Woestijnrijk

Jordanië

Jordanië - ezel
Midden-Oosten

Jordanië

Wij zijn fan van Jordanië! In dit veelzijdige land ga je van actie naar relaxen en van cultuur naar natuur. Bekijk één van de zeven wereldwonderen met eigen ogen als je de roze stad Petra verkent. Jordanië heeft veel vette steden waar je de Romeinse oudheid weer helemaal herleeft. Of dobber in de Dode Zee terwijl je je zo licht als een veertje voelt. In de stad Amman dans je tot in de vroege uurtjes in de club en ga je de geur van de waterpijpen in de skybar misschien wel heel lekker vinden. Cross daarna door het prachtige woestijnlandschap van Wadi Rum, waar je ‘s avonds betoverd wordt door de indrukwekkende sterrenhemel. Ook voor de onderwaterwereld fans onder ons is Jordanië de place to be! Pak je snorkelset en duik de Rode Zee in bij Aqaba en rust daarna uit op een strandbedje. Tot slot heeft Jordanië ook een overheerlijke keuken. Proef een echte Mansaf, dit is hét nationale gerecht. All in all, genoeg ingrediënten voor een avontuurlijke lustrumreis vind je niet?

"Ik heb mijn ogen uitgekeken tijdens mijn bezoek aan het werelwonder Petra, zo imens groot! Mijn hoogtepunt was absoluut de luchtballonvaart in Wadi Rum, zo'n magisch gevoel dat je in alle vroegte de zon op ziet komen. Echt een aanrader!"
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Jordanië - Petra
  • Aantal uren vliegen 5
  • Valuta Jordaanse dinar
  • Taal Arabisch
  • Proost Besahha
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Jordanië aan

Hoogtepunten

Jordanië - canyoning
1

Canyoning in Wadi Mujib

Jordanië - Petra
2

Bezoek wereldwonder Petra

Jordanië - jeep safari
3

Jeep safari Wadi Rum

Snorkelen in de Rode Zee
4

Snorkelen in de Rode Zee

Jordanie woestijn
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut Sorriso

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

Bekijk deze bestemming
Jordanië - Dispuut M&M
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut M&M

Met dank aan Bohemian Birds hebben we een geweldige reis met 17 meiden naar Jordanië gemaakt. We waren ontzettend blij met het snelle contact met de reisspecialisten, waardoor we elke vraag of twijfel snel verholpen was. De reis zelf heeft onze verwachtingen enorm overtroffen, qua accommodatie, logistiek, activiteiten; het was allemaal tiptop in orde. Als je nog twijfelt: boeken!

Bekijk deze bestemming
Microsoft Teams image 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

JC Cosmo

“Onze reis naar Georgië was er eentje om niet te vergeten! De ontzettend behulpzame gids heeft ons over de meest prachtige plekjes van het land verteld en ons meegenomen in de gastvrijheid van dit land. Historische dorpjes, raften, een heerlijke wijnproeverij en als hoogtepunt een hike door het National Park. Alles vooraf top geregeld door Bohemian Birds, waarbij met al onze wensen rekening is gehouden. Ook tijdens en na de reis erg betrokken en geen vraag was te veel moeite. Zeker een aanrader!”

Bekijk deze bestemming
Georgië - doorkijk 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

Dispuut Partitus

“Wij hebben met ons dispuut een geweldige reis door Georgië gemaakt! Het week programma is helemaal op maat gemaakt naar onze wensen. Het contact met Bohemian Birds was uitstekend, geen vraag was te gek. Ook de lokale gidsen stonden tijdens de trip altijd voor ons klaar. Ik kan ieder dispuut, en zeker de mensen verantwoordelijk voor de organisatie van de reis, aanraden om dit in samenwerking met Bohemian Birds te doen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Jordanië - Petra by night
Jordanië - architectuur
Jordanië - muziek
Jordanië - geiten
Jordanië - architectuur 2

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies