Tips

4x tips voor een legendarisch paasweekend

Paasweekend

Wat wordt het dit jaar? Een gezellige paas brunch bij je ouders of goudgele pilsjes drinken met je dispuut? Op het eiland Bermuda gaan de mensen (normaal gesproken) de dag voor pasen gezellig vliegeren en in Polen worden de vrouwen de maandag na pasen, als teken van vruchtbaarheid en zuivering nat gegooid. Voor het land van de studenten hebben wij een aantal leuke activiteiten op een rij gezet voor een te gek paasweekend!

#1 Shotjes zoeken 

Shots paasweekend

Als kind hebben we allemaal wel eens de hele tuin afgestruind op zoek naar paaseieren. Dit jaar kunnen jullie deze zoektocht naar een hoger niveau brengen door shotjes te verstoppen en natuurlijk na het vinden te shotten! Niet zo’n fan van shotjes? Dan kunnen jullie er altijd voor kiezen om wijn of bier te verstoppen. Wie heeft ze het snelst gevonden?

#2 Thema paasontbijt

Paasontbijt

Zin om een goede twist te geven aan het standaard paasontbijt? Bedenk dan samen met je jaarclub of dispuut een vet thema! Ga allemaal verkleed in dit thema en misschien zelfs met passende hapjes en drankjes bij het thema. Wie zit er straks in zijn discokleren of in een hularokje aan tafel?

#3 Pubquiz

Pub quiz

Misschien kennen jullie het fenomeen pubquiz al wel, maar dit is ook zeker leuk om te organiseren voor je jaarclub of dispuut om samen een leuke middag te hebben tijdens het paasweekend. Stel vragen in een bepaald thema of nog leuker, leuke vragen over de leden van je dispuut. Dit wordt gegarandeerd een leuke dag! Om de dag nog leuker te maken kan de organisatie naar iedereen een leuk pakketje sturen met paaseitjes en drankjes. 

#4 Picknick

Picknick pasen

And last but not least, een heerlijke picknick. Nu de zon weer vaker gaat schijnen en de lente is gekomen, is dit de perfecte activiteit om gezellig samen een drankje en hapje te eten! Niet zulk mooi weer? Haal dan de picknick gezellig naar je huiskamer. 

Het paasweekend is ook de perfecte gelegenheid om samen met je jaarclub of dispuut inspiratie op te doen voor jullie komende lustrumreis! Voor inspiratie ben je op onze insta op het juiste adres!

Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies