Europa

Maak jullie teamuitje onvergetelijk met deze bestemmingen in Duitsland

Duitsland München Zugspitze Bergtop

Benieuwd welke plekken jullie moeten bezoeken tijdens een bedrijfsuitje naar Duitsland? Lees in deze blog meer over diverse activiteiten die jullie kunnen doen in verschillende steden.

Verken Hamburg met het hele team op geheel unieke wijze

In Hamburg staat een onvergetelijk bedrijfsuitje op jullie te wachten. Verken de levendige straten op jullie fiets terwijl jullie door de charmante wijken fietsen. Voel de wind door je haren terwijl jullie met het hele team langs de schilderachtige waterkant fietst. Ontdek de historische pakhuizen, bruisende markten en de prachtige parken van Hamburg. Het is een fantastische manier om de levendige energie van de stad te ervaren. Na de stad op wielen te verkennen is het tijd om het water op te gaan en Hamburg vanuit een ander perspectief te ervaren. Stap met al je collega’s aan boord voor een relaxte haven cruise. Geniet van het uitzicht terwijl jullie door een van de grootste havens van Europa varen. Kijk je ogen uit over de gigantische handelsschepen, elegante zeilboten en charmante wijkjes terwijl jullie door de vele zijrivieren varen.

Ontdek de schatten van Stuttgart tijdens jullie bedrijfsuitje

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in Stuttgart. Leer de kunst van suppen midden in een adembenemende omgeving. Met deze verfrissende ervaring zal jullie bedrijfsuitje blijvende herinneringen creëren. Stap vervolgens terug in de tijd met het iconische automerk Mercedes Benz. Reis door de hele evolutie, van de oprichting tot de dag van vandaag. Loop door de 12 verschillende ruimtes terwijl jullie meer ontdekken over wel meer dan 100 verschillende voertuigen. Sluit de reis af met een wijntour in Bad Cannstatt. Geniet van de verschillende smaken terwijl je leert over de kunst van het wijn maken van gepassioneerde wijnmakers. Drink met het team een glaasje om na te genieten van alle avonturen die jullie samen hebben meegemaakt.

Een dag vol verrassingen voor jullie team in München

Maak je klaar voor een uniek bedrijfsuitje naar München. Maak jullie reis exclusief met een bezoek aan een van de meest bijzondere restaurants, in het Motorworld Inn München. Geniet van heerlijke gerechten terwijl jullie je bevinden in een restaurant in de stijl van een oude werkplaats, versierd met originele voorwerpen uit de wereld van de historische voertuigen. Het is een erg fascinerende locatie om met het hele team bij elkaar te komen. Na dit unieke bezoek is het tijd voor een onvergetelijk avontuur naar de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland. Stijg met een dag tour vanuit München op naar de top met de kabelbaan. Verbaas je over het adembenemende uitzicht dat je vanaf de top van de berg hebt. De omgeving waar jullie je hier in bevinden is omringd door prachtige natuur. Wanneer de dag ten einde loopt, is het tijd om te reflecteren op dit prachtige avontuur en gemaakte herinneringen.

Maak jullie bedrijfsuitje op maat met een van de activiteiten voor jullie team. Geniet met jouw collega’s van een geweldige reis naar Duitsland.

Zelf op bedrijfsuitje naar Duitsland?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies