Cultureel

Cambodja

Weerspiegeling tijdens zonsondergang in Cambodja
Azië

Cambodja

Ook wel het land van de magische tempels genoemd. Tempels die niet van je netvlies vervagen en een geschiedenis die je niet in de koude kleren gaat zitten. Cambodja is gelegen in Zuidoost-Azië en grenst aan Laos, Thailand en Vietnam. Van de negende tot de veertiende eeuw was het land onderdeel van het Khmer-rijk en in deze periode zijn de meeste historische tempels van het land gebouwd. Hoewel de Vietnamoorlog en het bewind van de Rode Khmer haar voetsporen heeft achtergelaten, staat Cambodja bekend om de gastvrije bevolking en fantastische eilanden.

"Cambodja is een klein en bijzonder land, met de meest gastvrije bevolking die ik ben tegengekomen. Daarnaast zijn de tempels en prachtige stranden me het meeste bijgebleven!"
Team - Britt Tiggelman
Britt Tiggelman
Reisspecialist
Budha Phnom Penh in Cambodja
  • Aantal uren vliegen 19
  • Valuta Riel
  • Taal Khmer
  • Proost Leuktukchet
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Cambodja aan

Hoogtepunten

Het drijvende dorp Kampong Khleang
1

Bezoek het drijvende dorp Kampong Khleang

De Centrale Markt Psar Thmay in Cambodja
2

Bezoek de grootste markt van Cambodja

Koh Rong in Cambodja
3

Suppen over het heldere water van Koh Rong

Kook workshop volgen in Cambodja
4

Kookworkshop in een Cambodjaans dorp

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Angkor Thom Khmer Tempel
Bijzondere rotonde in Cambodja
Phnom Penh Cambodja
Cambodja op de scooter
Steiger in Cambodja

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies