Tips

Bedrijfsreis plannen - hoe & wanneer start je?

Wereldbol

Net terug van een zeer geslaagde personeelsreis? Wacht niet te lang en begin vast met het plannen van de volgende trip! Door de resultaten van de gerealiseerde personeelsreis ben je erachter gekomen dat de trip een erg waardevolle investering is voor het ontwikkelen van jouw werknemers. Het team is hechter geworden, je bent achter de sterktes en zwaktes gekomen en jullie hebben vooral erg veel plezier gehad zonder enige zorgen. Bohemian Birds kan je helpen om jouw vorige bedrijfsreis te overtreffen! Ook al is de volgende personeelsreis volgend jaar of over een aantal jaren.

11 maanden voor de personeelsreis

Vooral met het regelen van personeelsreizen met grote groepen geldt: Hoe eerder je boekt, des te goedkoper de reis wordt. Dit heeft onder andere te maken met het boeken van vliegtickets. De meeste maatschappijen publiceren de prijzen van de vliegtickets 11 maanden van tevoren. Echter publiceren Low-budget maatschappijen de prijzen 5 tot 8 maanden van tevoren. Denk wel: het boeken van vliegtickets voor grote groepen is niet gemakkelijk. Voor vragen of hulp bij het boeken van vliegtickets kunnen jullie contact opnemen met Bohemian Birds. Wij hebben een groot netwerk bij vliegtuigmaatschappijen waardoor de vluchten goedkoper kunnen aanbieden dan wanneer je het zelf doet en het scheelt je een hoop tijd.

Amsterdam Schiphol

Vliegtickets te veel gedoe? Huur een privé vliegtuig!

Gaan jullie op bedrijfsreis met een grote groep en heb je geen zin aan al dat gedoe met vliegtickets boeken? Dat lijkt ons logisch! Waarom niet je eigen kick ass vliegtuig huren? De prijzen zijn vaak niet extreem veel hoger dan het boeken van commerciële vluchten, zeker bij grote groepen dalen de kosten per deelnemer aanzienlijk. Zo zijn er ook erg veel voordelen bij het boeken van een charter vlucht. De check-in & security check zal sneller verlopen en het tijdsslot van de vlucht kan je afstemmen op jouw programma. Ook is het mogelijk om alles aan boord volledig aan te passen volgens jouw wensen. Daarbovenop de ervaring zelf is natuurlijk wel heel dik, een eigen vliegtuig alleen voor jullie bestemd!

Vliegtuig aan slurf

Altijd gratis & vrijblijvende offertes!

Heb je ideeën wat betreft de te realiseren personeelsreis en heb jij je wensen en behoeften op een rijtje? Bohemian Birds verleent de service waardoor je gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes kan uitvragen, gericht op jouw wensen! Onderscheidend met unieke accommodaties en activiteiten in de meeste landen. Zodra je niet tevreden bent met een aantal elementen, kan je eindeloos sparren met één vaste Senior Bucket List Consultant totdat de personeelsreis volledig naar jouw wensen en behoeften is afgesteld!

Marokko woestijn kameel rijden

Meer tips & tops over personeelsreizen?

Voor meer informatie, tips en tops over bijvoorbeeld personeelsreizen binnen en buiten Europa, check het blog of onze FAQ. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check de blogs van Bohemian Birds.

Wil jij ook een bedrijfsreis plannen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies