Top

Laat je inspireren met een van onze voorbeeldreizen naar het Midden-Oosten

Lustrumreis Israël

Israël, gelegen aan de Mediterraanse Zee en een land met vele religies. Van de complexe politieke situatie merkt de reislustige bezoeker niks en kan ongestoord genieten van de prachtige stranden en valleien. Er kan met bewondering gekeken worden naar de indrukwekkende bouwwerken, gebouwd voor zowel Moslims, Joden als Christenen.

Lustrumreis Jordanië

Jordanië ademt geschiedenis. Tot de nok gevuld met archeologische schatten uit vervlogen tijden. Van nomaden, veroveraars, stammen en vluchtelingen uit alle periodes en uit alle windhoeken. Een land doorkruist door kamelen en Bedoeïenen over eeuwenoude handelsroutes met ladingen specerijen, wierook en zijde. En natuurlijk de bakermat van religie. Verken de bijbelse monumenten en de recente geschiedenis van het land. Tussen rode duinen, de Dode Zee op het laagste punt van de aarde en de moderne metropool Amman, wacht een veilig en bijzonder relaxed land op jullie.

Lustrumreis Oman

Oman is gelegen in het Midden-Oosten en grenst aan de Verenigde Emiraten, Yemen en Saudi-Arabië. Tot 1970, toen de huidige Sultan genaamd Qaboos zijn vader van de troon stootte, was Oman een onderontwikkeld land en bijna volledig afgesloten voor de buitenwereld. Vanaf het moment dat Sultan Qaboos aan de macht kwam, is het land volledig opgebloeid en wordt er veel geld en aandacht gestoken in toerisme en educatie. De Omani’s zijn erg trots op hun land en staan bekend om de extreme gastvrijheid. Het is dan ook eerder regel dan…

Een reisvoorstel op maat ontvangen?