Natuurlijk

Vinkeveense plassen

Vinkeveense plassen - uitzicht
Europa

Vinkeveense Plassen

Een prachtige plek, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Het gebied bestaat al sinds 1857 en de legakkers zijn vanuit de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf voor Amsterdam. Het gebied leent zich perfect voor zeilen, kanoën of zelfs duiken!

Dit is een duurzame bestemming

"De Vinkeveense Plassen is de ideale locatie voor jullie bedrijfsreis. Deze prachtige recreatieplek is dé bestemming om met jouw team te bonden en dat gewoon in Nederland!"
Bohemian Birds Team Berber Nieuw
Berber Bosma
Reisspecialist
Joost nijland jbc 33 GCSI unsplash
  • Cultuur 58%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 97%
  • Avontuur 90%
Zo vliegen wij de Vinkeveense Plassen aan

Hoogtepunten

Vinkeveense Plassen - Nederland
1

Eilandgolf

Bij eilandgolf wordt er niet gespeeld op een perfect aangelegde golfbaan. Jullie gaan namelijk met boten langs verschillende eilanden om alle holes te vinden en op ieder eiland te scoren.

Vinkeveense plassen Jutten
2

Jutten

Bij jutten is er maar één belangrijke missie: zoveel mogelijk jutten in en rond het water om zo direct een steentje bij te dragen aan het milieu! Wie verzamelt de meest bijzondere spullen? Na twee uur rond gevaren te hebben keert iedereen terug en gaan jullie met de verzamelde objecten aan de slag. 

Adventure cooking vinkeveense plassen
3

Adventure cooking

Op het onbewoonde eiland zal er speciaal voor jullie een workshop adventure cooking gegeven worden. Tijdens de workshop leren jullie, onder begeleiding van chefs, alle aspecten van het buiten koken met Dutch Ovens op een houtvuur. Na de workshop is het natuurlijk tijd om te genieten van jullie homemade gerechten! Smakelijk eten!

Vinkeveense plassen sfeerverlichting
4

Silent disco & tipi tenten

De avond valt, het kampvuur staat aan en op het eiland staat een gezellig tentenkamp met tipi’s klaar voor iedereen die een nacht op het eiland willen doorbrengen. Voordat jullie gaan slapen, gaat de avond nog even verder met een silent disco, dance the night away!

Schotland blog
Schotland
Schotland - Bedrijfsreizen

QISS-IT

‘Wat een waanzinnig goed georganiseerde reis naar Schotland hebben wij gehad dankzij Bohemian Birds en in het bijzonder Suzan! Tijdens het organiseren van ons jaarlijks bedrijfsweekend was de communicatie top! Alles was tot in de puntjes geregeld. Bohemian Birds heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos konden genieten. Op naar een leuke samenwerking voor volgend jaar!!’

Bekijk deze bestemming
Kroatie zee doorkijk
Kroatië
Kroatië - Bedrijfsreizen

WeAviate

We had a great experience with Bohemian Birds. They helped us organize our annual company trip - this year our colleagues (50 people) flew from all over the world to Croatia for our company trip. What I really liked about Bohemian Birds is that everything was of high quality. The hotel, the restaurants they selected for us, and activities such as wine tasting and visiting a national park. I was positively surprised about the level of detail they prepared everything, and how involved they were during the trip. If you like to organize your yearly company trip, I would definitely recommend Bohemian Birds for this!

Bekijk deze bestemming
Napels - strand
Napels
Napels - Bedrijfsreizen

NQA

‘Bohemian Birds heeft een waanzinnig mooie stedentrip naar Napels voor ons team georganiseerd. Een gevarieerd programma dat onder andere bestond uit een street food tour, een bezoek aan Pompei, een diner op een boot, een lunch tussen de wijngaarden en een wandeling ondergronds. Dit maakte dat wij Napels echt hebben beleefd! De verschillende gidsen waren stuk voor stuk geweldig en het contact was persoonlijk, behulpzaam en attent. Met veel plezier en mooie herinneringen kijken wij terug op deze stedentrip ter ere van ons 15-jarig jubileum.’

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies