Europa

Top 5 verborgen schatten van Ibiza

Hippiemarkt Ibiza

Ontdek waarom Ibiza dé bestemming is voor jullie volgende bedrijfsreis!
Jullie bedrijfsreis naar Ibiza belooft een onvergetelijke mix van cultuur, natuur en ontspanning te worden. Samen met je collega's bezoeken jullie de kleurrijke en levendige Hippiemarkt, verkennen jullie het historische Dalt Vila, ontdekken jullie het geheime Atlantis en beleven jullie de magische zonsondergang op Benirràs Beach. Ibiza biedt voor elk wat wils en zorgt voor een inspirerende reis met onvergetelijke ervaringen.

Laat jouw team betoveren door het verborgen paradijs Atlantis

Bereid je voor op een avontuurlijke en adembenemende wandeling die wordt beloont met een adembenemend uitzicht. Wandel met het team langs een smalle, rotsachtige route die naar beneden slingert. Onderweg genieten jullie van de prachtige uitzichten op de Middellandse Zee en indrukwekkende rotsformaties.

Een surrealistisch paradijs na een avontuurlijke tocht 
Na een uitdagende afdaling kom je aan bij Atlantis, het verborgen paradijs. Door de surrealistische vormen en het mythische karakter heeft deze plek de naam Atlantis gekregen. Het is een geheime locatie die slechts weinigen kennen. Neem hier een verfrissende duik en laat je betoveren door de magische omgeving.

Atlantis Ibiza
Atlantis in Ibiza

Ontdek de geheimen van de historische stad Dalt Vila

Stap tijdens jullie bedrijfsreis terug in de tijd met een wandeling door de gesteende straatjes van Dalt Vila, de oudste stad van Ibiza. Dit UNESCO Werelderfgoed biedt een indrukwekkende mix van geschiedenis en architectuur, met zijn indrukwekkende stadsmuren, sfeervolle pleinen en charmante winkeltjes.

Klim met het team naar de top van de stad voor een panoramisch uitzicht over de haven en de uitgestrekte zee. Bezoek de kathedraal van Santa Maria en ontdek de rijke geschiedenis van dit unieke culturele erfgoed. Vergeet niet om te stoppen bij een van de vele gezellige cafés en restaurants voor een verfrissend drankje, terwijl je de unieke sfeer van deze stad in je laat opnemen. 

Traditionele witte huisjes in ibiza

Ontdek de geheimen van Es Vedrà

Es Vedrà, het imposante rotseiland voor de westkust van Ibiza wordt omhuld door mysterie en legenden. Jullie avontuur begint met een betoverende boottocht langs de beste stranden. Het nabijgelegen strand Cala d'Hort heeft het beste uitzicht op Es Vedrà dat simpelweg adembenemend is. Zoek een rustige plek op en laat je betoveren door de kleuren in de lucht terwijl de zon in de zee zakt. Houd de camera klaar om de prachtige moment vast te leggen. 

Doorkijk op es vedra
Uitzicht op es verda Ibiza
Vuurtoren van het eiland Penjats met op de achtergrond Es Vedrà Ibiza

Loop samen met jouw collega's over de Hippiemarkt

Een van de meest iconische en kleurrijke ervaringen op Ibiza is een bezoek aan een van de vele hippiemarkten. Loop tijdens jullie bedrijfsreis over Punta Arabí, de bekendste Hippiemarkt die elke woensdag wordt gehouden. Hier vind je een mix van handgemaakte sieraden, kunstwerken, unieke kleding en exotische souvenirs. De lucht is gevuld met de aroma's van vers bereide gerechten uit alle hoeken van de wereld. Naast het vinden van unieke schatten, is het ook een culturele ervaring. Geniet van de relaxte deuntjes van de live muziek op een akoestische gitaar en van het enthousiaste ritme van handgemaakte trommels.

Hippiemarkt Ibiza

Ontspan met trommelaars bij zonsondergang op Benirrás beach

Terwijl je met je collega's ontspannen in het zand ligt, genieten jullie van de betoverende zonsondergang. Laat je meevoeren door het ritmische serenade van de groep trommelaars die elke zondag samenkomen. De sfeer is ontspannen en tegelijkertijd opwindend, met mensen die dansen, zingen en volop van de muziek genieten. Deze plek is perfect om het team te laten ontspannen en elkaar beter te leren kennen.

Ibiza Benirras Beach
Zonsondergang vanaf Benirras beach ibiza

Bohemian Birds

Wat ons betreft is Ibiza een zeer geschikte bestemming voor jullie bedrijfsreis! Het eiland heeft een relaxte sfeer met een rijke cultuur en geschiedenis. Er zijn vele wereldberoemde clubs die zorgen voor een levendig nachtleven. Ibiza biedt vele mogelijkheden voor teambuilding om de teamspirit te bevorderen.

Verrijk jullie bedrijfservaring en laat je inspireren door Ibiza
Ibiza is veel meer dan alleen een feestbestemming. Het eiland biedt een rijke mix van cultuur, feesten en natuur. Of je nu door de historische straatjes van Dalt Vila dwaalt, de mystiek van Es Vedrà ervaart, of op Benirrás Beach meegaat in de ritmes van de trommelaars, Ibiza zal je hart betoveren. Mis deze onvergetelijke ervaring niet tijdens je volgende bezoek aan dit magische eiland!

Wil jij ook dit prachtige eiland verkennen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies