Top

REVIEWS

‘‘Ze waren continu goed bereikbaar en flexibel”

DISPUUT FUNEST

J.C. Houthakker - Colombia
JC HOUTHAKKER- COLOMBIA

“Wij hebben een super mooie reis gehad, mede dankzij Bohemian Birds. Maxime heeft samen met ons ervoor gezorgd dat we een perfecte combinatie hadden tussen feesten, mooie natuur, gave activiteiten en de meest chille vibe ever. Wat wij erg handig vonden was de persoonlijke reisleider die altijd bereikbaar was om ons te helpen of tips te geven. In Medellín kregen we voor een aantal dagen een hele chille guide die ons wegwijs maakte in de regio. Kortom, ben je op zoek naar een organisatie voor het plannen van je lustrumreis, neem dan contact op met Maxime van Bohemian Birds!”

DISPUUT FUNEST – MONTENEGRO
DISPUUT FUNEST – MONTENEGRO

“Wij zijn via Bohemian Birds naar Montenegro en Kroatie geweest en hebben een fantastische lustrumreis gehad! BB had een heel gevarieerd programma op maat voor ons gemaakt en het was echt zooo leuk allemaal. Ze waren continu goed bereikbaar en flexibel en dachten heel chil met ons mee. We zouden het zeker aanraden! We konden als commissie ook continu chillen omdat we helemaal niks meer hoefden te doen op locatie. Tot over 5 jaar!”

JC DWARS – BRAZILIË
JC DWARS – BRAZILIË

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Een gratis voorstel ontvangen?

JC EXTASE – KROATIË & MONTENEGRO
JC EXTASE – KROATIË & MONTENEGRO

“Bohemian Birds heeft voor ons een heel vette 2e lustrumreis georganiseerd naar Kroatië en Montenegro. Het avontuur begon met een paar dagen op de zeilboot langs de Kroatische eilanden, wat echt een fantastische ervaring was! Bij het ophalen van de boot waren er wat haperingen in de organisatie, maar Bohemian Birds pakte dat meteen op waardoor wij weer onbezorgd konden genieten. Het tweede gedeelte van de reis gingen we naar Montenegro, waar we op prachtige plekken hebben overnacht, zoals met tentjes in Durmitor National Park en in een eco lodge, en waar Bohemian Birds voor gave extra’s had gezorgd, zoals een enorme taart voor de jarige en schapen voor ons om te scheren. Ook alle chauffeurs, gidsen, schipper, etc. op locatie waren leuke en vriendelijke mensen, wat de reis extra aangenaam maakte. Dank Bohemian Birds, voor deze onvergetelijke reis!”

JC TITAAN – KROATIË & MONTENEGRO
JC TITAAN – KROATIË & MONTENEGRO

“Voor onze 4e lustrumreis heeft Bohemian Birds echt een gave trip naar Montenegro en Kroatië samengesteld. De verblijven waren top en de activiteiten downhill mountainbike, ziplining en canoying leverden de nodige actie op. Niet iets voor beginners! ? Bijzonder was de accommodatie in Katuni: gave berghutten, kampvuur en supervriendelijke mensen. De laatste 2 dagen in Dubrovnik met ouderwetse avond in club Revelin en mooie afsluitende boottocht met lekkere lunch. Fantastische herinnering, absolute aanrader!!”

JC EQUITES – SRI LANKA
JC EQUITES – SRI LANKA

“Onze lustrumreis naar Sri Lanka was in alle opzichten geweldig! Maanden van tevoren konden we op ons gemak onze wensen bespreken op kantoor bij Bohemian Birds. Ze hebben van onze wensen een prachtige reis samengesteld met veel activiteiten: boottochtjes, hikes, een spannende off-road jeep tour, zelf een tuk tuk besturen, safari, surfen, vissen, yoga om te ontspannen en nog veel meer. Sri Lanka is een divers eiland met heerlijk eten en een interessant verleden, onze fantastische gids kon er iedere dag weer iets nieuws over vertellen. JC Equites heeft een top vakantie gehad!”

Dispuut Gladius
DISPUUT GLADIUS - MONTENEGRO

“Onze reis naar Montenegro was fantastisch. We waren met 30 mannen tussen de 18 en 32, wat het vrij ingewikkeld maakte om de reis goed op iedereen af te stemmen. De deskundigheid van Tessa en het Bohemian Birds-team heeft dit op een uitstekende wijze voor elkander gebokst. Hierdoor was de totale ervaring top en de prijs/kwaliteit-verhouding van onze reis uitmuntend. Ik ga ons volgende Lustrumbestuur zeker aanraden om weer bij Bohemian Birds te boeken. Tessa & team, bedankt en tot over 5 jaar!”

Macedonie
DAMESDISPUUT SAMODIVI - MACEDONIË

“Van het plannen van de reis tot het gaan op reis met 21 dames fantastische begeleiding gehad vanuit Bohemian Birds. We zijn naar unieke plekken geweest en hebben mogen overnachten op prachtige locaties. De rondreis door Macedonië is een aanrader voor iedere groep! Ondanks de vele wijzigingen die moesten plaatsvinden door corona restricties heeft Bohemian Birds altijd een mooi programma voor ons gemaakt.
De samenwerking ging soepel en Bohemian Birds was ook tijdens de reis altijd te bereiken!”

DD Ritz
DISPUUT RITZ – MONTENEGRO

“We hebben een top tijd gehad bij Bohemian Birds! De voorbereidingen hebben ruim 2 jaar geduurd (wat met name kwam doordat COVID-19 roet in het eten gooide), maar dat heeft ons des te meer bewezen hoe ongelofelijk fijn het is om je lustrumreis bij een reisorganisatie te boeken! Vanaf het begin is BB super behulpzaam, vriendelijk, snel en oplossing gericht geweest. We hebben in prachtige en betaalbare accommodaties gezeten en geweldige locaties bezocht, mede dankzij BB’s uitstekende kennis van het lokale gebied. Dankzij BB’s lokale gidsen konden we nog een dag van tevoren een boottocht organiseren of twee uur van tevoren een tafel boeken voor 30 mensen in de leukste tentjes van de stad. Als ik nog een keer met een grote groep of vakantie ga, dan weet ik 100% zeker dat ik BB weer in zou schakelen! Super erg bedankt!”

JC ONYX – BRAZILIË
JC ONYX – BRAZILIË

“Fantastische lustrumreis gehad die goed georganiseerd was. Toen we landden in Rio kwamen we meteen in een stroomversnelling terecht; een chauffeur plus gids stonden ons op te wachten met koud pils en goede tips voor de beste spots van de stad. Dit ging eigenlijk de hele vakantie zo door, waardoor we onze tijd optimaal hebben kunnen benutten. Daarom zeker een aanrader”

JC STORM – ECUADOR
JC STORM – ECUADOR

“Het was onvergetelijke reis in Ecuador met als hoogtepunten het raften, de Cotopaxi bewandelen en het walvissen spotten. Er was een goede afwisseling van activiteiten en ontspanning. Bovendien was het geweldig om plaatselijke gidsen te hebben die ons konden helpen met de taalbarrière, begeleiden met activiteiten en verantwoordelijk bleven bij de uitgaansavonden. Wij bevelen Bohemian Birds zeker aan voor al je bucket-listen reizen!

‘It’s not the years in your life that count, it’s the life in your years’”

DAMESDISPUUT SABELLA – MACEDONIË
DAMESDISPUUT SABELLA – MACEDONIË

“Een reis met 26 vrouwen is niet niets, maar dankzij Bohemian Birds verliep onze eerste lustrumreis geweldig! De week bestond uit afwisselende activiteiten, waarbij relaxen, gezelligheid en avontuur zeker niet ontbraken. Een week om nooit te vergeten!”

JC ROES – COLOMBIA
JC ROES – COLOMBIA

“Afgelopen maand hebben wij een fantastische reis gemaakt met z’n zeventienen. Onze fantastische gids Laura heeft de mooiste plekken van Colombia laten zien en laten ervaren. Alle activiteiten, hotels en vervoer was goed geregeld. De reis was een perfecte mix tussen relaxen en actief bezig zijn. We hebben geslapen in hangmatten, gesalsadanst in Cartagena en paraglided boven Medellin! Laura heeft ons veel geleerd over het land en meegenomen naar de lekkerste restaurants. Bohemian Birds heeft ons erg goed geholpen met het verwezenlijken van onze wensen en daarmee onze reis! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen :)”

DISPUUT A ONE – COLOMBIA
DISPUUT A ONE – COLOMBIA

“Ter ere van ons 17e lustrum zijn wij afgelopen zomer naar Colombia vertrokken voor twee weken. Via een bekende van ons zijn we uitgekomen bij Bohemian Birds. Tijdens het intake gesprek en brainstormsessies bleek al snel dat ze, buiten de kennis over landen, ook veel creatief inzicht hebben met betrekking tot het programma, wat heeft geleid tot een top vakantie. Na een aantal reisopties te hebben gekregen was het geen enkel probleem om aanpassingen door te geven. Ook tijdens de reis kregen we een lokale reisleidster toegewezen waar we al onze vragen aan konden stellen. Wij hebben de samenwerking ervaren als top.”

DISPUUT P!NK – MONTENEGRO
DISPUUT P!NK – MONTENEGRO

“Bohemian Birds heeft voor ons een geweldige lustrumreis georganiseerd. Alles was tot in de details geregeld, de activiteiten waren ontzettend leuk en de hulp om in Montenegro onze weg te vinden was super. Alles bij elkaar hadden we het zelf zeker niet zo goed kunnen regelen en was het de kosten zeker waard!”

JC COSMO – GEORGIË
JC COSMO – GEORGIË

“Onze reis naar Georgië was er eentje om niet te vergeten! De ontzettend behulpzame gids heeft ons over de meest prachtige plekjes van het land verteld en ons meegenomen in de gastvrijheid van dit land. Historische dorpjes, raften, een heerlijke wijnproeverij en als hoogtepunt een hike door het National Park. Alles vooraf top geregeld door Bohemian Birds, waarbij met al onze wensen rekening is gehouden. Ook tijdens en na de reis erg betrokken en geen vraag was te veel moeite. Zeker een aanrader!”

DISPUUT PARTITUS- GEORGIË
DISPUUT PARTITUS- GEORGIË

“Wij hebben met ons dispuut een geweldige reis door Georgië gemaakt! Het week programma is helemaal op maat gemaakt naar onze wensen. Het contact met Bohemian Birds was uitstekend, geen vraag was te gek. Ook de lokale gidsen stonden tijdens de trip altijd voor ons klaar. Ik kan ieder dispuut, en zeker de mensen verantwoordelijk voor de organisatie van de reis, aanraden om dit in samenwerking met Bohemian Birds te doen!”

DE ALBERTIANEN – OEKRAÏNE & ISRAËL
DE ALBERTIANEN – OEKRAÏNE & ISRAËL

“De jaarclub trip was een overweldigend succes. De afwisseling en de bijzondere activiteiten deden zijn werk. Van Chernobyl tot abseilen in Tel Aviv. Naar twee landen die formeel nog in oorlog zijn, maakt het edgy! Omdat we met meer dan 12 man waren, is het een echte must dat alles goed is geregeld en we altijd vervoer, een gids of een tafel in een club hadden. Kortom; een hele dikke 9.5!!”

“Na een aantal reisopties te hebben gekregen was het geen enkel probleem om aanpassingen door te geven.”

DISPUUT A ONE

HET BROEDERSCHAP DER KRUISRIDDERS – OEKRAÏNE
HET BROEDERSCHAP DER KRUISRIDDERS – OEKRAÏNE

“Met dank aan Bohemian Birds hebben we ons zesde lustrum op een hele vette manier mogen vieren in Kiev. De organisatie heeft onze lasten weggenomen waardoor we met het hele dispuut konden genieten van een memorabele reis! Toffe barretjes, een fijn hotel, spectaculaire activiteiten en een flexibel programma waar nodig waren allemaal onderdeel van het pakket dat we uiteindelijk hebben ontvangen van Bohemian Birds. Helaas moeten we nog 5 jaar wachten op de volgende, maar we kunnen nog wel even teren op deze reis.”

OKTOPUS – COLOMBIA
OKTOPUS – COLOMBIA

“Wij gingen met 66 meisjes een week naar Cartagena met Bohemian Birds als reisorganisatie! We hebben echt een geweldige week gehad, van chillen op witte stranden tot uitgaan in rooftop barren! Alles was perfect geregeld en we hoefde nooit ergens lang te wachten. De restaurants waren ook top en we hadden daar een reisleidster, Laura, en die hielp ons ook super en wist ons altijd naar de beste plek te brengen! De samenwerking met Bohemian Birds was top en verliep altijd soepel. Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik zou de volgende keer zeker weer voor jullie kiezen!”

JC EDD – BRAZILIË
JC EDD – BRAZILIË

“JC Edd heeft ontzettend genoten van het prachtige Brazilië dankzij een zeer goed georganiseerde en unieke reis die ons mogelijk is gemaakt door Bohemian Birds. Samen met deze organisatie hebben we ruim een jaar naar onze eerste lustrumreis toegewerkt. Tijdens de voorbereidingen kwamen ze met originele ideeën, en andersom hebben ze goed geluisterd naar onze wensen en deze in de trip geïncorporeerd. Het contact was plezierig, en er werd snel gehandeld wanneer dat nodig was. Op de lustrumreis zelf hebben we ons goed geamuseerd: de natuur, de cultuur, de activiteiten, maar bovenal de zeer vriendelijke en behulpzame gidsen hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt. Bij dezen raden we iedereen dan ook aan om zijn of haar (lustrum)reis met Bohemian Birds te organiseren. No regrets!”

JC OBANA – GUATEMALA & BELIZE
JC OBANA – GUATEMALA & BELIZE

“Onze 2e lustrumreis was in alle opzichten perfect! Alle activiteiten waren een succes, goede service en alles liep perfect volgens plan! Guatemala en Belize is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een combinatie van actief en recreatief! De zeil/snorkeltour met Raggamuffin tours kan in geen enkele reis naar deze locatie ontbreken! Dank voor de waanzinnige vakantie!”

DISPUUT SORRISO – JORDANIË
DISPUUT SORRISO – JORDANIË

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

JC INDIGO – COLOMBIA
JC INDIGO – COLOMBIA

“Wij hebben met onze jaarclub een fantastische reis gemaakt door Colombia! Dankzij Bohemian Birds was de reis heel persoonlijke en speciaal. Bohemian Birds had veel kennis van de locatie en kwam met leuke ideeën! De samenwerking met Bohemian Birds was daarbij ook erg fijn aangezien geen vraag van ons te gek was en er altijd enthousiast op werd gereageerd! Het was ook ideaal om Bohemian Birds in Nederland te hebben en een gids in het bestemmingsland die ons kon helpen bij de problemen die we ter plekke hadden (gebroken voet, bagage kwijt etc). Bedankt voor de fantastische reis boys, met een special shout out naar Colombia expert Harm: we loved it!”

JC CAZADOR – COLOMBIA
JC CAZADOR – COLOMBIA

“Wat een waanzinnig goed georganiseerde reis hebben wij gehad dankzij Bohemian Birds. Hele fijne communicatie tijdens het organiseren van de reis. Eenmaal onderweg was de transfer altijd optijd, leuke activiteiten, fijne hostels en een goede combinatie van activiteiten en ontspanning. Veel dank en we komen bij jullie terug!”

AEGIS ’11 – COLOMBIA
AEGIS ’11 – COLOMBIA

“Bohemian Birds heeft ons onwijs goed geholpen bij het vervullen van onze bucketlist reis! Ze hebben al onze wensen in een geweldige reis verwerkt. Daarnaast is het fijn dat Bohemian zo flexibel is en alle aanpassingen vanuit onze kant snel afhandelt.”

JC Gulden Ugunda
JC GULDEN – UGANDA

“Bohemian Birds heeft een ontzettende toffe lustrumreis voor ons weten neer te zetten. Met 10 man zijn wij in 14 dagen door Uganda gereisd en hebben we kunnen genieten van de highlights die Uganda rijk is! Met 2 prive gidsen zijn we veel te weten gekomen over de natuurparken met wildlife, maar ook over Uganda zelf en haar historie en cultuur. Daarnaast konden we genieten van extreme sporten zoals het raften op de nijl! En buiten een vol en avontuurlijk programma konden we in de lodges op de meest bijzondere plekken genieten van een paar flesjes ijskoude Nile Special of de van te voren bestelde flessen poepel en rode wijn. Nog steeds aan het nagenieten van deze onvergetelijke reis!!”

JC GUSTA – SRI LANKA
JC GUSTA – SRI LANKA

”Wij zijn met 10 meiden op lustrumreis geweest naar Sri Lanka en zijn sinds gister terug. Dankzij bohemian birds hebben wij daar echt een top tijd gehad! Alles was goed geregeld en we hadden zelfs een prive chauffeur die ons over het gehele eiland rond reed. Zelfs aan de aanvraag of we in een boomhut konden slapen hebben ze voldaan, echt top!”

Phillipines
JC BAGHEERA – FILIPIJNEN

”Nog steeds aan het nagenieten van een waanzinnige reis! Alles was super goed geregeld en hebben optimaal kunnen genieten van onze reis!! Als ik nog een keer een verre reis ga maken vraag ik bohemian birds weer!! Bedankt voor deze onvergetelijke reis!”

DISPUUT SPHINX – TEL AVIV
DISPUUT SPHINX – TEL AVIV

”Geweldige tijd gehad in Tel Aviv! Met 50 meisjes op reis naar een prachtige stad. We hadden de perfecte combinatie van uitgaan en cultuur. Heel veel van Tel Aviv gezien en van het bruisende nachtleven.Veel verschillende clubs en kroegen gezien. 2 stedentripjes gemaakt naar Jeruzalem en Bethlehem, dit zijn indrukwekkende steden met veel geschiedenis. Goede tour guide en veel geleerd over het lokale leven in deze historische steden. Tel Aviv is een ontzettend leuke en moderne stad met heel veel aardige en mooie mensen. Het hostel was goed met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in lokaal café. Hostel zat dicht bij het strand en leuke straat met barretjes. De reis naar Tel Aviv heeft ons lustrum zeker gemaakt! Wij als LuCo hadden weinig zorgen en hebben net als de rest heerlijk kunnen genieten van deze fantastische reis!”

“Bovendien was het geweldig om plaatselijke gidsen te hebben die ons konden helpen met de taalbarrière, begeleiden met activiteiten en verantwoordelijk bleven bij de uitgaansavonden.”

JC STORM

V.O.J. – GEORGIË
V.O.J. – GEORGIË

”Lieve Bohemian, wat hebben wij een fantastisch avontuur beleefd in Georgie zeg! De meesten van ons zijn al weer 3 weken onderweg met hun studiejaar maar er wordt nog veelvuldig nagesproken en nagenoten. We willen jullie via deze weg dan ook ontzettend bedanken dat jullie zo een ontzettend mooie herinnering voor ons hebben gecreëerd, en het was echt onze bucket list legen to the max. Het programma zat opvallend goed en strak in elkaar, met waar nodig ook tijd om lekker te ontspannen en biertjes te drinken. We hebben ontzettend veel kunnen zien van het land, de prachtige natuur en de Georgische cultuur. Hiernaast zijn wij ook heel erg te spreken over onze voortreffelijke reisleidster Nino, ze deed mee alsof ze één van ons was maar waar nodig wist ze de groep goed onder controle te houden. Terugkijkend vinden we Georgië een ontzettend veelzijdig land, perfect geschikt voor een groot reis gezelschap dat niet de hele vakantie stil wil zitten. Echt aan te bevelen! Ook complimenten over hoe jullie naar onze wensen hebben geluisterd en dit allemaal in de praktijk hebben gebracht.Nogmaals names heel V.O.J. ontzettend bedankt voor het creëren en faciliteren van deze prachtige herinnering, dit avontuur zullen we niet snel vergeten. Speciale dank en groet van de Lustrum commissie, Thijs, Sjoerd, Daniel en Koen”

DISPUUT PENELOPE – MARRAKECH
DISPUUT PENELOPE – MARRAKECH

”Als onderdeel van ons 8ste lustrum zijn wij met een groep van 60 dames afgereisd naar Marrakech voor 4 dagen. Al vanaf het eerste moment was alles voor ons geregeld, waardoor we ook als organisatie van de reis alleen maar hebben kunnen genieten. Het hotel was heerlijk met een lekker zwembad en goed ontbijt. Iedereen heeft een fantastische paar dagen gehad en het programma was perfect verdeeld in activiteiten en vrije tijd. We hebben gedineerd in een restaurant met buikdanseressen, hebben sisha gerookt, hebben quad en kameel gereden, we hebben uren gespendeerd in de souks en natuurlijk zijn we ook iedere dag uit gegaan. In de clubs stonden er altijd flessen sterk en champagne voor ons klaar in de VIP area. Kortom, niemand had zich een betere reis kunnen voorstellen dan dit!”

JC CURLING – VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND
JC CURLING – VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND

“Voor onze eerste lustrumreis hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Bohemian Birds. Het contact verliep soepel en de prijzen waren uitstekend. Alles werd geregeld: tickets, accommodaties, binnenlandse vluchten, busritten, gidsen enz. De accommodaties waren top, de gidsen deskundig en de bestemmingen bijzonder. Zelfs het omboeken van een binnenlandse vlucht – vanwege slechte weersomstandigheden – regelde Bohemian Birds zonder enige moeite. Alle verwachtingen overtroffen, zullen wij in de toekomst zeker weer een beroep doen op deze reisorganisatie!”

JC SKY – FILIPIJNEN
JC SKY – FILIPIJNEN

”Afgelopen zomer zijn wij op lustrumreis geweest naar de Filipijnen. Bohemian Birds heeft ons bijgestaan de reis zo in te vullen (vervoer, activiteiten, accommodaties) dat wij op locatie alleen nog maar hoefden te relaxen (inclusief frozen margarita’s). Zeker een aanrader dus! Liefs, JC Sky”

JC BONAPARTE – NEPAL EN SRI LANKA
JC BONAPARTE – NEPAL EN SRI LANKA

”Contact met Bohemian was vanaf het begin gemakkelijk en goed, ze hadden een goed idee van wat we wilde doen. We waren met een groep van 16 man. Niet iedereen vertrok vanuit NL maar dat was geen enkel probleem! Alles aan de reis, vervoer (tickets, bus, rickshaws, tuctucs), verblijfplaatsen (hotels, lodges, villa’s), gidsen was goed geregeld en zeker een aanrader. Tot over 5 jaar!”

L.D.D. LA REBELLE – INDONESIË SINGAPORE
L.D.D. LA REBELLE – INDONESIË/SINGAPORE

”Bohemian Birds heeft onze lustrum droom waar gemaakt: Zij hebben gezorgd voor onze onvergetelijke lustrumreis vol met toffe activiteiten. De lokale partners die zij hebben zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt. Veel meiden hebben veel wensen en daar wist BB maar al te goed mee om te gaan.”

IRP – BRAZILIË
IRP – BRAZILIË

”Na 6 weken geslaagde projecten in verschillende landen verspreid over Zuid Amerika was het tijd voor onze reis naar Brazilië. Op stap gaan met 20 man is soms lastig qua logistiek en uiteenliggende wensen, daarom was het heerlijk om deze verantwoordelijkheid in de handen van Bohemian Birds te leggen. Ze hebben een mooie reis voor ons neergezet waarbij we op prachtige plekken zijn gekomen die we zelf misschien nooit hadden gevonden. We hebben veel mooie herinneringen over gehouden aan het land en de prachtige reis. Thanks Bohemian Birds!”

JC BUIZERD – COLOMBIA
JC BUIZERD – COLOMBIA

“Met onze club zijn wij dit jaar op lustrumreis geweest naar Colombia! Het was een hele mooie reis vol met activiteiten zoals paragliden, city tours en hikes. Dit gecombineerd met een afsluitende overnachting op een tropisch eiland maakte de reis compleet!”

Kroatie
JC FIKS – KROATIË

‘’Op onze bucket list stond als hoogste samen een vette reis maken. En dat was het voor ons zeker! Niemand had eerder met een zeilboot gereisd en daarom was dit voor ons een hele coole lustrumreis. De hoogtepunten waren het kayakken, de prachtige baaien waar onze schipper ons heen bracht en heerlijk kunnen relaxen tijdens het zeilen! De meerwaarde van Bohemian Birds is dat je ten eerste nergens zorgen over hoeft te maken met het plannen van de reis en tijdens de reis; alles is super goed geregeld en daardoor kan je heel relaxed op vakantie, zeker met een grote groep. Daarnaast heeft het als voordeel dat zij activiteiten en dingen voor je regelen waar je zelf als toerist niet zo snel zou komen en je dus hele gave plekken ontdekt!’’

JC TRADA – MONTENEGRO
JC TRADA – MONTENEGRO

“Wat doe je als je met z’n 8en op vakantie wil, maar iedereen een volledig ander idee over de invulling heeft? Dan schakel je hulp in van een expert op het gebied van onvergetelijke reizen. Naast het gemak van het uit handen geven van alle “gewone” zaken zoals boekingen, hebben de Bucketlist consultants van Bohemian Birds een ontzettend bijzondere vakantie voor ons geregeld. Een vakantie die we nooit gehad zouden hebben als we zelf aan de slag waren gegaan. De bestemming – Montenegro – was bij niemand überhaupt opgekomen maar was daardoor des te leuker. Niemand was er ooit geweest, laat staan dat iemand iets van de cultuur wist. Juist door iemand anders de knopen door te laten hakken, doe en zie je dingen die je anders nooit zou ervaren. Een vakantie die we nooit zullen vergeten! Dankjewel BB ♥”

J.C. Mint Jordanië
JC MINT – JORDANIË

“Wij (JC Mint) hebben een geweldige tijd gehad in Jordanië! Wat een prachtland! De vriendelijke mensen overal, onze ONTZETTEND leuke gids die ons alle ins en outs van Jordanië liet ervaren en de overweldigende highlights zoals Petra en slapen onder de sterren in Wadi Rum hebben ons allemaal verliefd gemaakt op het land. Het was heel relaxt dat we onze wensen konden bespreken met Bohemian Birds en dat zij de organisatie op zich hebben genomen. Zo kon de lustrum commissie zelf ook genieten op vakantie zonder zich druk te hoeven maken over de logistiek. Al met al dus heel tevreden!!”

A.D.C. MOOIZAT – MACEDONIË
A.D.C. MOOIZAT – MACEDONIË

“A.D.C. MooiZat is afgelopen zomer naar Macedonië afgereisd en we hebben een fantastische vakantie gehad! De combinatie van met zijn allen in een hostel in Skopje en in een prachtige villa met dito uitzicht aan het meer van Ohrid vonden wij perfect. Ook had Bohemian Birds een goed programma samengesteld met leuke, afwisselende activiteiten en goede lokale gidsen. Ook hadden we de hele week een eigen busje met chauffeur tot onze beschikking, erg fijn! We hebben citytours door Skopje en Ohrid gedaan, gekayakt in de Matka-vallei, traditioneel Macedonisch gedineerd, gehiked, gezwommen en gevaren. In een week hebben we heel veel gezien, gedaan en genoten!”

“Alles was perfect geregeld.”

OKTOPUS

JC CAMUS – COLOMBIA
JC CAMUS – COLOMBIA

“Club was wat sceptisch toen ze hoorde dat het regelen van onze lustrumreis via een extern bureau ging. De keuze is gemaakt omdat niemand van ons tijd/zin had om er veel moeite in te steken. Via via uitgekomen bij Bohemian Birds. Na een tof kennismakingsgesprek en wat mailverkeer over en weer, zijn we tot een programma gekomen waar iedereen U tegen zei. Het kostte wat meer dan eerst gedacht, maar die twijfels gingen al gauw de deur uit bij aankomst. Colombiaans schoon stond ons op te wachten met een privébusje en een pot bier. De reis was niets anders dan luxe, privé transporten, de beste hostels en toffe lokale spots (met dank aan onze Colombiaanse gids). Een bijkomend voordeel; kortingen bij restaurants/clubs/toeristische attracties door connecties vanuit Bohemian. Thanks voor het fixen van onze awesome lustrumreis! Muchas appreciadas”

DISPUUT DIE BLAUWE SCHUITE – VIETNAM
DISPUUT DIE BLAUWE SCHUITE – VIETNAM

“Voor ons 15e lustrum zijn we naar Vietnam gegaan, ontzettend fraai land en de reis was tot in de puntjes geregeld door Bohemian birds! Denken constant mee en via whapp beantwoorden ze supersnel al je vragen tijdens de reis, complimenten”

JC PIEF PAF POEI – PANAMA
JC PIEF PAF POEI – PANAMA

“Nadat Nicaragua niet meer mogelijk bleek door de uit de hand gelopen politieke situatie daar, heeft Bohemian Birds alles op alles gezet om alsnog een geweldige lustrumreis naar Panama te verzorgen. Bohemian Birds was erg flexibel en behulpzaam in het samen opstellen van een lustrumreis die aansluiting vond bij onze voorkeuren, en dit alles in een bijzonder nijpende situatie. We hebben een onvergetelijke 16 dagen in Panama gehad en willen het een ieder aanraden om naar Panama te gaan met Bohemian Birds!”

LISA & FRIENDS NAAR JORDANIË & ISRAËL
LISA & FRIENDS NAAR JORDANIË & ISRAËL

In eerste instantie wilde we alleen naar Jordanië, maar Bohemian Birds stelde voor om te beginnen in Tel Aviv. Juist om dit meedenken hadden we een reisorganisatie in de arm genomen en meedenken is precies wat Bohemian Birds doet. Tel Aviv en Jeruzalem brachten net dat beetje extra aan de reis. Daarnaast is er heel goed naar onze wensen geluisterd en daarmee hadden we het perfecte reisschema tussen activiteiten en ook wat tijd voor zon, zee en strand. Wadi Rum was voor ons echt het hoogtepunt. Alles was strak geregeld vanuit Bohemian Birds met hier en daar een klein schoonheidsfoutje, maar dat werd heel snel opgelost! We hebben een onvergetelijke reis gehad! En zouden zo weer een reis boeken bij Bohemian Bids!

FRITS VOSKAMP EN CLUB – KROATIË
FRITS VOSKAMP EN CLUB – KROATIË

“Bohemian Birds hielp ons met de organisatie van onze derde lustrumreis, deze keer richting Kroatie. Alles was top geregeld! Een leuk, afwisselend programma en een prachtige villa als kers op de taart.”

LUSTRUMREIS ONAFHANKELIJK HERENDISPUUT XAOS – MONTENEGRO
LUSTRUMREIS ONAFHANKELIJK HERENDISPUUT XAOS – MONTENEGRO

“Ter ere van het 2de lustrum van ons Herendispuut zijn wij op een zeer avontuurlijke reis geweest naar Montenegro georganiseerd door Bohemian Birds. Het was een zeer gevarieerde week met veel afwisselende activiteiten zoals rafting, city trips, boot tochten en het bezoeken van prachtige stukken natuur. De eerste 2 nachten hebben we gerelaxt aan de kust waarna we vervolgens 3 nachten op 1800 meter hoogte op een berg hebben geslapen in zeer primitieve hutjes in the middle of nowhere. Dit was echt een onvergetelijke back to basic ervaring. De laatste paar nachten konden we gelukkig weer heerlijke ontspannen aan het water in een luxe 4 sterren hotel. De reis was perfect geregeld door Bohemian Birds, alles was altijd netjes op tijd en van uitstekende kwaliteit. Verder was de communicatie vanuit Bohemian Birds ook een groot pluspunt. Bedankt Bohemian Birds.”

LA CUCARACHA - BALI
LA CUCARACHA - BALI

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Filipijnen
SENAAT VAN HET E.S.C - FILIPIJNEN

“We zijn met 6 mannen 9 dagen naar de Filipijnen geweest. Het afwisselende programma inclusief vervoer met eigen chauffeur was een erg groot succes. Na een aantal actieve dagen met een sloppenwijktour, tocht door de grotten en een wandeling door rijstvelden naar een waterval, hebben we 2 dagen lekker gesurft en cocktails gedronken aan het strand. We hebben genoten, dank!”

Frederieke - P.E.I.A.D.I.S.: de Filipijnen
FREDERIEKE P.L.E.I.A.D.I.S - Filipijnen

“HEEL erg bedankt voor jullie geweldig georganiseerde reis! Het was fantastisch en iedereen heeft volop genoten! De gids Edgar is onze beste vriend geworden en iedereen heeft een reis gehad die ze nooit zullen vergeten.”

AMBER – JC TOSS
AMBER – JC TOSS - Vietnam

“Vietnam was echt fantastisch, echt heel leuk gehad! Alles liep goed, de gidsen waren super leuk, vooral tijdens de heel erg leuke jungle hike bij Tu Lan! De hele reis was een groot hoogtepunt, wij geven een 9/10 :D”

ANNEMIEK – JC CHAOS
ANNEMIEK – JC CHAOS - Indonesië

“Alles was perfect! Zonsopgang boven Bromo was het hoogtepunt. Alles was strak geregeld, leuke gids, de route was ook top. We hadden een lekker vol programma in java en daarna chillen op Bali. Cijfer 10/10!

ROEL
ROEL - ROEL VERLAAN - Jordanië

“Het was een ontzettend toffe reis, alles was goed geregeld. Een goede verdeling van actief en chillen. Jordanië is zeker een aanrader want er is super veel te zien en te doen in 10 dagen!”

FREDERIK
Frederik - Frederik Schuitema - Jordanië

“Het is een onvergetelijke ervaring geweest. Ik wil jullie dan ook allemaal bedankt voor het organiseren van deze fantastische reis! Alles was tot in de puntjes geregeld met als hoogtepunt het bezoek aan Petra, complimenten aan het Bohemian Birds team!”

SOPHIA – JC PATRICK
Sophia – JC Patrick - Costa Rica

“We hebben een fantastische reis gehad, alles ging heel erg goed. We waren onder de indruk van het land en de activiteiten en niemand wilde eigenlijk terug naar huis! De hoge verwachtingen die wij hadden zijn zeker waargemaakt met als hoogtepunten de zonsondergang bij Monteverde en het raften!”

DE COMMISSIE VAN HET A.S.C. A.V.S.V 2017
DE COMMISSIE VAN HET A.S.C./A.V.S.V 2017

Met De Commissie van het A.S.C./A.V.S.V. maakten wij een fantastische reis naar Zuid-Afrika. De 5-daagse safari in het Kruger park was één van de hoogtepunten! Bohemian Birds had alles goed geregeld en ook aanpassingen tijdens de reis (via Whatsapp!) verliepen soepel. Voor ons een 10 uit 10!

HET SENAAT VAN HET A.S.C. A.V.S.V. 2017
HET SENAAT VAN HET A.S.C./A.V.S.V. 2017 - Jordanië

Onze reis met het A.S.C./A.V.S.V. Senaat naar Jordanie was waanzinnig! Tot in de puntjes geregeld, een afwisselend programma met zon, zee, jeeps en cultuur – alles wat we wilden!

Cuba
JC BARRACUDA - Cuba

Bohemian Birds Inspireert! Onze lustrumreis naar Cuba was te gek!
Al bij de eerste intake wisten ze ons uit te dagen om wilde ideeën waarheid te maken. We kregen volledig maatwerk en geen verzoek bleek te gek. Het contact is prettig, snel en laagdrempelig. Eenmaal op Cuba werden alle verwachtingen nogmaals overtroffen; alles, ècht alles, was tot in de puntjes georganiseerd. Bohemian Birds maakt haar belofte echt waar!

Vietnam
JC KOEVOET - Vietnam

Onze lustrumreis naar Vietnam was fantastisch! Door de organisatie van Bohemian Birds hadden we een mooi programma, stond er altijd iemand voor ons klaar om ons op te pikken en hebben we ons eigenlijk nergens zorgen om hoeven te maken. De mooiste resorts, rooftop zwembaden en met name de tweedaagse hike door de jungle en grotten was een onvergetelijke ervaring. Thanks Bohemian Birds!

IRIS – DISPUUT LOOS RVSV
IRIS – DISPUUT LOOS RVSV - Boedapest

Bohemian Birds heeft ons maar liefst één jaar lang fantastisch geholpen bij het organiseren van dé ultieme lustrumreis voor ons dispuut. Ze stonden altijd klaar voor onze vragen, suggesties en wijzigingen, hoe last-minute het ook was. Dit heeft geresulteerd in een geweldige lustrumreis in Boedapest om nooit te vergeten. Team Bohemian Birds: super bedankt namens ons allemaal!

TSTV LACOSTE
TSTV LACOSTE - Boedapest

Met 80 man naar Boedapest voor ons 10e lustrum: kei gaaf! De lustrumcommissie heeft het inhoudelijke programma geregeld, maar we hadden Bohemian Birds niet willen missen. Ze hebben vlucht, hotel en transfers geregeld. De hulp bij last minute omboekingen en een verloren paspoort tijdens de reis: dat hadden we zelf niet zo goed kunnen doen. Helemaal top!

JOOST, DISPUUT M.A.R.N.I.X. ASC
JOOST - DISPUUT M.A.R.N.I.X. ASC - Polen

“Wij zijn met een groep van 64 vrienden via Bohemian Birds naar Polen geweest. De combinatie tussen Warschau en Krakau zorgde voor een onvergetelijke tijd die door de strakke organisatie van Bohemian Birds vlekkeloos verliep. Over het logistieke gedeelte en de accommodaties was niets aan te merken en het was erg plezierig om samen te werken met deze organisatie vanwege de oprechte interesse in onze wensen en hierop de reis te bepalen met leuke activiteiten. Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds in Polen heeft, wat erg fijn samenwerken is. Voor een grote groep vrienden/studenten is Bohemian Birds zeer aan te raden!”

LAURENS WIJKSTRA & FRIENDS
LAURENS WIJKSTRA & FRIENDS - Israël

“Ik zou iedereen aanraden met Bohemian Birds een reis te organiseren, een flexibele organisatie die er alles aan doet om de gaafste en meest unieke reis van je leven te maken. Als organisator van de reis heb ik heerlijk ontspannen kunnen reizen omdat alles al geregeld was”.

GINA – DISPUUT DOMMAGE RVSV
GINA – DISPUUT DOMMAGE RVSV - Lille

“Jullie hebben fijn meegedacht en onze wensen goed begrepen! Dit heeft geresulteerd in een top weekend!”

BOYAN NIJPELS
BOYAN NIJPELS - Nicaragua

‘Onze reis met ons jaar naar Nicaragua was een groot succes! Bohemian Birds had alles perfect geregeld, van goede accommodaties tot vette activiteiten. Het contact was erg prettig, ook tijdens de reis was het contact uitstekend. Bedankt!”

JC SHOTGUN
JC SHOTGUN

Bohemian Birds levert wat ze beloven – en meer. Goed voorwerk en afstemming, unieke accommodaties waaronder een National Geographic Lodge, ordentelijke service ter plekke en een zeer gevarieerd programma. Ballonvluchten, quads, bergtoppen en scenic drives – de perfecte combinatie voor een (zoveelste) lustrumreis.

DISPUUT H.E.B.E. ASC
DISPUUT H.E.B.E. ASC - Praag

”Toevallig kwamen we in contact met Bohemian Birds. Wij wilden alles zelf regelen, maar de eerste indruk was heel prettig, dus waarom niet?

Dat was een hele goeie beslissing. Je zou maar vliegtickets moeten regelen voor vijftig mensen ofzo. Onze verblijfplaats kon niet centraler gelegen. Restaurants, clubs, activiteiten, het was allemaal geregeld, met gids en al. Wij hoefden oprecht alleen maar te zorgen dat de iedereen bleef leven.”

JC-Chief
JC Chief - Veritas - Mexico&Guatemala

Bohemian Birds heeft deze zomer onze lustrumreis fantastisch georganiseerd. We hebben 2,5 week door Mexico en Guatemala gereisd. Dankzij Bohemian Birds hebben wij een geheel zorgeloze tijd gehad. Overal was aan gedacht. Ook stond er 24/7 een medewerker ter beschikking die al onze vragen kon beantwoorden. Bedankt namens JC Chief!

De-Commissie-ASC-AVSV-1-300x200
De Commissie - ASC/AVSV -
“Bohemian Birds staat voor zorgeloos reizen! Wij zijn met 8 mensen met vakantie geweest en vonden het heerlijk dat alles voor ons geregeld was. Alles was altijd op tijd en iedereen was erg aardig! Wij zouden het iedereen aanraden. Dank jullie wel!”
Koh-i-noor
KOH-I-NOOR - KROATIË

“Wij hebben met ons dispuut van ca. 80 man een geweldige reis gehad naar Dubrovnik. De organisatie was lastig door de hele corona-situatie, maar dankzij de hulp van het team van Bohemian Birds konden we onze gepland reis naar Montenegro snel en kort van tevoren omboeken. Het draaiboek was super goed geregeld en het was voor ons als organisatie heel fijn om de lokale kennis en het organisatietalent van Bohemian Birds te benutten!”

Een gratis voorstel ontvangen?