Inspiratie

Wie breekt dit record?!

Record

6400 medewerkers of bedrijfsreis naar Frankrijk

Li Jinyuan, de founder van het bedrijf Tiens Group Company, heeft 6400 medewerkers meegenomen op een bedrijfsreis! Het bedrijf is gespecialiseerd in de biotechnologie en logistiek en handelt daarnaast in onroerend goed. Om de vierdaagse incentive reis te realiseren en het record te verbreken huurde de Chinese miljardair 160 bussen en boekte 140 hotels in Parijs!

Deze out-of-the-ordinary personeelsreis startte heerlijk cultureel waarna de Chinese baas het tijd vond voor meer luxe en een record in het Guinness Book of Records. In Parijs bezocht de Chinese invasie onder andere het Louvre. De ‘zakelijke’ tour vervolgde haar weg naar de Côte D’Azur waar Li Jinyuan maar liefst 79 vier- en vijfsterren hotels had geboekt in Cannes en Monaco. Om de incentive reis af te sluiten met een kers op de taart besloot het bedrijf Tiens Group Company het Guinness Book of Record voor menselijke keten te verbreken. De grootste mensenketen aller tijden speldde: “Tiens’ dream is Nice in the Côte D’Azur”. Li Jinyuan besteedde bijna 33 miljoen euro om dit record te verbreken en zijn personeel te enthousiasmeren!

Het Louvre

Wil jij ook met jouw bedrijf op reis?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies