Europa

Jouw bedrijfsreis naar Berlijn?

Berlijn Duitsland

Transformerend Berlijn

Afgebrokkeld en weer herrezen, gespleten en weer verenigd: als bedrijf of team op zoek naar een omgeving die jullie kan spiegelen, inspireren en ook vermaken? Zoek dan niet verder: Berlijn biedt het allemaal voor een unieke bedrijfsreis. Weinig steden ter wereld kennen zo’n opzienbarende ontwikkeling als deze uitgestrekte metropool. Voor altijd getekend door haar roerige politieke en historische verleden, maar ook gevormd door een immer vooruitstrevende blik op de toekomst. Sinds De Muur meer dan 25 jaar geleden is neergehaald, beleefde de stad een enorme stedelijke en sociale transformatie.

 

Berlijn at night

Deze imposante stad bied een multiculturele smeltkroes die zichzelf steeds opnieuw weet uit te vinden en tegenwoordig bekend staat om haar levendige artistieke scene, bloeiende start-up cultuur en jaloersmakende nachtleven waar menig Europese stad alleen maar van kan dromen. Biertuinen vol locals met levenslessen, een overdaad aan prachtige musea en rauwe stadswijken waar punkrockers en hipsters elkaar afwisselen. Transformatie is het sleutelwoord, genieten van het leven verplicht. Een incentive reis naar Berlijn wordt nooit te nimmer oud: deze stad voelt ‘Forever Young’!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Omdat een beeld nu eenmaal meer zegt dan duizend woorden, dachten we dat deze video van Berlin in 4K de moeite waard is om te delen. Laat je inspireren met bewegende beelden van deze unieke stad.

Video van Around the World 4K

Wil jij ook de stad Berlijn verkennen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies