Azië

De ultieme bucketlist items voor jullie lustrumreis naar Zuidoost-Azië

Kajak Coron zuidoost azie

Zien jullie jezelf al lang gestrekt liggen op een van de parelwitte stranden, varen langs de eilandjes van Halong Bay of een van de prachtige tempels bezoeken? Zuidoost-Azië heeft echt alles te bieden voor de perfecte reis met jullie dispuut of jaarclub. Inspiratie nodig voor jullie ultieme bucketlist? Wij zetten ze graag voor jullie op een rijtje!

Maak een vlucht in een luchtballon over Myanmar 

Bagan Myanmar

De zonsopkomst in Bagan is adembenemend en moet je gezien hebben. De rood-oranje zon schittert over de prachtige tempeltoppen en bomen. Vaak hangt er ook een laagje mist boven de tempels, wat zorgt voor een mystieke sfeer. Om dit te zien is al een bucket-list item op zich, maar om van dit uitzicht te mogen genieten vanuit een luchtballon is nog veel vetter!

Verken het Cadlao met een transparante kajak in de Filipijnen

Cadlao Filipijnen

Zin om zelf de mooiste stranden te ontdekken? Huur dan een transparante kajak in El Nido en verken het nabijgelegen Cadlao. Vaar langs de mooiste lagunes en snorkelplekken van de Filipijnen. Het duurt zo’n drie uur om van El Nido naar Cadlao Lagoon te kajakken. Onderweg kan je stoppen bij zes verlaten eilandjes vol met palmbomen. Las een heerlijke pauze in op de strandjes en geniet van het prachtige uitzicht en de bijzondere ervaring. Doordat je in een transparante kajak zit kan je de kleurrijke koralen zien en af en toe zwemmen er tropische vissen onder je door, hoe vet!

Feest op Koh Phangan alsof er geen morgen is in Thailand

Koh Phangan Thailand

Jullie lustrumreis is natuurlijk niet compleet zonder een goede party! Koh Phangan is de party hotspot van Thailand. Naast de welbekende full moon party zijn er nog een aantal andere feestjes met allemaal hun eigen muziek en sfeer. Bij de Eden Garden Party worden regelmatig feestjes gegeven waar wat meer alternatieve feestgangers op af komen. Je komt hier per taxiboot. Ze starten met loungemuziek en  draaien daarna met name de hele avond techhouse. De Half moon party is naast de fullmoon party het meest bekende feestje met vergelijkbaar publiek. Het is midden in de jungle en er wordt met name techno gedraaid. Bovenop een berg met uitzicht op het prachtige Leela beach staat een afterparty bij de Backyard pub op jullie te wachten! Al zin in om hier met je hele dispuut uit je dak te gaan?

Snorkel met schildpadden op de Gili eilanden in Indonesië

Schildpadden Bali 1

En last but not least, ga lekker snorkelen in het prachtige water van de Gili eilanden met schildpadden. Ongeveer 35 kilometer van Bali liggen de drie eilanden Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air. Dit is de ultieme plek om heerlijk te genieten van het helderblauwe water en de witte stranden met palmbomen. Je kan hier naast snorkelen ook nog een goed feesten en duiken! Alle ingrediënten voor een onvergetelijke lustrum- of dispuutsreis!

 

Ook zin gekregen om met je jaarclub of dispuut op reis te gaan naar Zuidoost-Azië?  Vraag dan nu onze vrijblijvende offerte aan! Op zoek naar meer inspiratie voor jullie reis? Check dan onze insta!

Wil jij ook je bucketlist legen in Azië?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies