antropologie, heeft Marie haar fascinatie voor verschillende culturen en sociale fenomenen verder ontwikkeld. Elk jaar stond er minimaal één mooie reis op de planning; met name in Azië, maar Marie is ook begonnen haar bucket list landen in andere werelddelen af te strepen!

Lena Hoogstadt
 • -Bucket List Consultant & CFO Support

De passie voor reizen zat er bij Lena al vroeg in, maar kwam pas echt tot leven toen ze na de middelbare school voor vier maanden in haar eentje naar Azië vertrok. Tijdens deze reis werkte ze in een weeshuis in Nepal, redde ze zeeschildpadden in Indonesië en werd ze verliefd op de Filipijnen. Sindsdien reist ze jaarlijks de hele wereld rond zowel als toerist als student, waarbij ze onder andere een half jaar in het enorme Seoul heeft gestudeerd en een maand onderzoek heeft gedaan in afgelegen dorpen in Tanzania. Met haar eigen eindeloze bucket list kan ze nog wel even vooruit en heeft ze genoeg inspirerende verhalen te vertellen. Daarnaast komt haar economische achtergrond goed van pas om voor jou de beste prijs te berekenen.

Marthe van Vugt
 • -Bucket List Explorer

Voorheen was Marthe al City Chief van Utrecht bij Bohemian Birds. Als Bucket List Explorer gaat zij nu op zoek naar de mooiste hotspots en vetste nieuwe activiteiten voor Bohemian Birds. Zelf woonde ze even in Californië, reisde naar Mexico en Colombia en ging deze zomer nog op avontuur in Oost-Europa. Ze verloor haar hart aan Centraal en Zuid-amerika en kan niet wachten om met een rum-cola in de zon te zitten. Still on the bucketlist: een coast to coast roadtrip door de USA.

Ymke Horwitz
 • -Junior Sales & Marketing Consultant

Ymke is in februari 2019 begonnen als Junior Sales & Marketing consultant. Haar liefde voor reizen is begonnen tijdens snorkel- en duiktrips naar de Rode Zee, wat volgens haar één van de mooiste bestemmingen hiervoor is. Verder heeft ze in Australië gewoond en heeft ze onder andere IJsland, Canada, Marokko en Bali bezocht. Deze zomer wordt een item van haar oneindig lange Bucket List afgestreept: met walvishaaien zwemmen!

Jesse den Hertog
 • -Junior Bucket List Consultant

Jesse had al heel Europa afgereisd voor hij begon aan zijn studie International Tourism Management, en heeft in de tussentijd ook nog verschillende rondreizen gedaan door de Verenigde Staten en Brazilië. Buiten de stedentrips in Europa om heeft hij ook twee maanden in Canada gewoond. Het mooiste item op zijn bucketlist is om elk continent een keer te bezoeken, inclusief Antarctica!

Sharon Decker
 • -Junior Bucket List Consultant

Het is nu zeven jaar geleden dat Sharon de keuze maakte om van haar passie haar beroep te maken! Ze heeft twee keer in het buitenland stage gelopen. Het leven in Portugal en Spanje beviel haar erg goed. Momenteel studeert ze Management Toerisme in Breda en studeert ze af bij Bohemian Birds. Vorig jaar heeft ze een reis door Vietnam, Laos en Singapore gemaakt. Ook heeft ze eindelijk (!) Australië van haar veel te lange Bucket List af kunnen strepen. Wat er nog meer op haar Bucket List staat? The big five spotten in Zuid-Afrika, een roadtrip door Noord-Amerika en het Midden-Oosten ontdekken.

 

ONZE CITY CHIEFS

Luit Onvlee

City Chief Minerva - Leiden

Tim Wolkers

City Chief Virgiel - Delft

Stijn Derksen

City Chief Vindicat - Groningen

Laura Smid

City Chief Albertus - Groningen

Vita van Hall

City Chief UVSV - Utrecht

Suzette Hendriks

City Chief Ceres - Wageningen

Carlotte Dessauvagie

City Chief LANX - Amsterdam

Mike van den Heuvel

City Chief Audentis - Enschede

Dennis Kok

City Chief E.S.C. - Eindhoven

Maurits Leenaers

City Chief SV Circumflex - Maastricht

Marijn Ouwehand

City Chief La Confrérie - Den Haag

Frédérique Popelier

City Chief N.S.V. Carolus Magnus - Nijmegen

Loes Rocour

City Chief Nijmegen

Sophie Cooijmans

City Chief T.S.R. Vidar - Tilburg

Jop Heuvelmans

City Chief Plato - Tilburg

Veerle van der Linden

City Chief Olof - Tilburg

Frederique Schukking

City Chief Vindicat - Groningen

Bette Benerink

City Chief RVSV - Rotterdam

Yorick Noomen

City Chief Veritas - Utrecht

Marthe van Vugt

City Chief Veritas - Utrecht

Pieter Heeg

City Chief USC - Utrecht

Boris Polderman

City Chief DSC - Delft

Michiel Broeders

City Chief RSC - Rotterdam