Betoverend

Jordanië

Jordanië - architectuur
Midden-Oosten

Jordanië

Laat je betoveren tijdens een tripje met jouw collega's naar het magische Jordanië. Deze reis belooft een ware reis door de tijd waar je op ontdekkingstocht gaat naar de historische schatten die het land rijk is. Petra mag hierbij dan ook zeker niet ontbreken aan jullie reis. Ook beleven jullie de magie van de Wadi Rum woestijn en blijven jullie drijven in de zoute wateren van de Dode zee. Kortom, er staat jullie een onvergetelijke ervaring te wachten tijdens een bedrijfsreis Jordanië.

Jordanië - Wadi Rum
  • Aantal uren vliegen 5
  • Valuta Jordaanse dinar
  • Taal Arabisch
  • Proost Besahha
  • Cultuur 89%
  • Activiteiten 87%
  • Natuur 77%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Jordanië aan

Hoogtepunten

Jordanië - Amman city tour
1

Amman city tour

Jordanië - kookworkshop
2

Jordaanse kookworkshop

Jordanië - JC Chaos
3

Jeep- en kamelentocht in Wadi Rum

Jordanië - Petra by night
4

Petra by night

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Jordanië - Dispuut Sorriso 4
Jordanië - Dispuut Sorriso 3
Aqaba Jordanië badplaats
Jordanië - geiten
Jordanië - Petra

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies