Kristalhelder

Kroatië

Kroatië - Plitvice
Europa

Kroatië

Kroatië is nog altijd de best bewaarde schat van Oost-Europa voor bedrijfsreizen. Onwerkelijk, want het fantastische klimaat, de duizenden ongerepte eilanden en de geweldige kustlijn met haar imposante kiezelstranden maken van Kroatië de Rivièra van Oost-Europa. Hierbij is nog geen woord losgelaten over de indrukwekkende binnenlanden met prachtige natuurparken, klaterende watervallen met azuurblauwe meren, pittoreske authentieke dorpjes en nostalgische badplaatsen als Hvar en Split.

"Split & Hvar zijn booming en wij begrijpen waarom! De geschiedenis en architectuur zijn bewonderingswaardig, je kunt er fantastisch eten en Hvar wordt ook wel hét partyeiland van Kroatië genoemd. Maar ook buiten de steden is er genoeg te zien: ga een dag eilandhoppen, bezoek een wijnhuis of ontdek de regio door middel van een oldtimer rally!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Kroatië - Hvar
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Kroatisch
  • Proost živjeli
  • Cultuur 77%
  • Activiteiten 78%
  • Natuur 87%
  • Avontuur 83%
Zo vliegen wij Kroatië aan

Hoogtepunten

Paklenica National Park
1

Ontdek Paklenica National Park

Beetle rally
2

Beleef de unieke Beetle Rally

Nieuwe ibiza
3

Ervaar het nieuwe Ibiza

Azuur blauwe wateren
4

Bevaar de azuurblauwe wateren

Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Horeca kroatie
Kroatie gebouw
Kroatie zee doorkijk
Sfeer kroatie 1
Sfeer kroatie bd65288e

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies