Woestijnrijk

Jordanië

Jordanië - ezel
Midden-Oosten

Jordanië

Wij zijn fan van Jordanië! In dit veelzijdige land ga je van actie naar relaxen en van cultuur naar natuur. Bekijk één van de zeven wereldwonderen met eigen ogen als je de roze stad Petra verkent. Jordanië heeft veel vette steden waar je de Romeinse oudheid weer helemaal herleeft. Of dobber in de Dode Zee terwijl je je zo licht als een veertje voelt. In de stad Amman dans je tot in de vroege uurtjes in de club en ga je de geur van de waterpijpen in de skybar misschien wel heel lekker vinden. Cross daarna door het prachtige woestijnlandschap van Wadi Rum, waar je ‘s avonds betoverd wordt door de indrukwekkende sterrenhemel. Ook voor de onderwaterwereld fans onder ons is Jordanië de place to be! Pak je snorkelset en duik de Rode Zee in bij Aqaba en rust daarna uit op een strandbedje. Tot slot heeft Jordanië ook een overheerlijke keuken. Proef een echte Mansaf, dit is hét nationale gerecht. All in all, genoeg ingrediënten voor een avontuurlijke lustrumreis vind je niet?

"Ik heb mijn ogen uitgekeken tijdens mijn bezoek aan het werelwonder Petra, zo imens groot! Mijn hoogtepunt was absoluut de luchtballonvaart in Wadi Rum, zo'n magisch gevoel dat je in alle vroegte de zon op ziet komen. Echt een aanrader!"
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Jordanië - Petra
  • Aantal uren vliegen 5
  • Valuta Jordaanse dinar
  • Taal Arabisch
  • Proost Besahha
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Jordanië aan

Hoogtepunten

Jordanië - canyoning
1

Canyoning in Wadi Mujib

Jordanië - Petra
2

Bezoek wereldwonder Petra

Jordanië - jeep safari
3

Jeep safari Wadi Rum

Snorkelen in de Rode Zee
4

Snorkelen in de Rode Zee

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Jordanië - Petra by night
Jordanië - architectuur
Jordanië - muziek
Jordanië - geiten
Jordanië - architectuur 2

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies