Uniek

Turkije

Turkije - luchtballon
Azië

Turkije

Een reis naar Turkije omvat een betoverende mix van eeuwenoude geschiedenis, adembenemende natuur en levendige cultuur. Tijdens jullie lustrumreis Turkije gaan jullie op ontdekkingstocht door Istanbul waar de historische charme overal terug te zien is. Van de Blauwe Moskee tot aan de Hagia Sophia. Bovendien verkennen jullie de Turkse Rivièra met idyllische stranden en azuurblauwe wateren. Van de betoverende rotspartijen van Cappadocië tot de oude ruïnes van Efeze, biedt Turkije een ongeëvenaarde reiservaring. Geniet van de gastvrijheid, proef culinaire hoogstandjes en bewonder de rijke architectuur tijdens jullie onvergetelijke avontuur in dit land.

Turkije - luchtballonnen
  • Aantal uren vliegen 3,25
  • Valuta Turkse lira
  • Taal Turks
  • Proost şerefe
  • Cultuur 88%
  • Activiteiten 84%
  • Natuur 87%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Turkije aan

Hoogtepunten

Turkije - kookworkshop
1

Turkse kookworkshop

Turkije - hike
2

Hiken in de natuur van Saklikent Gorge

Turkije - luchtballonvaart
3

Luchtballonvaart Rose Valley

Turkije - hammam
4

Ontspan in een Turkse Hammam

Albanië - rivier
Albanië
Albanië - Lustrumreizen

JC Haribo

Onze reis naar Albanië voor 12 man was zeer succesvol georganiseerd door Bohemian Birds! Het programma zat goed in elkaar met een ruime variatie aan sportieve activiteiten, mooie natuur, cultuur en ander leuke uitjes. Dit was mogelijk omdat ze goed met ons meedachten vooraf. Daarnaast zijn we op locatie in Albanie goed ontvangen en geholpen door Jorik.
Het contact vooraf en gedurende de reis was prettig en wij kijken terug op een onvergetelijke ervaring. We bevelen Bohemian Birds van harte aan. Nogmaals dank en in het bijzonder Britt voor alles!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Turkije - Istanbul
Turkije - tram
Turkije - architectuur
Turkije - Istanbul
Turkije - Cappadocië

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies