Europa

Bijzondere overnachtingen in Nederland

Nederland

Wil je een nacht of weekend weg in eigen land, maar wil je niet in een standaard hotel verblijven? Een keer iets anders, een bijzondere overnachting die je van je bucket list kunt strepen? Dat snappen we. Hieronder vind je zes bijzondere overnachtingen in Nederland, waarbij je wordt verwend met rust, luxe, fantastisch uitzicht en exclusiviteit.

Op de pier van Scheveningen

Nederland 1

In slaap vallen met het geluid van de zee op de achtergrond, dat is toch ultiem genieten? Op de pier in Scheveningen kun je overnachten in Hotel De Pier Suites en drink je je ochtend koffie op het balkon met uitzicht over de Noordzee. De kamers hebben ook een bubbelbad en een heel lekker, groot bed.

In een vliegtuig

Nederland 2

In een vliegtuig slapen, dat heb je vast wel eens vaker gedaan. Maar niet op deze manier! In plaats van slapen in een oncomfortabele vliegtuigstoel met een nekkussentje en een houten kont, kun je nu super luxe overnachten in deze ‘vliegtuigsuite’. Dat is nog eens andere koek. Het vliegtuig van 40 meter lang staat in Teuge, Gelderland, en is volledig omgetoverd tot een charmante suite inclusief sauna én bubbelbad. Een echte ervaring! En als je nog een lesje vliegen wil, kan dat hier natuurlijk ook!

In een boomhut

Nederland 3

Dit is bijna geen boomhut te noemen, eerder een boomvilla. In deze boomvilla op Camping Landgoed Tolhek gelegen in het Nationaal Park Drentsche Aa zit je midden in de natuur en geniet je van prachtig uitzicht op hoogte. Ook hier is de jacuzzi onmisbaar en die vind je dan ook op het ruime balkon. Kacheltje aan ’s avonds en geniet van de knusheid en de rust!

In een 50 meter hoge kraan

Nederland 4

Ja hoor, daar is ‘ie weer; de jacuzzi! In de hoofdstad van ons land is een voormalige havenkraan omgebouwd tot een bijzonder hotel op vijftig meter hoogte. Zoals je ziet op de foto, heb je vanuit de suite fantastisch uitzicht over Amsterdam. Er hangt dan ook een prijskaartje aan deze overnachting, maar dan heb je ook wel wat! Streep dat maar van je bucket list.

In een glazen huisje

Nederland 5

Och wat ziet dat er knus uit. In de gemeente Boxtel in Brabant, in het Nationaal Landschap het Groene Woud kun je overnachten in deze bijzondere huisjes. En omdat alles van glas is, voelt het echt alsof je één bent met de natuur. In slaap vallen onder de sterrenhemel en wakker worden in ultieme rust!

In de Euromast

Nederland 6

Deze iconische toren in Rotterdam is de hoogste toren van Nederland en je kunt er ook blijven slapen. Vanaf 22:00 tot 9:30 is de Euromast alleen toegankelijk voor de mensen die er overnachten zodat je in alle rust het mooie uitzicht kunt bewonderen. De suite is aan één kant volledig van glas zodat je vanuit je bed kunt genieten van de zonsopkomst over de Rotterdamse skyline. Adembenemend!

Wil jij ook je bucketlist legen in Nederland?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies