Natuurlijk

Vinkeveense plassen

Vinkeveense plassen - uitzicht
Europa

Vinkeveense Plassen

Een prachtige plek, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Het gebied bestaat al sinds 1857 en de legakkers zijn vanuit de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf voor Amsterdam. Het gebied leent zich perfect voor zeilen, kanoën of zelfs duiken!

"De Vinkeveense Plassen is de ideale locatie voor jullie bedrijfsreis. Deze prachtige recreatieplek is dé bestemming om met jouw team te bonden en dat gewoon in Nederland!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Joost nijland jbc 33 GCSI unsplash
  • Cultuur 58%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 97%
  • Avontuur 90%
Zo vliegen wij de Vinkeveense Plassen aan

Hoogtepunten

Vinkeveense Plassen - Nederland
1

Eilandgolf

Bij eilandgolf wordt er niet gespeeld op een perfect aangelegde golfbaan. Jullie gaan namelijk met boten langs verschillende eilanden om alle holes te vinden en op ieder eiland te scoren.

Vinkeveense plassen Jutten
2

Jutten

Bij jutten is er maar één belangrijke missie: zoveel mogelijk jutten in en rond het water om zo direct een steentje bij te dragen aan het milieu! Wie verzamelt de meest bijzondere spullen? Na twee uur rond gevaren te hebben keert iedereen terug en gaan jullie met de verzamelde objecten aan de slag. 

Adventure cooking vinkeveense plassen
3

Adventure cooking

Op het onbewoonde eiland zal er speciaal voor jullie een workshop adventure cooking gegeven worden. Tijdens de workshop leren jullie, onder begeleiding van chefs, alle aspecten van het buiten koken met Dutch Ovens op een houtvuur. Na de workshop is het natuurlijk tijd om te genieten van jullie homemade gerechten! Smakelijk eten!

Vinkeveense plassen sfeerverlichting
4

Silent disco & tipi tenten

De avond valt, het kampvuur staat aan en op het eiland staat een gezellig tentenkamp met tipi’s klaar voor iedereen die een nacht op het eiland willen doorbrengen. Voordat jullie gaan slapen, gaat de avond nog even verder met een silent disco, dance the night away!

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies