Eilandenrijk

Filipijnen

Michael rivera n6 Bxzw OGTC4 unsplash
Azië

Filipijnen

Vaar mee in de kielzog van Maleisische kolonisten, Spaanse veroveraars en Chinese handelaren en zet voet op deze tropische bestemming; de Filipijnen! Een cocktail van wereldse invloeden kleurde de ruim 7.000 (!) eilanden en haar diverse bevolking. Daarnaast komt hun aanstekelijke optimisme en de overgave aan het leven nergens beter tot uitdrukking dan in het nationale credo ‘bahala na’, oftewel ‘wat gebeurd, gebeurd’. Ontwijk hier de drukte van het populaire Bali of Thailand en beleef een extreem relaxt lustrum. Dit op een adembenemende ontdekkingstocht langs idyllische stranden, eeuwige rijstvelden, kleurrijke koraalriffen en rustieke koloniale steden. Een lustrumreis om nooit te vergeten!

"Als jij van eilandhoppen, drinken uit een kokosnoot en zwemmen met schildpadden houdt, dan is de Filipijnen de plek voor jou! Tijdens mijn reis in de Filipijnen heb ik elke dag genoten van deze dingen. Daarnaast is de Filipijnen ook de top plek voor een karaoke night, dat kun je namelijk in bijna elke bar doen. Check ook zeker de Raggea Bar in Port Barton waar je met de locals en internationals tot de vroege uurtjes kunt dansen met live muziek op de achtergrond en een cocktail in je hand!"
Bohemian Birds - Team - Maaike Vrancken
Maaike Vrancken
Reisspecialist
Rolands varsbergs mi Km Vyq3qh E unsplash
  • Aantal uren vliegen 16
  • Valuta Filipijnse Peso
  • Taal Filipino
  • Proost Tagay!
  • Cultuur 68%
  • Activiteiten 80%
  • Natuur 95%
  • Avontuur 95%
Zo vliegen wij de Filipijnen aan

Hoogtepunten

Filipijnen - Firefly experience
1

Firefly experience

Filipijnen - eilandhoppen
2

Onbewoond eiland-hoppen met een zeilboot

Filipijnen - Balicasag
3

Balicasag eiland

Filipijnen - Cebu
4

Canyoning + abseilen op Cebu

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Filipijnen - eilanden
Filipijnen - natuur
Filipijnen - strand
Filipijnen - zeilen
Filipijnen - cultuur

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies