Europa

Bouw aan connecties en herinneringen tijdens jullie bedrijfsreis door België

Gent - architectuur

Tijdens jullie bedrijfsuitje naar België verkennen jullie nieuwe plekken, proeven jullie lokale gerechten en creëren jullie samen blijvende herinneringen. Lees meer in deze blog over hoe jullie uitje eruit komt te zien.

Laat je verrassen met een bedrijfsuitje naar Antwerpen

Maak je klaar voor een geweldig bedrijfsuitje naar Antwerpen. Verken de stad met het hele team tijdens een fiets tour. Zodra je op je fiets stapt, voelen jullie de frisse wind en de zon op je gezicht schijnen terwijl jullie kennismaken met de stad. Leer de stad kennen door met het team door de historische wijken, langs het Steen, het MAS en de Kathedraal te fietsen. Na een dag de stad ontdekken, wordt het team getrakteerd op een onweerstaanbare kaasfondue. Voor de chocolade liefhebbers, staat er een chocoladeworkshop klaar. Ontdek in het atelier wat jouw talenten zijn tijdens het maken van heerlijke chocolade. Deze heerlijke lekkernijen mogen jullie vervolgens zelf natuurlijk meenemen en proeven. Sluit jullie teamuitje in België af met een cocktail avond of een bierproeverij om na te genieten van alle momenten.

Maak onvergetelijke herinneringen tijdens jullie bedrijfsuitje door België

Maak je klaar om verschillende steden van België te ontdekken tijdens jullie bedrijfsuitje. De reis begint in Brugge waar jullie terug in de tijd stappen en de eeuwenoude architectuur van de stad ontdekken. Zo bezoeken jullie onder andere de Belfort van Brugge, Gravensteen en de Sint-Salvatorskathedraal. Loop vervolgens langs de marktpleinen en kijk jullie ogen uit over de schilderachtige grachten van Brugge. Wanneer jullie helemaal zijn uitgekeken reizen jullie door naar de levendige stad Gent. Hier verkennen jullie de historische gebouwen tussen de kronkelende straatjes en gaan jullie naar gezellige cafés. Om de heerlijke Belgische gerechten te proeven lopen jullie vervolgens een gezellig restaurantje binnen. Sluit de reis af met een bezoek aan de bierstad van België, Leuven. Volg in Leuven een biertour of ga met het hele team duurzaam dineren. Geniet van de gastvrijheid en de levendige sfeer die je in de stad ervaart. In België hebben jullie genoeg te doen om met jullie team herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Verken de schilderachtige steden van België. Proef zelf met jouw team van de heerlijke gerechten en geniet van de warme gastvrijheid tijdens jullie bedrijfsreis.

Maak jullie reis onvergetelijk in België

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies