Transcontinentaal

Georgië

Georgië - Vlag
Europa

Georgië

Georgië! Hét land dat bekend staat om haar goede wijnen, heerlijke eten en rijke geschiedenis. Je vraagt je misschien af; Ligt Georgië in Europa of in Azië? Het land ligt namelijk op de grens van Oost-Europa en West-Azië en is daarom een transcontinentale staat. Georgië is de perfecte uitvalsbasis voor een lustrumreis want de mogelijkheden zijn oneindig. Ga bijvoorbeeld paragliden door de vallei van Gudauri, een meerdaagse jeep tour maken door de Noordelijke bergdorpen of hiken door Borjomi National Park. Zoek ook zeker de cultuur op en ga wijnproeven in Telavi of proef de Georgische heerlijkheden tijdens een kookworkshop. Zin om je reis nog even met zon, zee en strand te eindigen? Dat kan in de kuststad Batumi. Kortom; Georgië has it all!

"Mijn reis door Georgië was er een van uitersten; Eindeloze bergpieken, uitgestrekte groene valleien en kristalheldere meren. Daarnaast mogen wijnstreken en wijnhuizen in Telavi echt niet ontbreken waar je heerlijk en bourgondisch kunt eten en drinken. Georgië staat, naast de adembenemende natuur, niet voor niets bekend als 'het land van de tafel'."
Bohemian Birds Team Eline
Eline Tordoir
Reisspecialist
Georgië - uitzicht
  • Aantal uren vliegen 4
  • Valuta Georgische Lari
  • Taal Georgisch
  • Proost Mkhiaruleba
  • Cultuur 85%
  • Activiteiten 95%
  • Natuur 90%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Georgië aan

Hoogtepunten

Georgië - jeeptour
1

Jeep tour in Kazbegi

Georgië - paragliden
2

Paragliden boven Gudauri

Georgië - wijnproeverij
3

Wijn- en bierproeverijen

Georgië - kloostergrotten
4

Kloostergrotten Vardzia

Microsoft Teams image 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

JC Cosmo

“Onze reis naar Georgië was er eentje om niet te vergeten! De ontzettend behulpzame gids heeft ons over de meest prachtige plekjes van het land verteld en ons meegenomen in de gastvrijheid van dit land. Historische dorpjes, raften, een heerlijke wijnproeverij en als hoogtepunt een hike door het National Park. Alles vooraf top geregeld door Bohemian Birds, waarbij met al onze wensen rekening is gehouden. Ook tijdens en na de reis erg betrokken en geen vraag was te veel moeite. Zeker een aanrader!”

Bekijk deze bestemming
Georgië - doorkijk 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

Dispuut Partitus

“Wij hebben met ons dispuut een geweldige reis door Georgië gemaakt! Het week programma is helemaal op maat gemaakt naar onze wensen. Het contact met Bohemian Birds was uitstekend, geen vraag was te gek. Ook de lokale gidsen stonden tijdens de trip altijd voor ons klaar. Ik kan ieder dispuut, en zeker de mensen verantwoordelijk voor de organisatie van de reis, aanraden om dit in samenwerking met Bohemian Birds te doen!”

Bekijk deze bestemming
Jordanie woestijn
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut Sorriso

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Georgië - uitzicht
Georgië - doorkijk
Georgië - by night
Georgië - doorkijk 2

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies