Tips

Top 3 bestemmingen voor een bedrijfsuitje in Nederland

Waddeneilanden Nederland

Ben jij nog op zoek naar een bestemming voor een bedrijfsuitje in Nederland of België? In dit artikel vertellen we je meer over bestemmingen die uitermate geschikt zijn voor teambuilding in de Benelux!

Ontdek Maastricht

In het mooie zuiden van het land vind je het bourgondische Maastricht! Deze gezellige stad staat bekend om zijn bruisende centrum, prachtige heuvellandschap en zijn ligging aan de Maas. Dit heuvellandschap maakt het dat velen kiezen voor een uitje naar deze bestemming om het gevoel van vakantie in eigen land te krijgen. Tijdens een bedrijfsuitje naar Maastricht beleef je een onvergetelijke tijd met jouw collega's. Ga op ontdekkingstocht door de grotten van Maastricht, vaar met een sloep over de wateren van de stad of maak een smakelijke vlaai met jouw team. 

Maastricht - activiteit

Ultiem ontspannen op Terschelling

Voor een bedrijfsreis naar een eiland is het zeker niet nodig om onze landsgrenzen te verlaten, want een bezoek aan Terschelling voelt zeker als een reis over de grens. Geniet van de rustgevende natuur tijdens een avontuurlijke fietstocht door de duinen of kies voor een gezamenlijke strandwandeling. Sportievelingen kunnen het hun hart ophalen tijdens een surfsessie of kies ervoor om de competitie aan te gaan met jouw team tijdens het paintballen. Teambonding at it's finest tijdens een bedrijfsuitje naar Terschelling. 

Terschelling - surfen

Genieten in Gent

Willen jullie op bedrijfsreis naar het buitenland maar toch dichtbij huis? Dan is Gent een echte aanrader. Met zijn historische charme en vele gezellige restaurants is dit de bestemming om dichter tot elkaar te komen met jouw team. Van buggy rijden tot offroad steppen en van uitgebreid dineren tot aan een avond stappen. De veelzijdigheid van deze stad maakt het de ideale bestemming voor een onvergetelijke bedrijfsreis. 

Gent - eten

Welke stad zou jij bezoeken met jouw collega's?

Ook op bedrijfsuitje in Nederland?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies