Top

Vinkeveense Plassen

Een prachtig & veelzijdig natuur- en recreatiegebied, gekenmerkt door de legakkers en de 12 zandeilanden. Deze eilanden zijn ideaal voor watersport, recreatie en avontuurlijke overnachtingen voor een echte outdoorfeeling.

Onbewoonde eilanden

Natuur- en recreatiegebied

Watersport & recreatie

Outdoorfeeling

BEDRIJFSREIS Vinkeveense Plassen

Cultuur 0

Activiteiten 0

Natuur 0

Avontuur 0

Bedrijfsreis Vinkeveense Plassen

Een prachtige plek, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Het gebied bestaat al sinds 1857 en de legakkers zijn vanuit de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf voor Amsterdam. Het gebied leent zich perfect voor zeilen, kanoen of zelfs duiken!

IN NEDERLAND

CENTRAAL GELEGEN

CORONA VERANTWOORD

GOEDE BEREIKBAARHEID

ACTIVITEITEN

Eilandgolf

Bij eilandgolf wordt er niet gespeeld op een perfect aangelegde golfbaan. Jullie gaan namelijk met boten langs verschillende eilanden om alle holes te vinden en op ieder eiland te scoren.

Jutten

Bij jutten is er maar één belangrijke missie: zoveel mogelijk jutten in en rond het water om zo direct een steentje bij te dragen aan het milieu! Wie verzamelt de meest bijzondere spullen? Na twee uur rond gevaren te hebben keert iedereen terug en gaan jullie met de verzamelde objecten aan de slag. Creëer een (nieuw) bedrijfslogo, toekomstvisie of samenwerkingssymbool!

Adventure Cooking

Op het onbewoonde eiland zal er speciaal voor jullie een workshop adventure cooking gegeven worden. Tijdens de workshop leren jullie, onder begeleiding van chefs, alle aspecten van het buiten koken met Dutch Ovens op een houtvuur. Na de workshop is het natuurlijk tijd om te genieten van jullie homemade gerechten! Smakelijk eten!

Silent Disco & Tipi tenten

De avond valt, het kampvuur staat aan en op het eiland staat een gezellig tentenkamp met tipi's klaar voor iedereen die een nacht op het eiland willen doorbrengen. Voordat jullie gaan slapen, gaat de avond nog even verder met een silent disco, dance the night away! Er wordt uiteraard ook gezorgd voor sfeerverlichting voor een echte outdoorfeeling.

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Gebruik het online formulier. Na jouw online aanvraag nemen we contact met je op om jullie wens goed in kaart te brengen

Voorstel

We sturen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel die je gemakkelijk digitaal kunt bekijken en delen

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld. Enige wat jullie hoeven doen is ervaren!

Een reisvoorstel ontvangen?