Futuristisch

Dubai

Dubai - hoofdfoto
Midden-Oosten

Dubai

Dit land dat bekend is geworden door de oliewinning is omgetoverd tot een wereld van luxe en plezier. Wandel urenlang over de kilometers strand en kijk je ogen uit naar de hoge wolkenkrabbers, een zee met kraakhelder water en een tof nachtleven. Bovendien bevind je je binnen no-time in de hoge zandduinen van de woestijn. Ga jij deze parel uit het Midden-Oosten ontdekken met jouw collega’s?

"Dubai fascineert met haar futuristische architectuur, weelderige winkels en zandstranden. Een mix van luxe, avontuur en unieke bezienswaardigheden maakt Dubai een perfecte bestemming voor gedenkwaardige incentive reizen."
Bohemian Birds - Fleur Sips
Fleur Sips
Reisspecialist
Skyline dubai
  • Aantal uren vliegen 6
  • Valuta Dirham
  • Taal Arabisch
  • Proost Besahha
  • Cultuur 67%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 65%
  • Avontuur 70%
Zo vliegen wij Dubai aan

Hoogtepunten

Jeep tour in de woestijn
1

Jeep avontuur in de woestijn

Spice market Dubai
2

Bezoek de gold en spice souk

Skydive over de Palm Jumeirah
3

Skydive over de Palm Jumeirah

Overnacht in een tentenkamp in de woestijn
4

Verblijf in een tentenkamp in de woestijn

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

7 sterren hotel duabi
Paleis dubai
Kamelen dubai
Resort dubai
Straatje dubai

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies