Europa

De 5 dikste villa's in Kroatië

De 5 dikste villas in Kroatie scaled

Zie hier: de 5 vetste, dikste, mooiste villa’s van Kroatië! Verblijf tijdens je lustrumreis niet in een stoffig goedkoop hotel met oude lui, maar in een luxe villa met een juicy zwembad, drijvend op een luchtbedje met een cocktail in je hand en de zon op je hoofd. Nu al aan het weg dromen? Lees dan vooral even verder.

 
1. Villa Gumonca op Brac

Gelegen in het vredige stadje Mirca, dichtbij Supetar op het eiland Brač een oh zo’n heerlijke villa met vanuit een verwarmde en verlichtte infinity pool uitzicht op de zee. Met de snorkel uitrusting en de tafeltennistafel (voor beer pong uiteraard) kunnen jullie het hier prima 2 weken uithouden! Ohja, en voor als iemand op reis zijn of haar been breekt, de villa is rolstoelvriendelijk! Tóch handig.

 

2. Villa Pelagos op Hvar 

Pfoh, hier kan je echt genieten van alles in én om de traditionele villa. Een infinity pool, uitzicht op de zee, een fikse tuin, een barbecue en ga nog maar even door. Wat een luxe. Maar een paar minuutjes met de auto van het centrum van Hvar town vandaan vind je de heerlijke knusse villa.

 

3. Villa Thalassa op Hvar

De zee als achtertuin? Klinkt best lekker. Bij deze villa in Hvar heb je dat! Rol ’s ochtends (of ’s middags) je nest uit en werk je kater weg met behulp van een verfrissende duik in de zee die op nog minder dan 50 meter bij je bed vandaan te vinden is.

 

4. Villa Bobo Twins op Brac 

Villa Bobo Twins. Zoals de naam al zegt, twin villa’s. De afgelegen, stille villa’s wachten op jullie tot jullie partyend de rust komen verstoren. De zee ligt zó dichtbij, je hoeft alleen maar de trappen af en je bent er.  Breek je benen niet want vanwege al de trappen is deze villa niet zo rolstoelvriendelijk 😉

 

5. Luxury Villa op Hvar

Geloof mij, deze villa is het toppunt van luxe. Een jacuzzi met een sterrenhemel plafond, een sauna, binnenzwembad én uitzicht op de zee. Van een dikke keuken voor hen met een passie voor koken tot een massage room. Deze villa heeft het allemaal.

Plan een onvergetelijk reis naar Kroatië!

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies