Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Boedapest - uitzicht
Boedapest
Boedapest - Bedrijfsreizen

Herenvest

Via via zijn wij (Herenvest) in contact gekomen met Bohemian Birds. Hiervan hebben wij geen spijt. Een fijne club mensen die met je meedenkt en ideeën aandraagt. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Budapest. Hier hebben wij sportieve en culturele activiteiten gedaan. De accommodatie waar wij verbleven was uitstekend. Wij hebben in leuke restaurants gegeten. En ook in de avond kan je je in Budapest goed vermaken. Wat wij ook als een pluspunt hebben ervaren van het boeken via Bohemian Birds is de persoonlijke begeleiding van Michaela in Budapest en de app die wij konden downloaden waarin het volledige programma van dit onvergetelijke weekend stond.

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies